.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35
    Надявам се да сме ти помогнали и кажи какво е станало и какво си решила в кайна сметка, ако искаш разбира се.
    Не ПрОщАвАм И зА нИщО нЕ сЪжАлЯвАм.С вИсОкО вДиГнАтA гЛаВa ВиНаГи ПрОдЪлЖаВаМ! На ниКой нЕ пОдРъЖаВаМ и СеБе сИ оТсТоЯаВаМ! ТъПиТе кУ*Ки Не ПрИзНаВаМ,а ГоЛеМиТе НаДуВкИ с НаДсМеШкА оТмИнАвАм!!!

Супер фен Аватара на Korrnyy

Re: Незнам какво да правя .. !

Цитирай Първоначално написано от pussucetka
    Здравейте! Имам си сериозен приятел от година и 4 месеца.. Объркана съм .. Със всеки изминал ден съжалявам,че съм го срещналаа и че съм тръгнала с него,защото сегаа немога да го забравя Той незнае как се чувствам.Опитвам се да му обесня,но няма резултат.Имам чувството,че съм притисната с нещо и немога да се измъкна. .. Прекалено трудно е .. Нещо май не се чувствам с него щастлива,някакси все едно до сега съм била робиня и съм играла нечий правила.Осъзнах,че след толкова караници и неразбирания,колкото и да е била голяма любовта ми .. започва да изчезва. Ние сме съвсем различни,но немога да го зарежа.Как ще го направя като имам толкова спомени с него.През цялото време бях с него.Липсата му на приятели го прави грубиянин.Аз знам колко много ценни са приятелите и ми е прекалено трудно .. Толкова много му прощавах .. и аз грешихх ,не съм безгрешна .. ноо простоо не е както преди!
    И още си с него Като не се чустваш добре го остави.
    Трагедията е пълна...

Повече от фен Аватара на Nich
    помисли първо за себе си,защото ако не го направиш ти няма кой друг

ти май сама не знаеш какво искаш ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Супер фен Аватара на lipsvashh_mi
    Цитирай Първоначално написано от mArMaLaDkA
    Ако съжаляваш, излиза, че не знаеш какво искаш. "Не мога с него, но не мога и без него". Щом нещата не вървят, сядате и говорите като хората, за да стигнете до някакво решение. Щом не можете да говорите един с друг - какво правите заедно? Плюс това, почти сигурна съм, че още отначалото си знаела какъв е и въпреки това, си се събрала с него.
    поредното супер вярно мнение...в случая трябва първо да си наясно със себе си и тогава да предприемаш каквото и да е

Мега фен Аватара на valdesbg
    Град
    В мислите на хората
    Сърби ме и искам да се почеша, да ама няма да се почеша, щото после ще ме боли. Да ама не искам да ме сърби, ама не искам и да ме боли. А сега ме сърби.

Какво да кажа на така поставен проблем?

"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
    Dr. Gregory House

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Бъдещето се гради върху настоящето, не върху миналото.
    all day... all night... what the fuck?!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    Ми...за раздяла да си чувала?
    А...и още нещо...научи се да пишеш грамотно..

Аз в момента съм в почти същата ситуация знам какво ти е.Поговори с него за това нещо и опитай да оправиш връзката ви,зашото 1 година и 4 месеца не са малко и щом толкова го обичаш,ако и двамата направите някви компромиси връзката ви може да потръгне и да сте щастливи. Действай,защото ти поне още имаш шанс,но аз вече нямам,заради мойте глупости които правя,загубих човека който толкова обичам,затова те съветвам да не правиш глупости,да не се увличаш по други момчта и да не ревнуваш много,защото момчетата това много ги дразни.Успех дано да се оправите
    Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...

Благодаря на всичкии вии .. Тезии днии се усамотихх и помислих много добре .. Разбрахх, че все още го обичам и че все още нищо не е загубено .. Простоо минавахме през труден период и аз сгреших като тръгвах да го изоставямм .. Толкова ли съм глупава да го оставя в такъв момент .. И този Свети Валентин беше незабравим .. никога няма да го забравя .. .. Ако знаете какъв жест направи,чак се разтреперах цялата ... И към xxCutMEOpenWhileSobbingxx - кое ми е неграмотнотоо .. ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си