- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- как да задържа интереса на 1 момче
Съблечи се и му направи салата. Тия 2 неща впечатляват всеки мъжПървоначално написано от AnGel_fReE
Ние сме вече полувин година с гаджето ми и всичко върви добре. Имала съм и връзки по 2 години и тн. Най-важното е да имате общи интереси. Без тях сте за никъде. Ако нямате такива създайте си. При нас двамата ни сближават адски много неща. И двамата сме зодия стрелец и сме адски еднакви по характер. Обичаме еднакви неща като компютърните игри, рисуването, програмирането, карането на блейд, слушаме и двамата рок и метъл, обичаме едни и същи групи, ходим заедно на концерти, по кафета с приятели, на по наргиленце някъде, по кръчмите да си видим познатите и тн. Винаги можете да си намерите повод да излезете навън, да се забавлявате и да си намерите ново занимание. При нас е карането на блейд. Моя в началото беше адски зле (аз карам от адски малка) и само падаше. Претрепа се по стълбите, после си фрасна главата в 1 тротоар, падна от рампата в/у показалеца и средния си праст и си ги счупи...ама си е упорит и не се отказва. Заедно си се забавляваме по цял ден, понеже споделяме общи интереси-надявам се и вие да можете да го направите.
Иначето отделно, за да задържиш 1 момче няма лошо д аму доставяш наслада. Айде никой не е казал да го правите 24/7 къде ли не. Става съпрос, че можеш да го предразполагаш от време на време към това и да му доставиш удоволствие. И все пак стандартните неща бързо омръзват, затова няма да е лошо д аразнообразявате от време на жреме.![]()
ми бъди инитресна ве,и изобретателна![]()