.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 53

УЖАС ! УЖАС ! УЖАС !

Незнам дали темата е за тук или за някъде др и чесно казано не ме инт особено. Днес когато седнах на компа и влязох в тоя сайт първо че се ядосах второ че се спеках от всички тея тъпи теми и еднакви въпроси. Е да ся се замислих че не би трябвало темата да е за тук ,но слабо ме вълнува. Влизам в този раздел и що да видя само тъпи теми от рода на с ква прическа сте с кво сте облечени с кви чорапи сте и т.н. Супер тъпите теми бе хора , много рядко да се срещне някоя тема която да ме заинтригува и да реша да пиша с инетрес и да следя темата с инетерес.Тук вече всеки си пита за квот му дойде на ума.. айде ся кой ще пита ква тоалетна хартия използваме и по колко пъти ходим по голяма нужда.. Напрао е жалко за сайта а още по жалкото е че и в други раздели като например "любов" е фъкано с ЕДНАКВИ теми и направо е досадно.. Даа дааа знам че не ви е*е и че даже ня да ми прочетете темата ама мен пък още по малко ме е*е!

права си,но това е тиийн форум,а това са темите които вълнуват тийновете..така че щом има хора като теб..пускай по интересни темички

Re: УЖАС ! УЖАС ! УЖАС !

напълно съм съгласна с теб

Мега фен Аватара на KumchoValcho
    ок

Супер фен Аватара на nymphadora
    така е

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Че тя и твоята тема е супер тъпа и повтаряща се, но слабо ме вълнува.

Цитирай Първоначално написано от Sunrisee
    Че тя и твоята тема е супер тъпа и повтаряща се, но слабо ме вълнува.
    е поне не те питам с ква прическа си или да питам за преса за коса през 5 мин нали !> така че не се прай на мн вървежна .

Повече от фен Аватара на Sunrisee
    Град
    Вкъщи
    Оценявам опита ти да вкарваш готини лафове. Така, първо, че всеки има право да пуска колкото и каквито теми иска (като спазва правилата, разбира се). В това да питаш, примерно, с каква прическа, чорапи, бельо, дреха си, не виждам нищо лошо. Напротив - може да вземеш някакъв мотив (и не само мотив) от идеята/предложението/съвета на друг потребител. А и темите от този тип са поне 2/3 от форума. Така че, ако всеки тръгне да казва коя тема или кой пост не му харесва теми във форума надали ще останат.. ;o]

Град
    Neverland
    да и аз между другото се чудя с кво може да им помогне като им кажа с ква прическа съм примерно,или с кво съм облечена..
    КОФА ПОВЕР!
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Супер фен Аватара на sunshine955

Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    Незнам дали темата е за тук или за някъде др и чесно казано не ме инт особено. Днес когато седнах на компа и влязох в тоя сайт първо че се ядосах второ че се спеках от всички тея тъпи теми и еднакви въпроси. Е да ся се замислих че не би трябвало темата да е за тук ,но слабо ме вълнува. Влизам в този раздел и що да видя само тъпи теми от рода на с ква прическа сте с кво сте облечени с кви чорапи сте и т.н. Супер тъпите теми бе хора , много рядко да се срещне някоя тема която да ме заинтригува и да реша да пиша с инетрес и да следя темата с инетерес.Тук вече всеки си пита за квот му дойде на ума.. айде ся кой ще пита ква тоалетна хартия използваме и по колко пъти ходим по голяма нужда.. Напрао е жалко за сайта а още по жалкото е че и в други раздели като например "любов" е фъкано с ЕДНАКВИ теми и направо е досадно.. Даа дааа знам че не ви е*е и че даже ня да ми прочетете темата ама мен пък още по малко ме е*е!
    така ее.. и на мен ми писна вече от все едни и същи темии
    на ден по 4-5 пъти пиша какви ми е пресата за коса.. (нали за това сме в тоя форум.. да си помагаме.. )вече ми писналоо.. сяка 2ра тема се повтаря ...
    smile-it's the second best thing you do with your lips

Като ви е писнало за кво ги четете?
    You laugh and the world laughs with you, you weep and you weep alone....

И на мене ми е писнало от теми със заглавие "Какво да правя", "Леле", "Проблем" и всякакви други, които за да разбереш какво става дума, трябва да влезеш и да четеш всичко, ама...

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Ами не могат да измислят нищо по-интересно

Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Еми измислете вие.

Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Като ви е писнало за кво ги четете?
    ++

Иначе така е .. всеки пуска тема за каквото му хрумне и най - важното няма да провери дали има вече такива 74957 теми, а просто започва с "да знам, че има такива теми, но ..", което е доста дразнещо ..
    Кофти ама какво да се прави .. като се има на предвид какви тийнове влизат тук .. повечето са на не повече от 15 (не обиждам никой!!) ..

Мега фен Аватара на titinkaa
    Град
    Пловдив
    така е,ама има много потребители,на които като им кажеш "тая тема я има,потърси малко" или нещо от сорта,и веднага автора/ката почва да се заяжда,тва е много дразнещо,и другия веднага почва да обяснява кво що и т.н.,щото тоя потребител явно не си е прочел правилата и не знае,ами като не знае,поне да си признае че не е прочел правилата,и тогава да земе да ги прочете,вместо да се заяжда с мнението на някой,който го е посъветвал Аман от такива празноглавци

Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    .. като се има на предвид какви тийнове влизат тук .. повечето са на не повече от 15 (не обиждам никой!!) ..
    е ти к'во искаш .. тия под 15 не са тийнове, или ти ги изкара се едно не са хора о.О
    тука само 17-18 годишни ли могат да влизат, за да пускат 'остроумни' теми о.О

съжалявам, че пиша извън темата и се заяждам, ама к'во се прайш са
    се едно и ти не си била под 15 о.О
    .. се едно

а като има такива теми, не ги четете .. модераторите да се оправят
    аз за т'ва вече рядко влизам, щото всичко се повтаря пак и пак
    има хора, които да се грижат за това ..
    Не шофирай, ако си пил! Искам да стигна жив.

Град
    Neverland
    пиши в кофата-стани човек
    I tried to be perfect,
    It just wasn't worth it,
    Nothing could ever be so wrong.
    It’s hard to believe me,
    It never gets easy,
    I guess I knew that all along.. (:

Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    е ти к'во искаш .. тия под 15 не са тийнове, или ти ги изкара се едно не са хора о.О
    Какво искам? Да се понамалят повтарящите се теми както и тия без смисъл .. колкото до останалото за мен така или иначе тия след 94+ не съществуват .. ;д

тука само 17-18 годишни ли могат да влизат, за да пускат 'остроумни' теми о.О
    Къде го написах? ;д

съжалявам, че пиша извън темата и се заяждам, ама к'во се прайш са
    се едно и ти не си била под 15 о.О
    Не се правя .. аз като съм била под 15 (и съм влизала тук) не съм пускала тъпи теми .. или ако съм имала да питам нещо първо съм проверявала в търсачката и гугъл .. ;д

Град
    Okinawa

Авторке, теми като твоите са още по - тъпи и досадни. Все едно като се оплачеш ще се промени нещо..
    In the grace
    Of this love
    We rise in pain
    And death is not far away
    And soon we'll sleep
    And never wake up again

Мега фен Аватара на Infinity
    Да , и на мен ми писна !! Супер тъпо е само едни и същи теми да се пускат и да не се полага никакво усилие, за да се намери информацията , която вече е писана във форума поне 10 пъти.
    Тъпо е , тъпо е , и по-тъпо ще става.
    Форума пропада.

Голям фен Аватара на Stellsy

Цитирай Първоначално написано от Romance
    Авторке, теми като твоите са още по - тъпи и досадни. Все едно като се оплачеш ще се промени нещо..
    +1
    `..Не съжелявам за хората от моето минало... Има причина да не са в моето бъдеще!!

Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Еми измислете вие.
    Мда, знаете да се оплаквате, ама не правите нищо по въпроса.

Цитирай Първоначално написано от Romance
    +++

Цитирай Първоначално написано от sunshine955
    Цитирай Първоначално написано от anonimchetou
    така ее.. и на мен ми писна вече от все едни и същи темии
    на ден по 4-5 пъти пиша какви ми е пресата за коса.. (нали за това сме в тоя форум.. да си помагаме.. )вече ми писналоо.. сяка 2ра тема се повтаря ...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си