.
Затворена тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 77
    Повече от фен Аватара на Danielle
    Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    zapochnah da cheta temata ot nachaloto i mi stana dosta interesno, vaprosite i otgovorite naistina sa dosta interesni a i bih akzala polezni za badeshtite snahi
    eto nqkolko vaprosa i ot men:
    - Mislish li che vinagi shte ima liubov mejdu vas ili ochakvash s vremeto da ostane kakto kazvat horata "uvajenieto i navika edin kam drug"
    - ako (nedai si boje) imashe problemi s vashite zashototo ne haresvat polovinkata ti, kogo bi izbrala? da tragnesh s liubovta ili da ostanesh sas semeistvoto ti? (tova e hipotetichen vupros)
    - ot koq iznevqra bi te zabolqlo poveche? psihicheska ili fizicheska?
    - a i oshte.. edna greshna nosht, krivvane ot patq taka da se kaje povod li e za razdqla?
    - kak vijdash semeistvoto vi sled 5 godini?
    - kolko e vajen za teb sexa v edna vrazka?
    - spored teb koi e po-sbosoben na kompromisi ot dvata pola kato sadish po sebe si i polovinkata? majete ili jenite?
    :
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Мега фен Аватара на LadyDi
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Най-голямата/приятната изненада, която Венци ти е направил?
    Той не си пада много-много по изненадите. Не е и особено романтичен Но най-голямата изненада, която ми е правил, беше септември месец 2003. Ходехме от скоро и щяхме да правим среща на тийнпроблем във Велико Търново. Точно тогава той ми каза, че няма да успее да дойде, защото майка му е на легло и трябвало да си стои във Варна. Бях разстроена, защото това значеше, че скоро няма да имаме възможност да се видим. Но когато отидох в Търново, той беше там, с голям букет цветя

А ти на него?
    Когато свих колата на баща ми и минах 300 км по тъмниците, за да прекарам само един ден с него. Баща ми после ми прибра книжката за един месец

Какво обичаш да му готвиш?
    Каквото той обича да яде - мусака.

Как го глезиш?
    Като му готвя. У дома той е кулинарът, на мен просто не ми се отдава.

А той теб?
    Прави ми масаж на гърба, невероятен.

Какво обичате да правите заедно в свободното си време?
    Свободното ни време е само в неделя. Той работи до късно през седмицата, а и в събота. В неделя обикновено ходим да се мотаем някъде, но сега като е студено си правим филмови маратони с пуканки.
    Цитирай Първоначално написано от Danielle
    zapochnah da cheta temata ot nachaloto i mi stana dosta interesno, vaprosite i otgovorite naistina sa dosta interesni a i bih akzala polezni za badeshtite snahi
    Хаха, не съм очаквала, че мога да съм полезна в тази насока

eto nqkolko vaprosa i ot men:
    - Mislish li che vinagi shte ima liubov mejdu vas ili ochakvash s vremeto da ostane kakto kazvat horata "uvajenieto i navika edin kam drug"
    Как да ти кажа... Според мен, когато обещаеш да си с някого, любовта не изчезва. Просто страстта утихва с времето, но уважението и навика също наричам любов. Любовта е онова чувство, което те кара да останеш с някого, въпреки всичко.

- ako (nedai si boje) imashe problemi s vashite zashototo ne haresvat polovinkata ti, kogo bi izbrala? da tragnesh s liubovta ili da ostanesh sas semeistvoto ti? (tova e hipotetichen vupros)
    Имала съм такава връзка. Моите родители са много търпеливи и толерантни към решенията ми. Те много интелигентно, без караници и заплахи, ме накараха да осъзная, че този човек не е за мен.

- ot koq iznevqra bi te zabolqlo poveche? psihicheska ili fizicheska?
    Не деля изневярата на психическа и физическа. Тя е просто изневяра и от нея винаги боли.

- a i oshte.. edna greshna nosht, krivvane ot patq taka da se kaje povod li e za razdqla?
    Това е много спорен въпрос. Не искам да бъда прекалена моралистка и да кажа, че е повод за раздяла. Нито да бъда прекалено наивна и да твърдя, че бих простила. Зависи от много неща - колко държа на човека, какво е отношението му към мен по принцип, до колко силна е връзката. Но като се знам колко съм ревнива...

- kak vijdash semeistvoto vi sled 5 godini?
    С поне едно хлапе със зелени очи

- kolko e vajen za teb sexa v edna vrazka?
    Много. Връзката без секс е приятелство.

- spored teb koi e po-sbosoben na kompromisi ot dvata pola kato sadish po sebe si i polovinkata? majete ili jenite?
    Трудно ми е да съдя по нас. И двамата сме правили много компромиси и то различни. Аз, например, направих компромис като изоставих приятели и работа, за да бъда с него. Той пък прави много компромиси с характера ми. Всичко е до нагласа.
    This world is spinning around me
    This world is spinning without me
    And every day sends future to past
    Every breath leaves me one less to my last

Каква беше като дете?
    Обичам..
    Мразя..
    Моите недостатъци са..
    Интровертна или екстровертна?
    Мислиш ле, че срамежливостта е недостатък?
    Търпелива ли си?
    Качествата които най-много харесваш в човека до теб?
    Първото впечатлиение, което мислиш, че правиш?
    Интересуваш ли се от езотерика?

Кои са домашните задължения, които вършиш?
    Последните книга/филм/албум, които прочете/гледа/прослуша?
    Audio ergo sum

отпред или отзад
    Може да съм селски бек с брада и мустак, ама си знам мястото, за разлика от тия дето летят на бабения си.

Мега фен Аватара на DieselBlood
    Град
    Въъъъ,маняк,ни знам ве!
    Съжаляваш ли за начина,по който се разви живота ти?
    Така ли си го представяше,когато беше на 16?
    Караше ли се с учителите?
    Завиждала ли си на някой от съучениците си,освен на богатите келешчета?
    Опиши се с три думи
    Какво мислиш за тийнеджърите днес?

стига ти толкова.
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
    една велика тема

Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!

Град
    ~*i got my hair spiked.. ~*sprayed in orange.. ~*i got my teeth fixed.. ~*pressed by stylish green..
    zdrasti pak i blgodarq za izcherpatelnite otgvori, a eto i oshte nqkolko
    - dvamata na veselba nqkade na van s priqteli ili uiuta v kashti samo dvamata?
    - kakvo iskash da vzemat decata vi ot nego i kakvo ot teb?
    - ima li nehsto v hraktera mu koeto ne ponasqsh?
    - bi li promenila nehsto v nego?
    - ako hvanesh zlatnata ribka kakvi biha bili tvoite 3 jelaniq?

Кирилицата е задължителна!
    krem4et0
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от oasis
    Каква беше като дете?
    По-скоро кротка. Макар че със сестра ми редовно си спрятахме кеч, от който косата на майка се изправяше.

Обичам..
    Шоколад

Мразя..
    Да ме лъжат.

Моите недостатъци са..
    Избухлива, нетърпелива и много разсеяна.

Интровертна или екстровертна?
    По-скоро екстровертна.

Мислиш ле, че срамежливостта е недостатък?
    Не и ако не е прекалена. Прекалената срамежливост никога не е плюс.

Търпелива ли си?
    Не особено.

Качествата които най-много харесваш в човека до теб?
    Много е търпелив, за разлика от мен. Възхищавам му се за това. Освен това готви

Първото впечатлиение, което мислиш, че правиш?
    Малко завеяна.

Интересуваш ли се от езотерика?

Не особено, но мъжът ми се интересува.
    Цитирай Първоначално написано от ArrowsOfDeath
    Кои са домашните задължения, които вършиш?
    Прането е изцяло моя отговорност. Венцислав и пералнята не говорят на един език. Освен това основно аз чистя, макар че той помага от време на време. Готвенето е по неговата специалност. Аз готвя по-рядко.

Последните книга/филм/албум, които прочете/гледа/прослуша?
    Последно четох "Изгубеният символ" на Дан Браун. Не ме впечатли особено.
    Последният нов филм, който гледах беше "Шерлок Холмс".
    А последният албум... беше отдавна. Май на Within Temptation.
    Цитирай Първоначално написано от tqnko
    отпред или отзад
    Отпред

Цитирай Първоначално написано от DieselBlood
    Съжаляваш ли за начина,по който се разви живота ти?
    Никак. Дори се разви по-добре, отколкото очаквах. Въпреки че винаги има какво още да се желае.

Така ли си го представяше,когато беше на 16?
    Не. Така си го представях, когато бях на 18

Караше ли се с учителите?
    Веднъж спретнах страхотен скандал с преподавателката по Висша математика, защото ми написа петица и пред цялата група заяви, че съм много тъпа и трябва да съм благодарна, че баща ми й е колега, защото иначе щяла да ме скъса. Скарах се с нея, защото бях сигурна, че съм си решила всички задачи до една, но тя категорично отказа да ми покаже работата ми. В училище бях по-кротка и обикновено си мълчах.

Завиждала ли си на някой от съучениците си,освен на богатите келешчета?
    Аз не съм завиждала на богатите келешчета. Самата дума "келешче", пък било то и богато, предизвиква други чувства в мен Завиждах на една съученичка, защото имаше страхотна дълга коса.

Опиши се с три думи
    Разсеяна, весела (в повечето случаи) и нетърпелива.

Какво мислиш за тийнеджърите днес?
    Мисля, че са много объркани. Мисля, че твърде много бързат да порастнат. А не знаят колко време им предстои да бъдат възрастни.
    Цитирай Първоначално написано от Danielle
    - dvamata na veselba nqkade na van s priqteli ili uiuta v kashti samo dvamata?
    Според настроението. Аз съм по-скоро домошар и предпочитам вкъщи, но понякога човек има нужда и да излезе да се напие

- kakvo iskash da vzemat decata vi ot nego i kakvo ot teb?
    От него искам да вземат цвета на очите и търпението. А от мен - стремежът да преследват целите си докрай (мисля, че това е най-добрата ми черта).

- ima li nehsto v hraktera mu koeto ne ponasqsh?
    То не е точно в характера му. Не понасям това, че в работата си е способен да се концентрира до крайност, а в къщи е адски разсеян и забравя елементарни неща.

- bi li promenila nehsto v nego?
    Може би тази разсеяност, която споменах. Но в крайна сметка, аз съм си го взела такъв, с всички недостатъци. А когато си влюбен - дори те са очарователни до някаква степен

- ako hvanesh zlatnata ribka kakvi biha bili tvoite 3 jelaniq?
    Сигурно ще поискам най-после да се построи оная сграда, за да не живеем вече на квартира, че ми писна.
    Не знам, не съм се замисляла, но сигурно ще е нещо материално

Отворена ли си към новаторски изпълнения в леглото или си традиционалистка?
    Audio ergo sum

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Какво е твоето отношение спрямо животните?
    Обичам животните. Ненавиждам зоологически градини и избягвам да посещавам.

Какво мислиш за правата на животните?
    Признавам си, хващаш ме много неподготвена по този въпрос. Но мисля, че ако нещо причинява страдание на живо същество (било то животно или човек) е неправилно, ако мога да използвам тази дума. Свободата е право и не виждам защо това трябва да важи за хората, а за животните не. Дори ако изходим от елементарната логика, че унищожаването на който и да е биологичен вид, нарушава баланса на тази планета. Но наистина, не бих могла да отговоря компетентно, защото не съм.

Трябва ли да имат права? Повече или по-малко?
    Поставяш ми много интересна тема за размисъл. Трябва да попрочета и да се поинтересувам повече, за да ти отговоря. Благодаря за което. И ако си отворен към дискусия по този въпрос, може да си спретнем една след време

Спазват ли се те в България и по света?
    За какви права бихме могли да говорим в България, след като съществуват онези противни ловни дружинки. Свекър ми е заклет ловец и непрекъснато гледа някакъв канал за лова и риболова. Гнусна история.

Би ли симпатизирала на организации като ALF (Animal Liberation Front) и Sea shepherd?
    Бих.
    Съжалявам, сигурно отговорите ми не са били задоволителни.

Отворена ли си към новаторски изпълнения в леглото или си традиционалистка?
    Може би съм по-скоро традиционалистка. Не съм стигала до крайности. Но това зависи доста и от партньора.

Град
    На стадиона за бягане.
    Би ли се съгласила на размяна на партньорите с най-добрата ти приятелка примерно за определен интервал от време?
    Обичаш ли животните?
    Искаш ли да промениш нещо в себе си? Какво?
    Running is my drug and I am overdosed ..

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
    Би ли се съгласила на размяна на партньорите с най-добрата ти приятелка примерно за определен интервал от време?
    Не. В никакъв случай

Обичаш ли животните?
    Да. Имам куче на 12 години, много е болен... и ми е голяма мъка в момента.

Искаш ли да промениш нещо в себе си? Какво?
    Искам да съм малко по-търпелива. Това доста го предъвках вече в предните въпроси
    Цитирай Първоначално написано от Raybeez
    Само искам да вметна, че не говоря за вегетарианство и т.н., а просто за правата на животните. Постарах се да дам няколко различни източника, като последния е на противник, за да съм обективен (и нека се абстрахираме от веганската пропаганда).
    Да, беше ясно, че не говориш за вегетарианство. Благодаря за сайтовете, непременно ще ги разгледам и ще се поинтересувам повече от тази тема. Въпросът ти повдигна един друг въпрос за мен: защо до сега не съм се интересувала?

Въпрос по темата:

Обичаш ли експериментите ИЗВЪН леглото - музика (нови групи), нов тип кухня (тайландска, виетнамска, арменска, ливанска и т.н.), непознати дестинации за отдих и всичко, което да не е свързано с тривиалните въпроси за секса?
    Да, обичам. Отворена съм за всякакъв вид музика, стига да е качествена. Чалга не обичам, понасям я единствено в случаите, когато е неизбежно. От различните стилове, единствено джаз не се научих да харесвам, макар че и там доста слушах в един момент, просто за да видя какво е.
    Кухня, да, опитвала съм различни видове. Обичам да експериментирам и в готвенето, макар че просто не ми се отдава и в повечето случаи хабя материал.
    Искам да посетя места, различни от обичайните дестинации за почивка, за съжаление финансовите ми възможности за сега не ми го позволяват. Мечтая да отида в Австралия, но не в големите градове, интересни са ми пустините, местата където живее тяхното население. Искам да отида там, където са живеели южноамериканските племена.
    Била съм в Египет, това е едно място, което трябва да се види.
    Единственото, с което не мога да експериментирам е прическата си Обичам различното дори в облеклото.

Но това е отскоро. Като по-малка бях много консервативна, пълен традиционалист. Сега осъзнавам колко интересен може да е животът, когато разчупиш светогледа си.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Много въпроси ми изникнаха, четейки отговорите. Твърде лични са обаче дори и за горещия стол. Ще ти пиша ЛС да разменим виртуални координати. Може ли?

П.С. Много си ми интересна и въпреки, че се поизпокарахме в "Любов" много, много ме кефиш

П.С.2. Снощи по повод темата прочетох статията за сватбата ви и видях клипчето. Беше вълшебно. Желая ви много щастие.

Ти как почувства този ден? Оправда ли очакванията ти? Промени ли те? Беше ли крайъгълен камък за връзката ви или само 1 ден.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Много въпроси ми изникнаха, четейки отговорите. Твърде лични са обаче дори и за горещия стол. Ще ти пиша ЛС да разменим виртуални координати. Може ли?
    Може, разбира се. Пиши ми А колкото до въпросите, нямам против да ги зададеш.

П.С. Много си ми интересна и въпреки, че се поизпокарахме в "Любов" много, много ме кефиш
    Благодаря, за което
    Аз не помня да сме се карали. Вероятно просто не сме били на едно мнение.

П.С.2. Снощи по повод темата прочетох статията за сватбата ви и видях клипчето. Беше вълшебно. Желая ви много щастие.
    Пак благодаря.

Ти как почувства този ден? Оправда ли очакванията ти? Промени ли те? Беше ли крайъгълен камък за връзката ви или само 1 ден.
    Денят започна рано - в 7 сутринта и приключи в 7 на другата сутрин, когато за малко да изтървем полета. Изобщо не го усетих. Беше ми напрегнато, малко нервно, макар че специално от този ден не зависеше нищо, защото ние вече бяхме подписали брака. Но беше хубаво и много весело. Да са ми живи и здрави мамите, татковците и сестричката, без тях изобщо нямаше да се справя. Поеха всичко на раменете си, на нас оставиха само да се забавляваме.
    А за крайъгълния камък... не, не беше този ден. Повратният момент във връзката ни беше 6 септември, 2007-ма, когато ми предложи да се съберем да живеем заедно.

да си говорим с линкове!:Д

повлиял ти текст?
    и по-мащабно - автор?
    мирише на...

//не знам какво да те питам, в срок не функционираме:Д

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Sham
    да си говорим с линкове!:Д
    http://www.teenproblem.net/s/1610.html
    Заповядай

повлиял ти текст?
    На този свят в житейската гълчава,
    най-силно съм усещал близостта
    на три неща, които изброявам -
    Любимата, Приятелят, Смъртта.

Любимата - със име и без име,
    Любимата - със много имена,
    зелена светлина, изгряла зиме,
    среднощно слънце, утро със луна.

Задъхан вик в мълчанието пусто,
    бодлива роза на самотен хълм,
    която ме ранява с нежно чувство,
    че вечното изкуство не е сън.

Приятелят - различен и еднакъв,
    със свои грижи и със собствен глас,
    но който в радостта ми не е плакал
    и не е пял, когато плача аз.

С когото двойно на света живея,
    но без да бъда тъмно раздвоен.
    С когото общо, под една идея,
    върви несъвършеният ни ден.

А Смъртта... за нея нямам думи.
    Тя може да лети и да пълзи.
    Да влиза тихо в празниците шумни
    и да крещи в най-тихите сълзи.

Да, има Смърт! Но нека е такава -
    да свърши с мен, но не и със света
    и някой друг след мен да изброява -
    Любимата, Приятелят, Смъртта...

Георги Константинов

Не ме питай защо. Това е любимото ми стихотворение, любимият ми текст.

и по-мащабно - автор?
    Автор - Камелия Кондова. Поезията й просто докосва много дълбоко.

мирише на...
    Дъжд

//не знам какво да те питам, в срок не функционираме:Д
    Само ще дойде.

Град
    Пиши на кирилица.

Raybeez
    Обичам те

до дъното на небето,
    до дъното на морето
    и до дъното на сърцето.

Сантиментална ли си?
    Ден без вода или без ток ще избереш?
    Чувстваш ли се красива?
    Audio ergo sum

Град
    Варна
    Сантиментална ли си?
    Да.

Ден без вода или без ток ще избереш?
    Без вода. Токът до толкова е обсебил ежедневието, че да прекараш един ден без ток е все едно изобщо да нямаш какво да правиш. Да не говорим, че без ток е почти все едно си без вода - няма как да си я стоплиш и да си измиеш дори една мазна чиния.

Чувстваш ли се красива?
    Чувствам се добре в кожата си.

Кога последно плака?
    Ненавиждаш ли собствените си недостатъци, когато ги видиш в други хора?
    Разкажи първия виц, за който се сетиш.
    Audio ergo sum

Град
    Варна
    Кога последно плака?
    Скоро беше.

Ненавиждаш ли собствените си недостатъци, когато ги видиш в други хора?
    Да. Аз и в себе си ги ненавиждам.

Разкажи първия виц, за който се сетиш.
    По време на Втората световна война, в една болница се родили едновременно бебета на германец, руснак и поляк. В родилното, обаче, нещо се объркали и не могат да познаят кое бебе на кого е - и трите белички, и трите русички, и трите със сини очи. Затова извикли родителите - ако могат, да си ги разпознаят. Влязъл първи руснакът, седял 20 минути, не можал да познае. Влязъл полякът, седял 30 минути - и той не можал.
    Последен влязъл немецът. Излиза след минута и половина и казва:
    - Моето бебе е в средата, от ляво е на руснака, от дясно е на поляка.
    Персоналът бил много изненадан. Хубаво, неговото си го познал, ама как разбрал другите кои са.
    - Елементарно, - обяснява немецът. - Като влязох казах "ЗИГ!", моето бебе се изправи и каза "ХАЙЛ", русначето се окопа, а полячето се наака.

Не знам, за този се сетих първо.

Мега фен Аватара на HexGirl
    Град
    niderlandia
    такааа аз пак реших да те питам разни неща интересна личност си ми

обичаше ли да играиш на криеница като дете ?
    кога за пръв път усети , че порастваш ?
    без какво не можеш да живееш ?
    какъв цвят е света за теб ?
    Шапкарю .....
    Кажи ми , защо гарванът прилича на бюро ?

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от HexGirl
    такааа аз пак реших да те питам разни неща интересна личност си ми
    Изненадващо, че съм ти интересна, но се радвам

обичаше ли да играиш на криеница като дете ?
    Много! Една от любимите ми игри. Замръквала съм навън Всъщност, само дебнехме да стане тъмно, за да играем на криеница (ние му викахме и жмичка ). На тъмно беше по-интересно.

кога за пръв път усети , че порастваш ?
    Не съм усетила. Аз все още се чувствам дете

без какво не можеш да живееш ?
    Не знам, без много неща. Не мога да вирея без хора. Не обичам да съм сама, освен в редки моменти. Обичам да имам приятели, обичам да има хора край мен. Социално животно съм

какъв цвят е света за теб ?
    Зависи от настроението. Много често е зелен, но понякога чак досивява.
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Удрял ли те е мъжът ти?
    Никога.

Мислиш ли, че това е причина една жена да напусне съпруга си?
    Да. Каква би била тази жена, която стои при мъжа си, когато той я бие. Не приемам насилието в едно семейство под никаква форма - нито физическа, нито психическа. А и какви деца биха отгледали такива родителите?

Когато е ядосан по някаква причина, как разтоварва яда си?
    Да ти кажа честно, не знам. Той е един от най-спокойните хора, които някога съм срещала. Понякога и на него му идва в повече, но освен да псува от яд, не съм го виждала да прави друго.

Капризен ли е по отношение на храната?
    Хич. Всичките ми буламачи е изял без думичка да каже. Но просто започна да готви по-често

Възможно ли е да ти се развика ако му сервираш недотам мек хляб и как би реагирала..
    Не. Никога не го е правил и не знам как бих реагирала, ако се случи.

Кога последно си направи снимка?
    Монархия или република би предпочела да бъде България?
    Имаш ли любим музикален инструмент?
    Том или Джери?
    Audio ergo sum

Град
    Варна
    Кога последно си направи снимка?
    В събота вечерта ме снимаха без да знам. Няма да я кача, излязла съм ужасно смешно

Монархия или република би предпочела да бъде България?
    Аз съм фен на монархиите. Но като знам царското ни семейство какво е, по-добре да си седим република.

Имаш ли любим музикален инструмент?
    Китара и пиано.

Том или Джери?
    Джериииииииии Той е една малка мръсна гад

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове