- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- на кой аватара..от двата предишни?
Runsss
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
anitapz93
Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.
00kk11
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
00kk11![]()
Otero
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Otero :P
Кажете "НЕ" на всяко чуждо лично мнение, вселената е тъжна има нужда от комично откровение. Светът е сцена, моето сценично поведение е по-различно, защото съм с психично отклонение.
DaNGeRousLy
Първоначално написано от DaNGeRousLy
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
АниВ [-o<
"A world without music is Like a world without oxygen"-Andre Tanneberger(ATB)
EsteticLoff
Life's like a dick. It gets hard for no reason. :\
elito0o0o0
Бъди дявол, за да не те пратят ПО ДЯВОЛИТЕ..
hmm mn sa .. nz![]()
GD
Сякаш наистина бях белязана за неприятности. Бях ги избягвала непрекъснато, но те винаги се връщаха обратно при мен. И все пак, този път беше толкова по-различен от останалите....
anitapz93
Girls are magic. They can get wet without water, bleed without injury and make boneless things hard....