- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Момичетата харесват ли рапъри ?
Да, много харесвам рапъри и БГ рапа не е тъп.
[quote="BlueKnife"]ГолЕм професор се извъди , бе келеш !Първоначално написано от AnGel_fReE
![]()
Питам , не защото ако не харесват смятам да си сменя стила на обличани и т.н. и музиката определино ме интересува , ами щото нали не харисват метъларите, защото са някви такива ... неизкъпани... та да няма нещо такова и с рапЪрите ...
Мда, обожавам рапърчета.И музиката също. :P
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Нещо не ми допада тази музика, ама защо аджеба вие с момичето трябва да се харесвате защото се обличаш като рапър. Ти излез, дръж се добре, обноски ала бала, те са по-важни.
Е да , прав си пич , ама според мен и това има значение ...Първоначално написано от peshost
[quote="LilVik"]Че ти ако си неизкъпан незавизимо дали си рапър, чалгар, т.н. пак никой няма да те харесва (предполагам ;д) И не всички метъли са неизкъпани и противни.Първоначално написано от BlueKnife
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Еми има значение!Аз например не бих тръгнала с някой,облечен с розово яке с пухчета,с прилепнали дънчици по тялото,с които едва ходи,със зализан перчем като урод..Първоначално написано от LilVik
И ОТКЪДЕ ИЗМИСЛИ ТАЯ ГЛУПОСТ,ЧЕ МЕТЪЛИТЕ НЕ СЕ КЪПЯТ??? ТОВА Е НАЙ-ТЪПОТО НЕЩО,КОЕТО СЪМ ЧУВАЛА!Всички само едно и също повтарят-метълите не се къпят,те са грозни,те са рошави,бла бла....
![]()
![]()
Като развалени грамофони!
![]()
първо..надявам се да знаеш,че шипоките дрешки не правят рапъра![]()
второ...не можеш да питаш тук и до пуличиш задоволителен отговор,по простата причина,че е до индивидуалност![]()
[quote="LilVik"]хахаха.. е то не е голема философия да те разбера що за човек си ;DDDDdd така че не ми се прави на оригинален с тва "голем професор се извъди"Първоначално написано от BlueKnife
и си противоречиш.. ок, щом няма да си сменяш "стила на обличани" за кво питаш? кво те интересува?
the sky is the limit.
мен ммноо ма радват исуляци мноо ;]
момчето просто питаше дали момичетата си падат по точно такав тип обличане не вярвам да не ти е известно, че някой харесват фешанчита други по куражлии... ко ми се нафарляте веднага, че едвали не е задрастен ?!?!Първоначално написано от ScarletBite
Абе много ми е забавно като некви кифли говорят, че раперите носели потури и ходели като насрани и на следващия ден обличат някакви турски шалвари. Много сте смешни такива. 1. Пообразовайте се малко какво точно представлява хип - хоп културата и защо се носят такива дрехи и какво всъщност е рапър - има библиотеки, интернет и още сумати източнмици. Неможе некво малко люзърче да ми се обеснява за култура, възникнала преди баща и да се роди. 2. Ако наистина обичаш човека до себе си и бос да ходи по улиците пак няма да ти прави впечатление. Аре пийз аут \/
ми зависи от момичето...са съм луда по един,който е луд по рапа...и еминем особено...мен лично мн ме кефи,а и все пак щото харесвам самия човек....тоест важното е къв човек си...извод:обличай си се както си искаш,но не изневерявай на себе си!
Дали ги харесвам?!ОБИЖАВАМ ГИ!!!
Тоя смъкнат стил и прочие ми е направо фетиш![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
харесваме харесваме ха
ма не някви,на които рапът им е дотам да си купят ЯКАТА РАПЪРСКА ДРЕШКА,а са някви кифли.
One thing bout music-when it hits u feel no pain!
Абе, то си зависи от момичето. Сега, ако е някоя, която ще те остави, заради стила - не си заслужава...![]()
The one person you need to be is yourself...;]
Да :P
3oPuTy,
мн яка е песента...как се казва???
90% са поведението на човека, а останалите 10% са дрехите (или беше обратното)
Сега ти си рапърче колкото аз съм папатаТи си фенче повлияно от хип хоп културата и за това се носиш така тъй че ае стига с това рапъри
А по темата...братле ако си играч и с кашон да си облечен пак ще ти се лепят девойките пък ако си цървул ако искаш и със светещи дрехи се обличи същата работа ще е.
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Booooooo!Първоначално написано от ReachlessGirl
![]()
Westside rollin' all day, every day
Мислиш да се правиш на такъв (тука недей обяснявай че попринцип слушаш това и т.н) и се чудиш дали можеш да си хванеш приятелка защото със сегашният ти стил не се получава работата ? Отдалече се познават такива "маняци" ... Не ти ли идва от вътре нещо не можеш да го направиш така както трябва... А и защо трябва да показваш какъв стил музика слушаш а той пък да влия на облеклото ти ..? Аз съм побъркан рокаджия .. ( е то си е алтернативен рок) но като ме видиш не можеш да разбереш какво слушам... ? Сам си решаваш... за всеки влак си има пътници![]()
Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"
да, да и пак да!! ама истинските рапъри, не ония позьорчета ..![]()
FUCK-тически не ме интересувате..