Първо здравейте
Регистрирах се в този форум за да потърся отговор на един житеиски ребус. Имам си сериозен приятел от почти година , всичко върви горе доло добре . Но има един проблем който доста ме гложди . Приятеля ми си има една най-добра приятелка която е много влюбена в него от години , не знам той до колко го осъзнава но е така. Тя го е показвала и казвала не веднъж. Мисля че това момиче ще направи всичко по силите си за да ни раздели . До такава степен омразата и е огромна , че през тази година от както ходим не пожела и дума да ми каже . Много се притеснявам за това какво може да направи ... не искам да казвам на приятеля си да не се виждат защото нямам това право , тя си му е приятел и аз не мога да направя нищо .
проблема е и че когато нещо се сдърпаме с него той тича при нея и после става войнствен към мен .
Просто наистина не знам как да постъпя .... той не разбира колко е обсебена от него до такава степен че да ходи с момчета приличащи на приятеля ми , да е готова винаги когато и звънне да дотича само и само да е с него ....