.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Мега фен Аватара на dimitar_ak
    Град
    София

Re: как да задържа интереса на 1 момче

Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    На 15 съм и съм имала само 1 дълга връзка и често казано нямам кой знай какъв опит а в момента се зарибявам с 1 момче което започнах доста да харесвам но не знам какво би го впечатлило повече та въпроса ми е е може ли съвет как да задържа инетереса едно момче по дълго така че да не му стана примерно скучна ?
    Съблечи се и му направи салата. Тия 2 неща впечатляват всеки мъж

Ние сме вече полувин година с гаджето ми и всичко върви добре. Имала съм и връзки по 2 години и тн. Най-важното е да имате общи интереси. Без тях сте за никъде. Ако нямате такива създайте си. При нас двамата ни сближават адски много неща. И двамата сме зодия стрелец и сме адски еднакви по характер. Обичаме еднакви неща като компютърните игри, рисуването, програмирането, карането на блейд, слушаме и двамата рок и метъл, обичаме едни и същи групи, ходим заедно на концерти, по кафета с приятели, на по наргиленце някъде, по кръчмите да си видим познатите и тн. Винаги можете да си намерите повод да излезете навън, да се забавлявате и да си намерите ново занимание. При нас е карането на блейд. Моя в началото беше адски зле (аз карам от адски малка) и само падаше. Претрепа се по стълбите, после си фрасна главата в 1 тротоар, падна от рампата в/у показалеца и средния си праст и си ги счупи...ама си е упорит и не се отказва. Заедно си се забавляваме по цял ден, понеже споделяме общи интереси-надявам се и вие да можете да го направите.
    Иначето отделно, за да задържиш 1 момче няма лошо д аму доставяш наслада. Айде никой не е казал да го правите 24/7 къде ли не. Става съпрос, че можеш да го предразполагаш от време на време към това и да му доставиш удоволствие. И все пак стандартните неща бързо омръзват, затова няма да е лошо д аразнообразявате от време на жреме.

Нообче адски много си те обичкам :*

ми бъди инитресна ве,и изобретателна

Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    мерси krisito9212
    моля

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си