.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Действа ли диетата японско чудо?

Интересува ме дали диетата японско чудо действа и дали кафето може да се замени с чай???? Някой ако я е пробвал или негов познат я е пробвал моля кажете ми.

II. Права и задължения на потребителите
    1. Да публикуват своите теми и мнения в правилната категория и с текст на кирилица. Теми и мнения, които нарушават това правило ще бъдат редактирани а след 1-ви Април 2009 ще бъдат изтривани.
    Тъй като си нова, няма да трия темата. При следващо нарушение няма да се замисля!
    7. Да слагат пълно и описателно заглавие на темите си.
    kalpazanka

Град
    В кафето :D:D:D
    за диетата незнма нищо тепърва е чувам до до колкото чай вместо кафе адва ли ако обичаш да си пииваш кафенце по-честичко ако пиеш кафе 3-4 пъти в месеца може но ако пиеш секи ден или почти секи ден едва ли ще стане работата

Диетата има ефект, но е много трудна. Аз съм се пробвала да я правя 2 пъти и все се отказвам на 4-5 ден..тези яйца направо ми се повръща вече от тях. Ако смяташ че можеш да издържиш пробвай, действа сваля се с нея бързо (което не е много хубаво де..). Аз обаче лично ти препоръчвам някоя по лека и продължителна като 90 дневната отколкото тази!
    Относно кафето, можеш да го смениш с чай но мисля че има по-голям ефект с кафето, но ако не го обичаш и не можеш да го пиеш си пии чайче без захар

Супер фен Аватара на galu6a
    то сиг ще има при тоя глад ама после със сиг ще има йо-йо ефект
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    диетата има ефект,обаче е много стриктна и може и да не я изкараш до край,пък и не е полезна за здравето на организма ти и може да си преебеш метаболизма,по-добре не я прави

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Цитирай Първоначално написано от titinkaa
    диетата има ефект,обаче е много стриктна и може и да не я изкараш до край,пък и не е полезна за здравето на организма ти и може да си преебеш метаболизма,по-добре не я прави
    +++
    Най-добре е изобщо да не се занимаваш с диети и т.н..Само си "мъчиш" организма..
    Спортувай..Храни се здравословно и няма да имаш проблеми
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Град
    haskovo
    i az po4nah tazi dieta, ne mi se struva trudna ama si zavisi kolko qde6 poprincip, az primerno sam 52kg, visoka sam 162sm i samo parviq den svalih kam 1, 2kg i az ne piq kafe, no go zamestvam s 4ai i smqtam 4e dietata si q biva.

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Как за един ден ще свалиш цял килограм? Струва ми се ужасно, ама ужасно вредно.

Правила съм диетата и стигнах до болница и се наложи да ме хранят на системи

Град
    Горна Оряховица
    Цитирай Първоначално написано от shmatichka
    Звучи стряскащо.
    А пък за сваления 1 кг за ден - това си е почти само вода. 1 кг мускулна тъкан се равнява на 7000 ккал. Това не можеш да го изразходиш за един ден каквото и да правиш!

Цитирай Първоначално написано от Sissy90
    Звучи стряскащо.
    А пък за сваления 1 кг за ден - това си е почти само вода. 1 кг мускулна тъкан се равнява на 7000 ккал. Това не можеш да го изразходиш за един ден каквото и да правиш!
    Един КГ на ден Според мен това е невъзможно....

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    Цитирай Първоначално написано от anna93
    Звучи стряскащо.
    напълно !!
    човек може да сваля и качва само по 200 гр на ден
    знам го от доктор
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Звучи стряскащо.
    напълно !!
    знам го от доктор

+10 ;-]

Ако се отслабваше с КГ за ден, то всеки ще бъде слаб, защото за няколко дни ще си оправи теглото, вместо да се мъчи с диети, които продължават с месеци и се постига бавен ефект, а при някои няма....

Най-мразя, когато някой ме изнерви умишлено, а след това идва с невинен поглед и ме пита какво ми има.

Град
    haskovo
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    Звучи стряскащо.
    напълно !!
    знам го от доктор
    ot opit moga da vi kaja 4e e vazmojno,no kato stignah 4etvartiq den ustata mi miri6e6e na aceton i re6ih da q spra 6toto tova e znak za razbolqvane. No e vazmojno da svali6 1kg pri polojenie 4e taq dieta ti e po4ti glad

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си