.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Мега фен Аватара на amk933
    Град
    София

Цени на Бельото в България

От много години не съм си купувал бельо в България. Та утре ще ходя до Seven Seconds, че искам да си купя някой и друг чифт боксерки. Дайте ми някакъв ориентировъчен ценови диапазон. В Америка Армани и D&G ми излизат 30 - 60 долара на чифт, ако са нова колекция и 15-25, ако е от старата. Тук цените близки ли са до 30 - 60 долара?

Колко пари да си взема с две думи, че цените тук и цените там понякога са близки, а понякога хич и си нямам и идея за случая.

Благодаря.

Едит: Проверих в сайта, но пише "Under Reconstruction"

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Ами наскоро си бях взела някакъв сутиен от там,струваше нещо от сорта на 40лв.Но не съм сигурна,дали е бил на намаление или не.От по-преди също имам няколко от там,но мисля,че бяха малко по-евтини.Но за боксерките и идея си нямам за към колко варират
    P.S.Как беше на конференцията?
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Град
    София
    Идеално. Спечелих най-високото отличие от факултета по политически науки на университета Georgetown, защитих 2 мои собственоръчно написани резолюции и накрая няколко посланника ми казаха, че много ще се радват да работят с мен в ООН.

Мерси за инфото, иначе. Никакви идеи ли си нямаш колко струват едни боксерки? А и никой не пише...

Голям фен Аватара на JCoutureJunkie
    Град
    В близост до хладилника
    Наистина не съм обръщала внимание.Направи така:Отиваш при всеки роднина и вземаш по 10-20 лв. за "сурвакане".Все като ги обиколиш, ще си събрал солидна сумичка и като отидеш ще можеш да си купиш няколко чифта сигурно даже.Аз моите ги сурвакам целогодишно,особено като съм предприела поход към трибуквената монументална сграда,наречена МОЛ
    Радвам се,че всичко е минало добре!При мен се случиха далеч по маловажни неща Тъкмо да се похваля за шестичката по английски за есенцето ми и ти направо ме заби в земята с успехите си ...кога ще има и при мен такива събития...май още много хляб трябва да изям.
    Elegance is the art of refusal - Coco Chanel

Извинявам се, че няма да пиша по темата, но ЛЕЛЕ Не се ли гордееш супер много със себе си Поздравления за това, което си постигнал \/
    Понякога поставяш стени около себе си
    не за да отблъснеш хората,
    а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.

Град
    София
    ^Ама мен парите не ме притесняват. Просто не знам колко да искам от наще. Не знам колко да взема с мен си. Нямам си и идея колко може да са.

Браво за есето.

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    Amk933, сигурно много пъти си обяснявал, но ми е суперлюбопитно, та ако искаш, на ЛС ми пиши, каква е цялата тая работа? ООН, американски училища, посолства и какво ли не? Разкажи ми за себе си, ако не е проблем. Драсни едно ЛС.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от amk933
    ^Ама мен парите не ме притесняват. Просто не знам колко да искам от наще. Не знам колко да взема с мен си. Нямам си и идея колко може да са.

Браво за есето.
    На колко години си ?

Град
    бълХаристан
    посмали малко...
    днешната младеж - у гъза да я еб*ш

Супер фен Аватара на cyclops
    от 60 до 100лв.

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    Amk933, сигурно много пъти си обяснявал, но ми е суперлюбопитно, та ако искаш, на ЛС ми пиши, каква е цялата тая работа? ООН, американски училища, посолства и какво ли не? Разкажи ми за себе си, ако не е проблем. Драсни едно ЛС.

Иначе поздравления !! Това , което си постигнал е впечатлюващо , а като се има предвид и на каква възраст си. Наистина , браво !
    Но , да кажи нещо повече , че наистина си много интересен.
    А по темата предполагам, че ще ти трябва едно 100-150лв. за 4-5 чифта примерно , но не съм сигурна.

Супер фен Аватара на cookie_master
    и на мен,и на мен
    МОМИЧЕ!

Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    и на мен,и на мен
    И на мен.
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

Мега фен Аватара на Infinity
    Абе , я направо си напиши тук всичко да мирнем малко , че виж какъв интерес , какво нещо!

Град
    Neverland
    познаваш ли Барак Обама?
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Цитирай Първоначално написано от cookie_master
    и на мен,и на мен
    и на мен

Поздравления за успеха =D>
    Трябва супер много да се гордееш с себе си
    www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo

Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
    Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
    Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.

Супер фен Аватара на roshlichka
    Град
    Някъде таммм...
    Цитирай Първоначално написано от LovelyGirl
    Извинявам се, че няма да пиша по темата, но ЛЕЛЕ Не се ли гордееш супер много със себе си Поздравления за това, което си постигнал \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си