- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Давате ли пари на заем?
да,давам да всеки,който ми поиска,но втори път на един и същ човек давам само,ако е върнал първите
Давам винаги,но съм на тръни докато ми ги върнат,ако са по-големи суми.
Понякога давам ама не обичам много много,защото после не ми ги връщат ,а ще изглежда леко нахално да ги питам кога ще ми ги върнат.Общо взето доста неловка ситуация се получава и затова предпочитам да не давам.
Better to be king for a night than schmuck for a lifetime.
L'homme est n
Е,ако ти стиска да дадеш пари на заем,на човек,който заслужава,значи си хаяр...
Зависи на кого.
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Давам само на хората,в които съм сигурна и имам доверие и,разбира се,ако имам възможност.
Давам само на най-добрите ми приятели,и давам само ако са ми останали някакви..Не съм издребняла дотолкова,че да им мрънкам всеки ден да ми ги връщат..![]()
Ако имам възможност - давам. Не държа да ми връщат, само ако се чувстват неудобно.
i see your true colors and that's why i love you.
Давам, ако имам възможност и не държа да ми се връщат.
Дала съм ги за да помогна. Не е задължително някой да ми е приятел за да дам пари >.<
![]()
Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..
+1Първоначално написано от cherrygloss
На всички мои близки хора ( приятели, роднини ) давам винаги, когато имам без да очаквам след тва да ми връщат услугата.. И не става въпрос само за пари. Докато на други, които са ми просто познати - мне
Е,давам,ама повечето се правят на ударени,когато идва време да ти ги връщат,за това не обичам.Давала съм малки суми,не много...
Wiz Khalifa
Ke$ha
Taylor Momsen
(h) ;;
* Мъж,който не се влюбва често,обича силно !
![]()
неее мн ясно не давам! никой освен аз не заслужава да има= !
даа
Rikity-сестричка
Давала съм малки сумички,но пък никога никой не си е правил труда да си ги връща и от тогава просто съм се отказала да давам. Е,естествено,че на по-близките ми приятели давам,но само толкова.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Аз винаги давам на фр. каквато сума поискат(стига да имам).Иначе давам и на други,но настоявам да ги връщат.
Просто се усмихни...останалото няма значение!
Разбира се, че давами малки, и големи суми
Цигарите са вредни , понякога водят до смърт , тя и любовта понякога води до същото - да я забраним ли ?![]()
Като се събудя, свят ми се вие. Като стана бира ми се пие.
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Давам,предимно дребни суми.
DaughterOftheDevil
CherryBell13 <3
icebullet14 <3
Давам пари на заем,като най-голямата сума,която съм давала е 60лв.Не държа да ми се връщат,но държа да знам,че при нужда и аз ще мога да разчитам на хората,на които някога съм помагала
![]()
http://vbox7.com/play:f64c99f309
Шофирай разумно - стигни жив!!!
Давам понякога. И ако забравят да ми върнат, винаги напомням![]()
Само на приятели
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
▂ ▃ ▉ ▆ ▂ ▅ ▉ ▆ ▃ ▇ ▉ ▆ ▅ ▉ ▃ ▂
Първоначално написано от FuckIt
Look at the sun and you will see me...12 years old boy...^_^
Давам. 1-2-3лв обикновенно даже не ги търся. По-големи суми (над 20лв, давам само на приятели, които знам че след време когато могат ще ми ги върнат, случвало се е и по 10-20лв да не си ги търся, но това само от най-близките приятели). Също за протокола, аз пари на заем не взимам![]()