- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Давате ли пари на заем?
Ми на 16 какви ли пари на заем мога да дам..
Давам на най - близките си приятелки, когато не им стигат за закуска или за градски транспорт.За момента никой не е искал от мене по - голяма сума за нещо по - съществено. ДО сега не бях се замисляла, но определено давам пари само на хора, на който имам доверие. Мисля, че не бих отказала обаче ако някой просто познат ми поиска /според зависи от сумата/
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
не защото нямам
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
На заем леко казано,направо съм като банка станала и много си се ядосвам,трябва да спра
Да давам на приятели,защото им имам доверие,и не само те изпадат в криза но и аз и до сега несам подвел никой и никой не ме е подвел.
Евала на сичките ми френдове.
[/url]
Pfb-GaminG.ovo.bg
Чуждото мнение след моето погребение ...
Аз съм лихвар ако ми искат повече от 5.6 лв после искам с лихвата![]()
СПАМ - Само Пиша Ама без да Мисля
Голям лаф, дребни пари и мек х*й всеки може да извади!
Това, че се пъчиш, не значи, че са ти големи циците!!!
Таралежът е птица упорита, не го ли ритнеш - не полита.
ахахаха пари на заем
аз да не съм банка бе?
Давам на най-близките. Иначе в училище имахме едно момиче,което все искаше пари на мен и на едно друго момиче и НИКОГА не ги връщаше. От тогава избягвам да давам на когото и да е.
Две хубави очи. Душата на дете
в две хубави очи; - музика - лъчи.
Не искат и не обещават те...
давала съм на брат ми за да си купи трева
ест..на приятелкисе пак и аз някога може да нямам.
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
да понякога .. ама само на хората които са ми давали и на мен![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Еми доста често.Само ако съм сигурен че ще ми ги върне.Най-голямата сума беше 30 лв![]()
ам азз постоянно давам нукви стинки ама най мн сам давала 10 лв шот не са ми искали поичее... ама ние и мн партии прайм и не ми пречии![]()
давам на хора на които имам доверие защото на доброто ще отвръща с добро когато мога винаги помагам на приятелите си
ONE TEAM, ONE DREAM, BULGARIA !
Почти не! Много зависи от човека! Ако съм сигурен, че ги заслужава и не ми пука дали ще ми ги върне - ДА! Но ако на някой разглезен познат не му достигат пари за ново телефонче или дрешка не! Давам пари само на приятели изпаднали в нужда - за да откупят нещо от заложна къща или да купят подарък на някой - такива причини. Е да и трябва приятелите ми на които давам пари да им имам пълно доверие ( да са го спечелили ) и да съм сигурен в тях, както и да не ми пука дали ще ми върнат парите или не (защото са ми истински приятели) моята бивша (може би) най-добра приятелка ми е заемала не малки суми пари. Юни ми зае 5 лв, които и върнах ден преди Нова година, както едни 2 лв които не помня дори дали съм и ги върнал. Но тя нито 1 път не ми напомни или не си ги поиска!
Аз съм човекът, който те отвращаваше! Аз съм човекът, който седеше самотен! Аз съм човекът, когото плашеше до смърт всеки ден! Аз съм човекът, който се давеше в презрение! Аз съм човекът, който проклинаше свойто рождение!
Не ми се е налагало да давам големи суми, само стотинки или 2/3 лева най - много.. Не се терзая много и да не ми ги върнат.Не ми е проблем да услужа на някой, когато имам определената сума.Но това го казвам от гледната точка на неизкарващ пари човек - реално погледнато джобните ми не са мои.Надявам се да не се лиша от щедрост, когато взема да се разпореждам с мои средства.
Рядко .. Я Скот!![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
ацки ми е гадно щото мойта най добра фр иска от всички абсолютно всеки ден ама винаги и в смисал в началото искаше винги и от мен ама аз се я лъжа че не ми дават и в смисал ми вика аи на кафе аз й викам нямам кеш а тя вика е ся ша намера аз й викам ниша . щото в смисал мен са ме учили никога да не искам . А тя си харчи парите преди даскалоз а кфе и после в голямото огладнее и постоянно иска от други хора. В началото не ми пречеше ама после тоо ама вие не знете кво значи постоянно![]()
да,случвало се е много пъти на фр.да давам.Дори понякога им казвам да не ми ги връщат![]()
Първоначално написано от mishanavolley
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Давам.. Най-много 3 лева, щото повече не са ми и искали![]()
Независимо дали вярваш, че можеш да направиш нещо или че не можеш, и в двата случая си прав.
Хенри Форд
само на най - близките си приятели (2-ма са). ние взаимно си раздавамевсеки дава на другите, когато има...
няма такива работи като връщане на пари и т.н. давам и очаквам, когато те могат да ми върнат жеста![]()
така сме вече 1-2 години![]()
I`m your harlotry, baby..
Only yours, only now [mm]
Aко имам да ... Зависи и от това на кого ги давам ...![]()
Доста често ми се случва.
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone