- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Помощ и за мен ?!
Така.До вчера бях много руса, ама много,докато онзи ден не реших, че си искам моя цвят/тъмно кестеняв/.Боядисах се.Фризьорката каза, че щом ест.ми цвят е толкова тъмен, значи боята да ми е 1 тон по-тъмна, защото като се отмива, да стане г/д като моя цвят и да няма някаква фрапираща разлика.До тук добре.Боядисах я, обаче стана прекалено тъмна/почти черна/.И като не съм свикнала да се гледам така, а и никой не е де, ми е супер странно и нямам търпение да се отмие.Не, че не се харесвам де, но..прекалено е.Та, въпроса ми е - с какво да я мия, че да падне по-бързо!?Нещо специално има ли или да си чакам, без да правя нищо!?
Big or small, lies are lies!
Ами на мене хининовата вода ми "изми" цвета,но бавно.Честно казано не знам какво би помогнало,защото зависи и от самия косъм,от боята...но щом си била мн.руса и сега си тъмна след 2-3 седмици русото пак ще започне да избива отдолу(поне при мене така беше)...просто не обръщай толкова голямо внимание.
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Ми боята ми е Гарниер и си мисля, че щом още докато бях руса ии след 2-3 седмици вече започна да се отмива, значи, че и сега така ще стане.Много се надявам.Но дали не е, защото русото попринцип си е такова или от самата боя!?Незнам, незнам.![]()
![]()
Big or small, lies are lies!