- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Какво би зарадвало едно момиче най-много на Св.Валентин ?
Обяснение в любов след това див секс? Ако вече ходят - може да пропуснат обяснението. Иначе през деня могат да се размотават където искат, естествено препоръчително е да е заедно. Всякаквите допълнителни лигавщини са по усмотрение, не влияят на настроението.
ако той я обича и е щастлив с нея - каквото и да му подари тя той ще се зарадва. Обратното също е в сила.
Що сте решили че секса е лошо нещо? Ако беше така - вас нямаше да ви има
И така![]()
"It's one of the great tragedies of life — something always changes."
Dr. Gregory House
тъй като аз и един приятел от класа ходим с две момичета, който са приятелки ние ще ги водим на пицария, а относно подараците няма да споделя защото гажето на моя приятел чете тукапък и не съм сигурен дали и моита приятелка няма рег в форума
![]()
![]()
Обещания безброй уш да ме правят герой, една след друга лъжи въляха като порой.. [music]``
Роден съм известен, Разпознаваем съм.. И ако сина ти не знае.. Сигурен съм, че дъщеря ти е добре запозната!
women are people too
sometimes
+1Първоначално написано от BloodyGoddess
![]()
`..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!
мен би ме трогнало 1 кило домашна ракия ..![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
бахти пияниците у тоя форум ве брат ... и то поечето момичетаПървоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Абе направо те почнаха да пият повече от нас. Трябва да се стягаме.Първоначално написано от h0usel0ve3r
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Цитирам себе си, защото чак сега ми мина през главата какво съм написала...Първоначално написано от kombarka
Да ме събуди в 5 през нощта с оркестър роми и да ми пее "Напипай гоо"... страшно ще ме трогне![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
направоПървоначално написано от DaemonBoy
![]()
![]()
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
ЛЮБОВ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
(sun)~{}*
Теди,тедии,изпуснахме те,край.Първоначално написано от kombarka
![]()
![]()
Колкото и странно да звучи,много би ме стоплила една картичка.Да знам,че е обикалял книжарниците докато намери подходящата картичка и си е удрял главата в стената (не буквално,разбира се),докато измисли точното пожелание.Ехх,два реда да напише,би могъл да ме просълзи.Също искам да прекарам нощта с него,отново,но това надали ще се случи,защото първият път беше тайно и не ми се рискува скоро пак по тоя начин. ;D
Нищо не казва обичам те по добре от ч плиушен мечок ако не разполагаш с много средства,ако те харесва ще се зарадва и на 1 букет получен от теб.
повече от мене не можете да изпиетеПървоначално написано от h0usel0ve3r
.. аз съм си алкохолик по рождение
![]()
![]()
хъх ми то и аз .. мен не моиш даа ме надпиешПървоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
![]()
айде бе!! искаш ли да проверимПървоначално написано от h0usel0ve3r
![]()
да !!Първоначално написано от uBuTo
![]()
съгласна .. само кажи кво ще пиемПървоначално написано от h0usel0ve3r
![]()
![]()
за загрявка малко бира,след тва като се разгорещиме малко вино (червено по възможност) и после ако е останало място за другите екстри ш продължимеПървоначално написано от uBuTo
![]()
![]()
![]()
не е лоша идеята .. ама как ще стане тоя номер като аз съм на 1ния край на БГ и ти най-вероятно си на другия?? ..Първоначално написано от h0usel0ve3r
![]()
![]()
не е лоша идеята .. ама как ще стане тоя номер като аз съм на 1ния край на БГ и ти най-вероятно си на другия?? ..Първоначално написано от uBuTo
![]()
[/quote:b7c4e97b3a]
виртуално.. накрая ш се види кой е по-пиян по начина на писане
![]()
бтв аз съм от русе
![]()
не е лоша идеята .. ама как ще стане тоя номер като аз съм на 1ния край на БГ и ти най-вероятно си на другия?? ..Първоначално написано от h0usel0ve3r
![]()
[/quote:d807a19b6b]
виртуално.. накрая ш се види кой е по-пиян по начина на писане
![]()
бтв аз съм от русе
[/quote:d807a19b6b]
оо ама ти не си ми много далечко![]()
![]()
Би ме трогнало времето прекарано заедно, но не в секс или безмислени думи (от тях няма голям смисъл) ... А повечко нежност .. мигове, направени само от прегръдки и целувки ... докосвания, чрез които усещаш нещата, които не могат да се опишат с няколко думи
Но това се отнася за всеки един ден от годината, не някакъв си 14ти февруари![]()
наша снимка в рамка
Нещо, което той е направил, дори една проста картичка надписана с някоя клиширана фраза, но като знам че си е играл да я избира и да я напише по най-хубавият начин възможен за него е невероятен жест за мен. . И все такъв ред неща. . честно казано момичета се радваме на почти всички подаръци, за разлика от момчетата![]()
ПП: хора стига сте цитирали по толкова много. .![]()