- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- За какво си мислиш? вол. ****
 Отговор в тема
 Отговор в тема

Btw Nakadah, сори за преди.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Аз ви казах, че Nakadaha е пич вие не ми вярвате помниш ли братле когато се заяждахме с теб в началото когато ти се появи помниш ли дърпахме се 1 седмица да е било и как набързо се надушихме и станахме партии!Нито ти си хленчил нито аз!Абе ще ги очука живота както обичам да казвам не всичко, което лети става за ядене!
Да така е.Просто сме малко които имаме нещо горе в главите си. Просто сме имали лошия късмет да се родим в тази държава.

аз тебе те знам и от преди тва, ма доста време не беше писал, ай онова ми беше 2-ри никПървоначално написано от mgxpower

ма си спомням оная вечер кат ооспамихме темите

ех времена...
спомнямш ли си тогава какви светни теми имаше за игрите, и как почти никой не се правеше на велик(аз малко се заяждах тук там с някой, но не беше както сега)
Радвай се на това, което е сега защото занапред ще става по-зле!
Daemon направи една тема и напиши забранено за (простаци и недорасли пикли, комплексари, дебили и пр.) аз като си доизгледам вече за не знам кой път филма silence of the lambs ще дойда естествено ако не сте изпоналягали вече!

или ако не е на 3-4 страницаПървоначално написано от mgxpower

Ами нали знаеш, че колкото забраняваш нещо, толкова по-желано става то.Примерно на детето си няма да му кажеш:"Да синко, играй си с огъня"Първоначално написано от Nakadah
Сигурно няма да стане за утре..
е нищо друг път
Вафла..
На детето си аз не бих казал нищо и бих го оставил да пипне огъня веднъж за да се изгори, но да знае, че боли и никога повече да не го прави!Защото колкото и да ти казва някой нещо не го ли изпиташ наистина няма как да знаеш със сигурност и това ще те гложди до края на дните ти!Първоначално написано от DaemonBoy
Ами да и това е начин. Виждал съм обаче такива родители че.... Викат я в дирекцията понеже дъщеря й не влиза в час, пуши и т.н.Тя:Какво ме занимавате с глупости? и излиза.Поне съм сигурен че ти няма да си такъв.Твърде си умен за да станеш такъв
Преди всичко ще науча децата си да уважават останалите.Ако правилно предразположиш едно дете още от малко няма да има проблеми по нататък е зависи и от влиянието на средата с, която ще дружи детето ми, но няма да позволя да да кривне от пътя!

да зема ли да слезна и да исчиста колата от вътре
ма па от др страна след прегледа пак ще е кочина
дали си заслужава да се геда Алиса в страната на чудесата..пък и утре как ще събера компания за 30 минути

My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Всичко гледано на 3D си струва според мен

гледа ли аватар 3д?Първоначално написано от mgxpower
колко съм изморена..и в сряда ще е същото..
как ще се подготвя за четвъртък не знам

Най - неочаквано ... ТОЙ се завръща!
НО ....Къде беше, когато болеше?!
Къде беше...
Аз се чудя с братовчедка ми кой филм да гледаме... Казах й тя да избере, аз предпочитания нямам.Първоначално написано от mgxpower
аз пък още не съм гледала на 3Д филмПървоначално написано от mgxpower
пък не съм чувала много добри мнения

My heart's a stereo it beats for you so listen close
S.W.A.G
fresheer than a muthafucka' . .
Francisco Lachowski's wife .. <3
Около 12 пътиПървоначално написано от Nakadah

бати богаташаПървоначално написано от mgxpower

Аз съм с намаление за студенти
Аз не мога да разбера какво толкова му харесаха на тоя Аватар.Да хубав е, ефекти ала-бала, сюжет, но чак пък толкова...

и пак...Първоначално написано от mgxpower
абе ти още ли караш онова бмв?