.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 53
    Град
    Хасково

Re: УЖАС ! УЖАС ! УЖАС !

Цитирай Първоначално написано от Stellsy
    Цитирай Първоначално написано от Romance
    Авторке, теми като твоите са още по - тъпи и досадни. Все едно като се оплачеш ще се промени нещо..
    +1
    ++

Супер фен Аватара на nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    И на мене ми е писнало от теми със заглавие "Какво да правя", "Леле", "Проблем" и всякакви други, които за да разбереш какво става дума, трябва да влезеш и да четеш всичко, ама...
    айде айде
    преди имаше по 3 твои теми на страница и всичките бяха некви..ми тъпи
    попринцип има "тъпи" теми,щот всеки го мързи да търси в търсачката,пък ако всеки търсеше,то нямаше да има нови теми

Цитирай Първоначално написано от nymphadora
    Цитирай Първоначално написано от BlackKeys
    И на мене ми е писнало от теми със заглавие "Какво да правя", "Леле", "Проблем" и всякакви други, които за да разбереш какво става дума, трябва да влезеш и да четеш всичко, ама...
    айде айде
    преди имаше по 3 твои теми на страница и всичките бяха некви..ми тъпи
    попринцип има "тъпи" теми,щот всеки го мързи да търси в търсачката,пък ако всеки търсеше,то нямаше да има нови теми
    Поне не съм почнала да пускам теми, щото нещо в тоя форум не ми харесвало. Да не говорим, че не в този раздел им е мястото.
    Като имам въпроси, на които не съм и намерила отговора, много ясно, че ще правя нова тема. Този форум е за това.

Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Като ви е писнало за кво ги четете?
    +1 Като не ти харесва този раздел защо влизаш...? Пишем неща, които ни вълнуват, на теб като не ти харесва, никой не те кара да ги четеш.

Голям фен Аватара на magicfairy
    мъка, мъка......

Супер фен Аватара на Luscious_Heart
    А аз никога няма да мога да си отговоря на един въпрос.
    ЗАЩО, когато някой напише поредната тема за преса, всички го пращате да търси; а когато някой извади тема от 2005-2008, всички се изреждате да пишете кооолко е тъп, щото вади стари теми?! З А Щ О?

Супер фен Аватара на katericArofl
    Като не ви изнася не посещавайте форума и си спестете злобните коментари ..

Цитирай Първоначално написано от StreetFame
    Цитирай Първоначално написано от DevilWish
    Ами не могат да измислят нищо по-интересно
    Еми измислете вие.
    да

Голям фен
    Много си проста ... кво се праиш на много интересна ... на който не му понася, да се изнася ... какъв ти е проблема ... като не ти харесват темите и сайта - ЧУПКА ...

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от darka1
    Много си проста ... кво се праиш на много интересна ... на който не му понася, да се изнася ... какъв ти е проблема ... като не ти харесват темите и сайта - ЧУПКА ...
    http://storage3.album.bg/262/3ir_4m9...52_7441188.jpg

ПО ТЕМАТА: напълно съм съгласна с авторката! =D>

Цитирай Първоначално написано от katericArofl
    Като не ви изнася не посещавайте форума и си спестете злобните коментари ..
    Мхм...

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety

Я се гръмни бе мила

Супер фен Аватара на Shia
    УЖАС УЖАС УЖАС

и аз вече не чета темите,които се повтарят,но най-много ме дразни,когато заглавието съква

"Абе знаете ли начин..."
    "Какво използвате..."
    "Ужас голям проблем имам"

аз затова ходя у BGmama ,че темите са големи и една тема има и всички пишат в нея като обменят идеи и продукти(ако е за козметика)

И много ме дразни,когато настане спор в темата и 3 страници отиват за спора и накрая винаги свършва с
    "Не ме интересувате,не ме занимавайте ,не ми пука за вашето мнение" и спора пак си продължава.

Нямаме организация просто.

Имаше толкова хубави големи теми, събрано всичко вътре: маски за коса, лице, крака, ръце, за всичко! Имаше няколко такива теми всъщност и модераторите така и не я направиха важна! Има тема за преси: изтиква се на последната страница и никой не търси - така е по-лесно! Лично аз съм правила сборна тема за маши, епилатори и всякакви такива, 'щото в темата за преси пък, само за преси питат - и темата пак изчезна някъде в небитието. К'ва организация, за мързел говорим. Същото се отнася и за другите раздели.

И аз като теб ходя в бгмама от време на време, 'щото ако ми трябва нещо - си го намирам на мига, а не да търся 30 минути из 6 различни теми и накрая пак да не намеря мнението, което ми трябва.

Супер фен Аватара на BigFakeSmile
    еми права си ама нищо не може да се направи
    I saw this place was open, tonight
    And the girls and the boys
    They were rocking
    And the alcohol was flowing
    And I knew right away this was my life
    Oh what a night....!!

да така е ама нямше лиэ нещо да питаш?
    "Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer

Голям фен Аватара на gret4ety
    Цитирай Първоначално написано от gret4ety

Я се гръмни бе мила
    Нямам това намерение, щото ще те лиша от удоволствието да ме целунеш по гъзъ

Мега фен Аватара на billytalent
    Град
    Карлово
    Винаги и за всичко ще има недоволни,така че на който не му харесва да не влиза
    Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!

Супер фен Аватара на brokeninside13
    Цитирай Първоначално написано от Shia
    УЖАС УЖАС УЖАС

и аз вече не чета темите,които се повтарят,но най-много ме дразни,когато заглавието съква

"Абе знаете ли начин..."
    "Какво използвате..."

аз затова ходя у BGmama ,че темите са големи и една тема има и всички пишат в нея като обменят идеи и продукти(ако е за козметика)

И много ме дразни,когато настане спор в темата и 3 страници отиват за спора и накрая винаги свършва с
    "Не ме интересувате,не ме занимавайте ,не ми пука за вашето мнение" и спора пак си продължава.

Нямаме организация просто.
    Четеш ми мислите... НАПЪЛНО съм съгласна

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от sladkoff
    Цитирай Първоначално написано от Luscious_Heart
    А аз никога няма да мога да си отговоря на един въпрос.
    ЗАЩО, когато някой напише поредната тема за преса, всички го пращате да търси; а когато някой извади тема от 2005-2008, всички се изреждате да пишете кооолко е тъп, щото вади стари теми?! З А Щ О?
    +
    и аз тва се чуда
    трябва да се заяждат с някой
    о не скъпа,не се извинявай с тва.Ти вадиш теми от преди 3 години да "даваш съвети".Някво момче преди 3 години се е чудело дали да си махне космите,ти сега изкарваш темата като пишеш,че примерно не ти харесва това нещо(не помня кк тоно беше написала) ти просто си просиш бан!Ще вдигна банкет като те изритат оттука
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Мега фен Аватара на December
    Цитирай Първоначално написано от Shia

"Абе знаете ли начин..."
    "Какво използвате..."
    пропусна и
    "снимки на вашите..."
    "пъпка спешно"
    ...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...

Голям фен Аватара на Shadowsogirl
    Цитирай Първоначално написано от ReachlessGirl
    Цитирай Първоначално написано от smiirnoff
    е ти к'во искаш .. тия под 15 не са тийнове, или ти ги изкара се едно не са хора о.О
    Какво искам? Да се понамалят повтарящите се теми както и тия без смисъл .. колкото до останалото за мен така или иначе тия след 94+ не съществуват .. ;д

тука само 17-18 годишни ли могат да влизат, за да пускат 'остроумни' теми о.О
    Къде го написах? ;д

съжалявам, че пиша извън темата и се заяждам, ама к'во се прайш са
    се едно и ти не си била под 15 о.О
    Не се правя .. аз като съм била под 15 (и съм влизала тук) не съм пускала тъпи теми .. или ако съм имала да питам нещо първо съм проверявала в търсачката и гугъл .. ;д
    Ох, стига с тва тия 94+ не са хора.
    Годините не винаги са в съотношение с умствения багаж.
    поне измеслете нов лаф, тва еди-коя-си-връзаст + не са хора се изтърка вече..

Супер фен Аватара на shell
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Sunrisee
    Че тя и твоята тема е супер тъпа и повтаряща се, но слабо ме вълнува.
    Е то и мене ми е тъпо понякога ама вместо да пускам тъпи теми не пиша и си излизам от форума

Голям фен
    има еднакви теми защото ако зададеш своя въпрос в подобна тема обикновено не ти отговарят и за това след като не намираш търсения отговор си пускаш собствена тема. Ако мод. решат, че е ненужна я заключват какъв е проблема?

Цитирай Първоначално написано от shell
    Цитирай Първоначално написано от Sunrisee
    Че тя и твоята тема е супер тъпа и повтаряща се, но слабо ме вълнува.
    Е то и мене ми е тъпо понякога ама вместо да пускам тъпи теми не пиша и си излизам от форума
    shell много точно си го каза \/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си