- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Учителите ми ПУШАТ ТРЕВА
Здравейте ... Ще споделя нещо много странно .. В Голямото междучасие , излизам и отивам зад двора където се събират зайците и праим бели мечки .. Свърши междучасието и се сетих че съм си забравил ръкавиците ... Отивам в този момент гледам даскалката ми по биология и този по рисуване си пушат чадел ...![]()
Нормално ли е това за ДАСКАЛИ ...
Няма да казвам кое даскало за да не станат гафове ...
Нормално е бе![]()
Aз си викам да ги питам ли да си дръпна ...![]()
..
Newsflash: Даскалите са нормални хора. Или поне повечето. Със сигурност не го виждам като по-нередно от това доктор/икономист/адвокат/ученик да пуши трева.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ами докато приказват, че ние сме не-знам-си-към-си провал, защото пушим цигари, трева или други лайна, не смятам, че те имат правото да правят същото. Вика му се лицемерие.
Аз предполагам, че учителите пушили трева не са точно тези, които говорят за упадъка.Първоначално написано от Shadowsogirl
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Съвсем нормално е.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Първоначално написано от Shadowsogirl
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Е що да не е нормално, аз бих ги базикал после в часовете![]()
Не е нормално, това е като да ти обяснявам, че пушенето е вредно и трябва да бъде забранено с пура в уста.![]()
Бъди пръв или умри опитвайки се да станеш!
е к'во ... и те са хора ... що не поиска и ти![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Почвам да се чувствам аутсайдер. Само мойте даскали ли не ми държат сметка, какво вършаПървоначално написано от bonbogoko
![]()
Първоначално написано от Chacho
Ти май имаш 18, ако не се лъжа.![]()
Докато си в по-малък клас, учителите се опитват БУКВАЛНО да ти казват какво да правиш и какво не, в по-големите класове също се среща. При нас учителите ни са на правилото - в моя час да е мирен/мирна, в другите да се оправя.
Ууу...якоВ нашето даскало имаше една чистачка (вече е уволнена
) ,която беше на към 65 и един ден като идвах на даскало я видях с другите чистачки зад у-ще да си дърпатт
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
На 17 съм, даскалите са си същите хора, каквито бяха и 5 години преди това, когато влязох в това училище. Може пък и късмет да съм извадил. Преди 8 клас и аз бях при комплексирани, консервативно мислещи "педагози". В момента отрицателния образ на даскалите го притежават единици и се надявам да не се задържат дълго в тази професия.Първоначално написано от Unendlich
Кажи на директора![]()
Учител е този който те учи, какъв трябва да си, какво се очаква да правиш за твоето добро ..
Ако само си плямпат по учебник и не дават пример, какъв е смисъла??
За това обучението в Бг е на такова ниво.. Учителите не са по малко виновни от децата които се държат лошо!
♥ There are 365 suns - one for each day .. ♥
незнам в кое училище си но и мойте даскали по рисуване и биология пушат треваПървоначално написано от saico
Вече всичко е нормално..явно.
just be
they say learning to love yourself is the first step,
that you take when you want to be real..
face up to the fact that you are who you are
and nothing can change that belief
няма нищо лошо да го правят, това е техен избор.
Лошото е, че го правят на училищна територия и в работно време, че и незаконно.
Учениците си позволяват много неща на територията на училище, въпреки забраните, защо и учителите да не го правят?
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
и кво и те са хора баси
Давам покани за Lockerz. За повече инфо тук или на ЛС.
Е аз ако бях на твое място нямаше да пиша по форуми, ами да въртим с даскалите тва си е екстра![]()
Определено не е това проблема на образованието в България.Първоначално написано от Aniiiii