ммм...това беше грубо

...охх коремче,коремче....една от най-проблемните зони...лесно се появява трудно изчезва

(може би в това му е чара

, до колкото може да се каже, че има чар). Та без ограничение в хранителния режим забрави....вярно,че си малка, но с такива изказвания, от сорта на "не трябва да се ограничавам" се отдалечаваш от плоското коремче. Щом имаш мазнини в тази област, определено
трябва да се ограничиш, защото ако приемаше необходимата ти дневна доза от калории, нямаше как изобщо да ти се натрупа нещо-някъде, нали

? Лично на мен фитнес инструкторката ми ми е казвала, че за плосък корем има 2 неща, които зпазваш ли ги няма как да нямаш хубав и плосък корем (до тука нищо сложно)... а тези неща са :
никаква консумация на тесто(тестени изделия) и сладко 
....весело, а

? Лично според ще си помогнеш много, ако силно ограничиш хляба (1-2 филийки сутрин е позволено, а ако е черен още по-добре...пълнозърнестия пък е перфектен), гледай да ядеш плодове, зеленчуци, избягвай пържени храни, сладко можеш да си похапваш по мъничко....общо взето внимавай за количеството, в зависимост от калориите, на храната. Много помага също ако се храниш в точно определени часове...гарантирам ти без диета ще смъкнеш голяма част от излишното (но това е много трудно нещо за спазване според мен). Стигнахме до упражненията...ами старите, добри коремни преси разбира се

...дето са ни най-любими

, но е трудно да ги правиш както трябва, иначе си помагат...бягането също е добро, можеш да скачаш и на въже, дори до като си седиш можеш да стягаш и отпускаш коремните си мусколи (което отново си е вид тренировка)...балансирана храна и правилини упражнения...това е рецептата