Моите съболезнования!
Знам какво е,наистина болката е ужасна!Преди известно време и аз загубих една от най-добрите си приятелки.Беше ужасно.И все още е! Не знам как съм ги изживяла тези дни.Това бяха най-кошмарните дни в живота ми!Просто не знаех къде се намирам,все за нея мислех и постоянно си спомнях моментите ми с нея.Сигурно и ти така се чувстваш и знам,че който и каквото да ти говори,няма да ти мине просто ей така.Опитай се обаче да мислиш за нещо друго,прави нещо непрекъснато.Болката няма да изчезне,но поне няма винаги да мислиш за едно и също.Много хора ще ти казват,че с течение на времето всичко ще се оправи,но според мен това изобщо не е вярно.Ето,скоро ще стане 1 година откакто тя почина,но мен все още ме боли,все още ми се насълзяват очите,когато чуя някоя нейна любима песен и все още я сънувам! Така че просто направи всичко възможно да ги запомниш с хубавите моменти,който сте прекарали заедно и така всеки път,когато и помислиш за тях ще се усмихваш! Радвай се,че си имала възможността да бъдете приятели и се надявай само сега те да са на по-добро място!