- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- УЖАС ! УЖАС ! УЖАС !
++Първоначално написано от Stellsy
айде айдеПървоначално написано от BlackKeys
преди имаше по 3 твои теми на страница и всичките бяха некви..ми тъпи![]()
попринцип има "тъпи" теми,щот всеки го мързи да търси в търсачката,пък ако всеки търсеше,то нямаше да има нови теми![]()
Поне не съм почнала да пускам теми, щото нещо в тоя форум не ми харесвало. Да не говорим, че не в този раздел им е мястото.Първоначално написано от nymphadora
Като имам въпроси, на които не съм и намерила отговора, много ясно, че ще правя нова тема. Този форум е за това.
А аз никога няма да мога да си отговоря на един въпрос.
ЗАЩО, когато някой напише поредната тема за преса, всички го пращате да търси; а когато някой извади тема от 2005-2008, всички се изреждате да пишете кооолко е тъп, щото вади стари теми?! З А Щ О?
Като не ви изнася не посещавайте форума и си спестете злобните коментари ..![]()
даПървоначално написано от StreetFame
Много си проста ... кво се праиш на много интересна ... на който не му понася, да се изнася ... какъв ти е проблема ... като не ти харесват темите и сайта - ЧУПКА ...![]()
![]()
http://storage3.album.bg/262/3ir_4m9...52_7441188.jpgПървоначално написано от darka1
ПО ТЕМАТА: напълно съм съгласна с авторката! =D>
Я се гръмни бе милаПървоначално написано от gret4ety
![]()
УЖАС УЖАС УЖАС
и аз вече не чета темите,които се повтарят,но най-много ме дразни,когато заглавието съква
"Абе знаете ли начин..."
"Какво използвате..."
"Ужас голям проблем имам"
аз затова ходя у BGmama ,че темите са големи и една тема има и всички пишат в нея като обменят идеи и продукти(ако е за козметика)
И много ме дразни,когато настане спор в темата и 3 страници отиват за спора и накрая винаги свършва с
"Не ме интересувате,не ме занимавайте ,не ми пука за вашето мнение" и спора пак си продължава.
Нямаме организация просто.
Имаше толкова хубави големи теми, събрано всичко вътре: маски за коса, лице, крака, ръце, за всичко!Имаше няколко такива теми всъщност и модераторите така и не я направиха важна! Има тема за преси: изтиква се на последната страница и никой не търси - така е по-лесно! Лично аз съм правила сборна тема за маши, епилатори и всякакви такива, 'щото в темата за преси пък, само за преси питат - и темата пак изчезна някъде в небитието. К'ва организация, за мързел говорим. Същото се отнася и за другите раздели.
И аз като теб ходя в бгмама от време на време, 'щото ако ми трябва нещо - си го намирам на мига, а не да търся 30 минути из 6 различни теми и накрая пак да не намеря мнението, което ми трябва.
еми права си ама нищо не може да се направи
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
да така е ама нямше лиэ нещо да питаш?![]()
"Wherever you are, at whatever age, you're only a thought away from changing your life." - Dr. Wayne Dyer
Нямам това намерение, щото ще те лиша от удоволствието да ме целунеш по гъзъПървоначално написано от darka1
![]()
Винаги и за всичко ще има недоволни,така че на който не му харесва да не влиза
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Четеш ми мислите... НАПЪЛНО съм съгласнаПървоначално написано от Shia
![]()
о не скъпа,не се извинявай с тва.Ти вадиш теми от преди 3 години да "даваш съвети".Някво момче преди 3 години се е чудело дали да си махне космите,ти сега изкарваш темата като пишеш,че примерно не ти харесва това нещо(не помня кк тоно беше написала) ти просто си просиш бан!Ще вдигна банкет като те изритат оттукаПървоначално написано от sladkoff
![]()
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
пропусна иПървоначално написано от Shia
"снимки на вашите..."
"пъпка спешно"
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Ох, стига с тва тия 94+ не са хора.Първоначално написано от ReachlessGirl
Годините не винаги са в съотношение с умствения багаж.
поне измеслете нов лаф, тва еди-коя-си-връзаст + не са хора се изтърка вече..
Първоначално написано от Sunrisee
Е то и мене ми е тъпо понякога ама вместо да пускам тъпи теми не пиша и си излизам от форума