Цитирай Първоначално написано от DarkKisss
Би ли се съгласила на размяна на партньорите с най-добрата ти приятелка примерно за определен интервал от време?
Не. В никакъв случай

Обичаш ли животните?
Да. Имам куче на 12 години, много е болен... и ми е голяма мъка в момента.

Искаш ли да промениш нещо в себе си? Какво?
Искам да съм малко по-търпелива. Това доста го предъвках вече в предните въпроси
Цитирай Първоначално написано от Raybeez
Само искам да вметна, че не говоря за вегетарианство и т.н., а просто за правата на животните. Постарах се да дам няколко различни източника, като последния е на противник, за да съм обективен (и нека се абстрахираме от веганската пропаганда).
Да, беше ясно, че не говориш за вегетарианство. Благодаря за сайтовете, непременно ще ги разгледам и ще се поинтересувам повече от тази тема. Въпросът ти повдигна един друг въпрос за мен: защо до сега не съм се интересувала?

Въпрос по темата:

Обичаш ли експериментите ИЗВЪН леглото - музика (нови групи), нов тип кухня (тайландска, виетнамска, арменска, ливанска и т.н.), непознати дестинации за отдих и всичко, което да не е свързано с тривиалните въпроси за секса?
Да, обичам. Отворена съм за всякакъв вид музика, стига да е качествена. Чалга не обичам, понасям я единствено в случаите, когато е неизбежно. От различните стилове, единствено джаз не се научих да харесвам, макар че и там доста слушах в един момент, просто за да видя какво е.
Кухня, да, опитвала съм различни видове. Обичам да експериментирам и в готвенето, макар че просто не ми се отдава и в повечето случаи хабя материал.
Искам да посетя места, различни от обичайните дестинации за почивка, за съжаление финансовите ми възможности за сега не ми го позволяват. Мечтая да отида в Австралия, но не в големите градове, интересни са ми пустините, местата където живее тяхното население. Искам да отида там, където са живеели южноамериканските племена.
Била съм в Египет, това е едно място, което трябва да се види.
Единственото, с което не мога да експериментирам е прическата си Обичам различното дори в облеклото.

Но това е отскоро. Като по-малка бях много консервативна, пълен традиционалист. Сега осъзнавам колко интересен може да е животът, когато разчупиш светогледа си.