- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта лицемерие ли е според вас?
Любовта лицемерие ли е според вас?
Не, първоначално временен каприз на разума и привързаност на сърцето.След това се превръща в истинска и чиста любов![]()
не,защо така мислиш?
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Когато е искрена, любовта е може би най-истинското нещо. Никога не бих казала, че е лицемерие! Любов и лицемерие са много, мноого далечни думи, не виждам място за сравнение..
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
Не е лицемерие, но може да се превърне в такова
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
как може да сравняваш Любовта с Лицемерието
..2 коренно различни думи
![]()
If I played you like a toy?
И двете започват с "л" - не са толкова различни. .Първоначално написано от buuu
![]()
I don`t care .. ;] ..
Не.
Но симулирането на любов... това вече си е чисто лицемерие!
all day... all night... what the fuck?!
Така ми каза един приятел, че Любовта е лицемерие
Да, понеже приятелят ти е врял и кипял Дон Жуан, имал безброй бръзки и влюбвания и отхапал от всяка ябълка в кошницата.![]()
Усети ли иронията?
Много е модерно момченцата да се правят на heartbreakers, а?Или просто някоя кифла го е зарязала?
all day... all night... what the fuck?!
Първо си изясни понятието на двете думи и след това влез пак да пускаш теми...
офф НЕ разбира се .. лицемерно е приятелството (в повечето случаи), но ако си говорим за истинска, чиста любов не може да присъства лицемерие!!!
Е айде сега общи въпроси.
Има любов с лицемерни страни, има и такава без. Аз лично сииилно предпочитам и се старая моята да е от втория тип, макар че това ми е докарвало глупости на тиквата понякога.
That's the way it should be...
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Има ли лицемерие няма любов.Две несъвместими по никакъв начин неща са.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Обосновка?Първоначално написано от ivan_realmadrid
"Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"
Не е. Любовта е помия.
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Приятеля ти е яко тъп !Първоначално написано от ivan_realmadrid
Първоначално написано от fenastz
![]()
![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
Днешната "любов" е лицемерие - пари,коли и бла бла.
Но е любов в кавички.
Големи философи всички..
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
Любовта е всичко друго, но не и лицемерие. Чудите се какви интелЕгентни теми да създадате.![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
понякога да! но то тогава не е любов а лигавщина
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от ReachlessGirl