- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Оргазъм при първия път
Здрастии аз съм ..... Искам да попитам трудно ли е да докарате момиче до оргазъм АКО Е ДЕВСТВЕНО и сте им първи .... щот заради болката притеснението тя неможе да се отпусне и т.н. но все пак да питам ии ??
![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
Вагинален - да
Клиторен - не
Абе да ти кажа от личен опит,първия път нестана нищо не изпитах даже се панирах че нещо не съм наред.Обаче след 10 мин като повторихме си беше е.аси кефа
незнам как го направи момчето обаче беше мн готино.Сега като се замисля и като го сравня със сегашното ми лесно е що не
стига да знаеш как
![]()
Клиторен - даПървоначално написано от AlokiNn
Вагинален - не.![]()
http://save-darina.org/
ПРОДАВАМ бижута по 2лв !!! -> http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=362666
Чакай сега .. ако говориш само за любовната игра и пръстите може да я докараш! Просто трябва да знаеш как и къде да пипаш .. ;д Колкото до секса .. ако момичето ти вярва и е сигурна притеснението се намалява, а удоволствието засилва ии също е възможно .. + това болката не е задължителна .. може да се намали ако започнеш с пръстчета и ако момичето се отпусне, но това става само ако се чувства сигурна и го иска!![]()
Възможно е, ама е малко вероятно, тъй че ако не стане не се сдухвай. При някои момичета болката е силна, има кръвотечение първия път и това ама хич не ги предразполага към оргазми. Ти опитай да я отпуснеш на максимум, да сте някъде, където няма как да ви прекъснат и да имате лубрикант под ръка в случай, че прекалено много се шашардиса. Да е максимално спокойна и, ако природата и го позволи (демек да не е от типа момичета, които ги боли много) няма защо да не стане.
+1Първоначално написано от Bellatrix
![]()
Истинското момиче има достойнство, самочувствие..но не е нагла! Тя е силна..но е мила! Има свой стил...свой вкус! Готина е...но не е фукла! Секси е...но не е курва!!!!
Не знам,бившата ми беше девствена и 1-вият път не получи оргазъм обаче следващият беше ... бомба![]()
![]()
Westside rollin' all day, every day
Възможно е,защото приятеля ми още при първия ми път ме докара до оргазъм,така че няма невъзможни неща скъпи мои.Има ли желание има и начин са казали хората.
![]()
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
да що не даже според мен айде твория път от рас
Exorcism !
трудничко ще ти е...то верно не е болка за умиране, ама си има болка, удоволствието остава на заден план...
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
Според мен шансът е минимален. При мен лично (въпреки че имаше болка само 1вия път и то минимална) не стана нито от първия, нито от втория, нито от третия път...Трябваше ми известно време да свикна и да се отпусна максимално. Предполагам при всяко момиче е различно.
алокин бате объркал си се майче те клиторния си го правят и без да са е... с пръстчета , за 20-30 секунди :Д мисля че вагинален е трудничко ама клиторен лесно![]()
aLL SaM Ve eBaL
Трудно ...
All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.
Първоначално написано от _butterfly_
"Колкото повече, толкова повече..!"