.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16

Моля Ви кажете къкво да няправя :S

Днес,момичето с което ходим ме попита да ли съм се целувал с език,а из неискам да я лъжа и й казах,че не съм,обаче тя се е целувала с език и след това което казах ми стана супер тъпо.Това чувство не си отива ,а имах планове къто се видим да я целуна,но сега незнам къкво да направя

Кажи й, че допускаш елементарни правописни грешки и да си намери някой по-грамотен.

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    Винаги има първи път...няма какво да се сдухваш Като се видите пак я целуни,може да не е префектната целувка първия път,но щом си и казал истината не мисля че ще се получи неловко.Просто се отпусни

Никой не се е родил научен .. спокойно ..

Иии когато и казах,цитирам "Za jal0st ne "
    Тя отговори:
    [15:06:06] - Тя: ii golqma rabota
    [15:06:13] - Тя: kat ne si sh se celyva6 !
    [15:06:42] - Тя: stiga se se nervil za gLyposti (fubar)

Незнам защо Ви го казвам,просто го казвам !!! Моля за още мнения по темата

Мега фен Аватара на Sh@d0w
    Град
    Някъде из София...
    И какво?

Верно, стига си се нервил за глупости! Кат не си се целувал до сега, ще се целуваш с нея!
    След бури - мир и тишина,
    след нощ - безбрежна светлина.
    Над равноширнатия път
    лучите вихрен танц въртят -
    път царствен царствено поел,
    високо плува горд орел.
    ...
    Утро - Димчо Дебелянов

Еми като не си се целувал сега ще се целуваш с нея
    "Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
    *
    "Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
    *
    "...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."

Повече от фен Аватара на JackSparrow
    чувството ще те води!

първия път ми беше съвсем случаен - ходехме една групичка от нашия клас на курс по астрономия, един път нямахме и решихме да играем на шише. аз трябваше да се целуна с едно момиче, което харесвах от доста време, направо да ви кажа доста ми хареса. не е трудно, просто ще видиш как сам ще се научиш.

на колко години си??
    FUCK-тически не ме интересувате..

Леле майка...

ще я хванеш и ще се научите бе, к'во. Все едно голямото чудо. Не е изискващ години процес на учене, ебати.
    "И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."

изплюй и се в устата, луд.

ще те запомни за цял живот, обещавам ти.

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    Цитирай Първоначално написано от Sh@d0w
    Винаги има първи път...няма какво да се сдухваш Като се видите пак я целуни,може да не е префектната целувка първия път,но щом си и казал истината не мисля че ще се получи неловко.Просто се отпусни
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

Тормозиш се за глупости, просто я награби, лепни си устните за нейните и нататък само ще си стане. И ще ти хареса...

Голям фен Аватара на Dollystar
    Живей спокойно... гледай само напред :P
    Когато започнеш да приемаш една жена като даденост, бавно но сигурно я губиш!!!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Ако не я целунеш ти - тя ще го направи. При всички положения трябва да се престрашиш

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си