.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Незнам какво да правя .. !

Здравейте! Имам си сериозен приятел от година и 4 месеца.. Объркана съм .. Със всеки изминал ден съжалявам,че съм го срещналаа и че съм тръгнала с него,защото сегаа немога да го забравя Той незнае как се чувствам.Опитвам се да му обесня,но няма резултат.Имам чувството,че съм притисната с нещо и немога да се измъкна. .. Прекалено трудно е .. Нещо май не се чувствам с него щастлива,някакси все едно до сега съм била робиня и съм играла нечий правила.Осъзнах,че след толкова караници и неразбирания,колкото и да е била голяма любовта ми .. започва да изчезва. Ние сме съвсем различни,но немога да го зарежа.Как ще го направя като имам толкова спомени с него.През цялото време бях с него.Липсата му на приятели го прави грубиянин.Аз знам колко много ценни са приятелите и ми е прекалено трудно .. Толкова много му прощавах .. и аз грешихх ,не съм безгрешна .. ноо простоо не е както преди!

Щом не си толкова щастлива го напусни, няма смисъл да си с него. Сега нямаш шанс за щастие, защото и да срещнеш някой, ти ще си залепена за приятел си.

Страхх ме е да не съжалявам послее .. Моляя ви дайте си мнението и вие които само четете ..

Ако съжаляваш, излиза, че не знаеш какво искаш. "Не мога с него, но не мога и без него". Щом нещата не вървят, сядате и говорите като хората, за да стигнете до някакво решение. Щом не можете да говорите един с друг - какво правите заедно? Плюс това, почти сигурна съм, че още отначалото си знаела какъв е и въпреки това, си се събрала с него.

Град
    ВарНа
    Зарежи го ... Като не сте щастливи кфо повече ти трябва ?
    Fuck you bitches ;p

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    След извесно време нещастие, болка и страдание, чувствата ти ще се заличат напълно, а спомените няма да предизвиват чак толкова големи емоции... тогава вече ще си склонна да се разделите.
    Ако не можеш сега - чакай, но пон есе опитай да му обясниш - не го лъжи.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на MaLkaTa_LaDy
    Ако искаш да си намериш нещо, за което да съжаляваш, винаги ще има. Приеми, че е правилно да го зарежеш. Повярвай си.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от onestar
    След извесно време нещастие, болка и страдание, чувствата ти ще се заличат напълно, а спомените няма да предизвиват чак толкова големи емоции... тогава вече ще си склонна да се разделите.
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Супер фен Аватара на buuu
    Град
    Бургас
    Кво още праиш с него ?!?! явно излзиа че незнаеш кфо искаш ? що му позволяваш да си играе с теб и чувстватата ти ?спомените в тоя случай губят всякакъв смисъл и трупка.. ай пътеките..
    If I played you like a toy?

Цитирай Първоначално написано от onestar
    Аз не го лъжаа .. казвам му винаги какво мисля и какво чувствамм .. Ноо някакс и май не ме разбираа .. и поне 2 3 пъти съм тръгвала да късам с него но той започва да плаче и да обещаваа .. но после няма резултат .. явно неможе да се промении .. аз прекалено многоо прощавах и съжалявам за това .. Праваа си наистинаа накраяя чувстватаа ще си идат и ще настъпи краятт ..

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ако съжаляваш, излиза, че не знаеш какво искаш. "Не мога с него, но не мога и без него". Щом нещата не вървят, сядате и говорите като хората, за да стигнете до някакво решение. Щом не можете да говорите един с друг - какво правите заедно? Плюс това, почти сигурна съм, че още отначалото си знаела какъв е и въпреки това, си се събрала с него.

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Чудя ти се как досега не си го скъсала. Какво, като се разреве пред тебе и ти обещае нещо, ще върне чувствата ти ли? Губиш си времето. Дори звездите да ти свали, ако не е писано да сте заедно, няма как да го заобичаш отново.
    И не се трогвай от молби, рев и увещания. Живееш своя живот преди всичко за себе си, а не за някой друг. За какво да се влачиш в неудовлетворяваща те връзка само за да угаждаш на друг?
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Осъзнала си го, но не можеш да го оставиш, защото сте имали много спомени? Ти със спомени ли живееш?!?!

Страхх ме е послее да немога да го забравя,защото учим в едно и също училищее ..

Ами събери смелост и го напусни, всички знаем, че няма да ти е лесно. Но по-добре да намериш щастието с накой, за когото те е грижа и си щастлива с него, от колкото да си пропиляваш младостта ей така. А пък и колкото повече го отлагаш, толкова по-трудно ще ти става, защото месеците ще се трупат и така. Скъсай с него докато е по-рано, по-лесно ще ти е. УСПЕХ !!!
    Относно проблема с болката след това, дори ид а не бяхте в едно училище пак ще ти е трудно да го забравиш, но все пак ще го преодолееш и то много бързо според мен (поне според това, което си написала).
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Сигурноо в най-скоро време ще го направя .. защото неможе да продължава такаа..

Сегаа като се замислихх,мисля че всичките ми чувства са избягалии и ги нямаа и не е както преди .. Не мисля за него,все ми е тая .. Незнам каквоо да правяя незнамм как да му го кажаа.. Моляяя помогнетее.. не четете само .. ПОМОГНЕТЕ!

Супер фен Аватара на FancyGirl
    Когато любовта изчезна има ли смисъл да си с някой човек, не живей в спомените. Просто му кажи как се чустваш и ако той не направи нещо по въпроса значи не те обича и не го интересува как се чустваш ти, тогава вече ще знаеш дали да си с него или не. Но щом няма щастие и любов.. няма нищо.

Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?

fc е прав според мен
    .

Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
    За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<

.

Голям фен Аватара на tanchu
    Град
    Пловдив *
    Няма смисъл да си с него щом не си щастлива,и едва ли ще съжаляваш.

Наистинаа няма смисъл да съм с негоо .. но някаксии незнамм как да му го кажаа .. страхх ме е да не го нараняя и да ме намразии .. и да останем враговее .. а пък ако си хванее другаа ще ми е гадно малкоо .. но сигурно е зарадии товаа че многоо време бях с негоо и го познавам много добрее ..

Приятел ми каза нещо което никога няма да забравя и трябва да се науча да го правя кокто и ти

ВИНАГИ БЪДИ ГОТОВ ДА ЗАРЕЖЕШ ЧОВЕК БЕЗ ДА ТИ ПУКА ... ПРОСТО ЕЙ ТАКА !

и моя съвет към теб е НАПРАВИ ГО ... зарежи го без да ти пука ... ако не можеш НАУЧИ се ... по това което чета ... връзката ви е загубена кауза,а и ,вно не искаш да си с него..то си личи
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Правилноо !

Супер фен Аватара на NeZaPoznat

Re: Незнам какво да правя .. !

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Здравейте! Имам си сериозен приятел от година и 4 месеца.. Объркана съм .. Със всеки изминал ден съжалявам,че съм го срещналаа и че съм тръгнала с него,защото сегаа немога да го забравя Той незнае как се чувствам.Опитвам се да му обесня,но няма резултат.Имам чувството,че съм притисната с нещо и немога да се измъкна. .. Прекалено трудно е .. Нещо май не се чувствам с него щастлива,някакси все едно до сега съм била робиня и съм играла нечий правила.Осъзнах,че след толкова караници и неразбирания,колкото и да е била голяма любовта ми .. започва да изчезва. Ние сме съвсем различни,но немога да го зарежа.Как ще го направя като имам толкова спомени с него.През цялото време бях с него.Липсата му на приятели го прави грубиянин.Аз знам колко много ценни са приятелите и ми е прекалено трудно .. Толкова много му прощавах .. и аз грешихх ,не съм безгрешна .. ноо простоо не е както преди!
    Така става като прогледнеш и видиш реалността - нормално е да направиш грешка с гаджето ама да стоиш за да сте заедно - лошо. Зарежи го за да може и той да се уреди с някоя свястна мацка

Благодаряя на всичкии

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си