- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Някой ходи ли на олимпиадата по БЕЛ
molq vi kajete dali s1s sigurnost 6te b1dat tezi temite za 7 i 8 klas utre imam olimpiada 12.02.2010 molqqqq vi vajno e
аа хора, някой знаее ли 8-ми клак като има да се избира между есе и интерпретативно съчинение, дали есето пак ще е на тема, свързана с нещо от изучените произведения ..
n as we lie beneath the stars we realise how small we are ..
Ние бяхме днес. Имахме да правим интерпретативно съчинене на " Песен за човека" от Н.Вапцаров или есе на тема "традиции" .![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
леле, тука само 7 и 8..![]()
Иначе и аз ходих, падна се "Епопея на забравените" - национален героистичен пантеон - 11 клас..
Вафла..
При нас и двете бяха свързани с изучени произведения.Първоначално написано от chocolateMaggie
Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!
В Ямбол беше на 12.02 и за 11 клас се падна "Отношението на Вазов към България и българското" - ИС, а за есе - "Свобода и робство в поезията на Вазов и(или) Ботев".
Много добре мина.
Мисля ,че съм се справила добре.
8 клас съм темата беше "Зимни вечери " - Смирненски![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Днес в стаята ми имаше ученици от 7 клас и беше съчинение-разсъждение върху речта на Странджата от Немили недрагиПървоначално написано от SmilezZz
![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
на обласния кръг ходихте ли, какво ви се падна
Днес ходих на втори кръг... Падна ми се за природата в "Тихият пролетен дъжд" на Лилиев.. не знам как се представих, написах 3 страници, да се надяваме, че добре е минало..
we follow the danger wherever it goes.. we are the believers... we are.. heroes...
Jeff Hardy forever!!
Темата беше... меко казано отвратителна.Първоначално написано от Millen4ety
![]()
1 кръг беше на 06.02класипах се за 2-ри
![]()
![]()
![]()
той пък беше на 07.03. и сега чакам резултатите.Стискайте палци да имам над 4,50, защото тогава няма да правя класно.
![]()
![]()
![]()
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Ааааа темата на 1-ви кръг беше Не убивай (есе), а на втори Властта и личния избор в драмата ''Антигона'' на Софокъл.
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
И там ходихНа първи кръг (11 клас) писах за смъртта в Ботевите стихотворения. Изкарах 5 и 50. На втория кръг се падна "Дядо Йоцо гледа". Предадох празен лист и си излязох.