.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Голям фен
    Град
    Varna
    Да, много харесвам рапъри и БГ рапа не е тъп.

[quote="BlueKnife"]
    Цитирай Първоначално написано от AnGel_fReE
    мии то вече мой да се каже че няма БГ рап[\quote]
    замълчи..

Цитирай Първоначално написано от insane7
    Добре,де. Ако мненията на повечето момичета бяха отрицателни какво щеше да направиш? Да се откажеш от рапа заради мнението на някой друг? Ако си такъв то си личи колко държиш на музиката и стила.
    Най-вероятно точно тва щеше да напраи. По-правилно щеше да е, ако беше написал "ако се праа на рапер, ше ме харесват ли яките?".
    То даже не е редно да се каже, че ше се откаже от рапа.. щот изглежда изобщо не го интересува самата музика.. що мисля така ли, авторе? ми щото само интереса ти към това дали другите ше те харесат, ако се обличааш еди-как си доказва за ква позьорщина говорим..

и се пак ше ти отговора на въпроса.. да, момиччетата харесват "лоши момчета", хаха
    ГолЕм професор се извъди , бе келеш !

Питам , не защото ако не харесват смятам да си сменя стила на обличани и т.н. и музиката определино ме интересува , ами щото нали не харисват метъларите, защото са някви такива ... неизкъпани ... та да няма нещо такова и с рапЪрите ...

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Мда, обожавам рапърчета. И музиката също. :P

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Нещо не ми допада тази музика, ама защо аджеба вие с момичето трябва да се харесвате защото се обличаш като рапър. Ти излез, дръж се добре, обноски ала бала, те са по-важни.

Цитирай Първоначално написано от peshost
    Нещо не ми допада тази музика, ама защо аджеба вие с момичето трябва да се харесвате защото се обличаш като рапър. Ти излез, дръж се добре, обноски ала бала, те са по-важни.
    Е да , прав си пич , ама според мен и това има значение ...

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    [quote="LilVik"]
    Цитирай Първоначално написано от BlueKnife
    замълчи..

Добре,де. Ако мненията на повечето момичета бяха отрицателни какво щеше да направиш? Да се откажеш от рапа заради мнението на някой друг? Ако си такъв то си личи колко държиш на музиката и стила.
    Най-вероятно точно тва щеше да напраи. По-правилно щеше да е, ако беше написал "ако се праа на рапер, ше ме харесват ли яките?".
    То даже не е редно да се каже, че ше се откаже от рапа.. щот изглежда изобщо не го интересува самата музика.. що мисля така ли, авторе? ми щото само интереса ти към това дали другите ше те харесат, ако се обличааш еди-как си доказва за ква позьорщина говорим..

и се пак ше ти отговора на въпроса.. да, момиччетата харесват "лоши момчета", хаха
    щото нали не харисват метъларите, защото са някви такива ... неизкъпани ... та да няма нещо такова и с рапЪрите ...
    Че ти ако си неизкъпан незавизимо дали си рапър, чалгар, т.н. пак никой няма да те харесва (предполагам ;д) И не всички метъли са неизкъпани и противни.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Цитирай Първоначално написано от LilVik
    Цитирай Първоначално написано от peshost
    Е да , прав си пич , ама според мен и това има значение ...
    Еми има значение!Аз например не бих тръгнала с някой,облечен с розово яке с пухчета,с прилепнали дънчици по тялото,с които едва ходи,със зализан перчем като урод.. И ОТКЪДЕ ИЗМИСЛИ ТАЯ ГЛУПОСТ,ЧЕ МЕТЪЛИТЕ НЕ СЕ КЪПЯТ??? ТОВА Е НАЙ-ТЪПОТО НЕЩО,КОЕТО СЪМ ЧУВАЛА!Всички само едно и също повтарят-метълите не се къпят,те са грозни,те са рошави,бла бла.... Като развалени грамофони!

Аватара на xxCutMEOpenWhileSobbingxx
    Град
    In ur last breath ; ]] ..Пловдив/Харманли ^
    първо..надявам се да знаеш,че шипоките дрешки не правят рапъра
    второ...не можеш да питаш тук и до пуличиш задоволителен отговор,по простата причина,че е до индивидуалност

Голям фен Аватара на BlueKnife
    [quote="LilVik"]
    Цитирай Първоначално написано от BlueKnife
    замълчи..

ГолЕм професор се извъди , бе келеш !

Питам , не защото ако не харесват смятам да си сменя стила на обличани и т.н. и музиката определино ме интересува , ами щото нали не харисват метъларите, защото са някви такива ... неизкъпани ... та да няма нещо такова и с рапЪрите ...
    хахаха.. е то не е голема философия да те разбера що за човек си ;DDDDdd така че не ми се прави на оригинален с тва "голем професор се извъди"
    и си противоречиш.. ок, щом няма да си сменяш "стила на обличани" за кво питаш? кво те интересува?
    the sky is the limit.

мен ммноо ма радват исуляци мноо ;]

Цитирай Първоначално написано от ScarletBite
    Аха.Значи, освен с рапърските глупости, нямаш с какво друго да направиш впечатление на момиче? Защото невероятно глупавият ти въпрос показва точно това.
    момчето просто питаше дали момичетата си падат по точно такав тип обличане не вярвам да не ти е известно, че някой харесват фешанчита други по куражлии... ко ми се нафарляте веднага, че едвали не е задрастен ?!?!

не .. с тия посрани потури ми се повдига от тях!

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Абе много ми е забавно като некви кифли говорят, че раперите носели потури и ходели като насрани и на следващия ден обличат някакви турски шалвари. Много сте смешни такива. 1. Пообразовайте се малко какво точно представлява хип - хоп културата и защо се носят такива дрехи и какво всъщност е рапър - има библиотеки, интернет и още сумати източнмици. Неможе некво малко люзърче да ми се обеснява за култура, възникнала преди баща и да се роди. 2. Ако наистина обичаш човека до себе си и бос да ходи по улиците пак няма да ти прави впечатление. Аре пийз аут \/

ми зависи от момичето...са съм луда по един,който е луд по рапа...и еминем особено...мен лично мн ме кефи,а и все пак щото харесвам самия човек....тоест важното е къв човек си...извод:обличай си се както си искаш,но не изневерявай на себе си!

Голям фен Аватара на hopekiller
    Град
    София
    Много ясно be yourself

Мега фен Аватара на 3oPuTy
    Град
    в сърцето на едно момче ... (sun)
    Дали ги харесвам?!ОБИЖАВАМ ГИ!!!
    Тоя смъкнат стил и прочие ми е направо фетиш
    http://vbox7.com/play:f64c99f309
    Шофирай разумно - стигни жив!!!

Град
    София
    харесваме харесваме ха
    ма не някви,на които рапът им е дотам да си купят ЯКАТА РАПЪРСКА ДРЕШКА,а са някви кифли.
    One thing bout music-when it hits u feel no pain!

Град
    Русе
    Абе, то си зависи от момичето. Сега, ако е някоя, която ще те остави, заради стила - не си заслужава...
    The one person you need to be is yourself...;]

3oPuTy,
    мн яка е песента...как се казва???

Голям фен
    90% са поведението на човека, а останалите 10% са дрехите (или беше обратното)

Град
    Някъде по вятъра разпилян
    Сега ти си рапърче колкото аз съм папата Ти си фенче повлияно от хип хоп културата и за това се носиш така тъй че ае стига с това рапъри А по темата...братле ако си играч и с кашон да си облечен пак ще ти се лепят девойките пък ако си цървул ако искаш и със светещи дрехи се обличи същата работа ще е.
    МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ

Голям фен Аватара на TheX
    Град
    Там някъде...
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    не .. с тия посрани потури ми се повдига от тях!
    Booooooo!
    Westside rollin' all day, every day

Голям фен Аватара на FantaMen
    Мислиш да се правиш на такъв (тука недей обяснявай че попринцип слушаш това и т.н) и се чудиш дали можеш да си хванеш приятелка защото със сегашният ти стил не се получава работата ? Отдалече се познават такива "маняци" ... Не ти ли идва от вътре нещо не можеш да го направиш така както трябва... А и защо трябва да показваш какъв стил музика слушаш а той пък да влия на облеклото ти ..? Аз съм побъркан рокаджия .. ( е то си е алтернативен рок) но като ме видиш не можеш да разбереш какво слушам... ? Сам си решаваш... за всеки влак си има пътници
    Колкото по-голяма е една лъжа, толкова по-лесно ще и повярват. ~ "Адолф ХИТЛЕР"

да, да и пак да!! ама истинските рапъри, не ония позьорчета ..
    FUCK-тически не ме интересувате..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си