- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Давате ли пари на заем?
Давам, когато някой има нужда.. на най-близките приятели не им ги искам естественоИначе на другите -- ако са стотинки, не им искам - ако са повече от два лева, мисля, че ще си ги поискам.
![]()
![]()
![]()
не , пък и зависи , ако съм в пачка , може
зависи от човека и следователно дали имам възможност :P
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
ако имам и за мен , давам
ако са ми последни ест че няма да дам![]()
gummybear ♥
Давам само на др..На хора,които не понасям не давамм..Ааа и мн зависи от сумата.. :P
Ми аз по принцип съм бедна откъм пари. Имам повечко само, когато съм си наумила да си купя нещо. Давала съм и 2 лв. тогава, но иначе не обичам така. Просто не съм сигурна дали ще ми ги върнат, тъй като някои са безотговорни и трябва да чакам 10 дена, докато ми ги върнат, а тогава не ми трябват. Мога да давам до 50 стотинки примерно, не гъмжа от пари все пак, като се има предвид, че има случаи да няма кво да ям.Съгласна съм да давам пари иначе, повечето пъти аз предлагам. Когато някой ми иска пари, му давам, но най-много давам на този, който не ми иска нищо.
![]()
Само на близък човек, за да съм сигурна, че ще си ги получа обратно.![]()
Повече от 10 лева не съм давала,а и не смятам.Всъщност зависи на кого,обаче като знам че повечето няма да ги върнат ..
На близки приятели, ако са около 2\3 лв не си ги и искам,иначе ако на някой познат не му достигат за нещо,ако имам давам.[/b]
не
Първоначално написано от Theo
All my underdogs, We will never be never be anything but loud And nitty gritty, dirty little freaks So raise your glass if you are wrong, In all the right ways....
^Първоначално написано от Unendlich
.. а ако е за по-голяма сума може и да не дам.![]()
Еми давам на приятели, но това са по 20-30 стотинки . Инече прекалено съм малка за да давам по-големи заеми (все пак ми дават само по 5лв на ден)![]()
![]()
![]()
I understand. I just don`t care !:P
Давам само на определени хора, на които имам доверие и разбира се, ако имам възможност.
So baby don't feel no pain just smile back <3
Eminem - When i'm gone.mp3 *
ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!
Давала съм, защото знам, че може някой път и на мен да ми се наложи да поискам. А на най-добрите ми приятелки винаги им давам и дори понякога не искам да ми връщат.
Човек няма право да ревнува това, което няма!
Dont wait for the perfect moment, take a moment and make it perfect! <33
Само на близки хора, на които мога да разчитам.Не ме интересува дали ще ми и върнат..Един лев или и повече, какво толкова?! ;D
“Never sneak up on a vampire.”
Ми давам 1-2 лв ако на някой не му достигнат не държа да ми се връщат, защото знам, че ако ми потрябват и на мен ще ми услужат.
М давам само на най добрите си приятели но най-много по 5,10,15,20 стинки някой път и 50 но много рядко..![]()
по-рано давах и толкова пари съм изгубила на вятъра..
"не си нося парите, може ли два лева"-давам и аз и после след няколко дни "ще ми върнеш ли парите"-"аа аз пари не съм взимала от теб"![]()
случва се човек да забравя ама чак толкова..
и не се е случвало един или два пъти
затова сега давам само на най-най добрите ми приятели
давам само на определени хора![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Преди години давах на всеки и не ми ги връщаха.
Сега вече давам само на определени хора, за които съм сигурна, че ще ми ги върнат.
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (