.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 35 от общо 35

Град
    у нас
    При нас колкото искаш смешни случки

Тази е от миналата седмица:

Седнали сме всички в хола и почва Листопад и нали мелодията започва, и тате започва да пее песента с колкото му глас може голям смях падна

и нали вече филма започна,обаче там във серията нали почнаха да играят кючек и тате стана и почна да си върти гъза и да си клати раменете голям смях падна
    Асии <3 , Наннсии <3

Тази е от миналата седмица:

Седнали сме всички в хола и почва Листопад и нали мелодията започва, и тате започва да пее песента с колкото му глас може голям смях падна

и нали вече филма започна,обаче там във серията нали почнаха да играят кючек и тате стана и почна да си върти гъза и да си клати раменете голям смях падна [/quote]

I'd come for youu .. <3

Тати дава на котето да яде печена наденичка, обаче тя тъкмо смъкната от скарата и още гореща. И котето естествено не иска .. и тати му вика
    " е как няма да искаш бе Малчо .. аха .. ясно .. от тебе човек няма да стане .. "

Ами аз имам 2 ри баща За пръв път като нали са се запознали с майка ми сме отишли в 1 кафе И аз нали се кола пия и сам си поръчала кола И аз се чуда ся къф е тоя А съм била на около 9 години ! А той беше целия в бяло ! И идва ми колата и се бутам под масата Тръскам мн яко колата и я отварям пред него него И нали се сещате кво стана После целия беше в кола Емм .. Да не казвам впечатленията му от мене Още от тогава съм налитала на бой
    A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Веднъж се разхождахме аз, мама и баба по магазините. Вече се беше стъмнило и ние се пребирахме. Майка ми си беше купила захаросани фъстъци и хрупаше там. После започнахме да спорим за нещо и тя като се ядоса : хвана един фъстък хвърли го срещу мен, а той ми застана точно в ухото - като слушалка от mp3-ка. Вярвайте след това сме се смели поне половин час!
    [size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Град
    В бурканче Nutella ;дд
    Сетих се за още 1. Значи разхождахме се аз, баба, вуйчо и мама. По едно време видяхме от онея люлки дето се сяда от двете страни и започваш да изтласкваш другия - нагоре, надолу (надявам се да сте се сетили). Обаче люлката беше като тръба и беше около 15м дълга. И от единия край седнахме аз и вуйчо, а от другия мама и баба. Люляхме се, люляхме се и по едно време викам на вуйчо:
    - ''Хайде да ги съборим!'' И той:
    - ''Ами добре.''
    И започнахме силно да прожинираме с крака. И така 5 мин. сигурно. По едно време баба ми излетя, майка ми се кюфна върху нея, и двете им дамски чанти и те.
    След 1 седмица отидохме на почивка и баба ми не посмя да се съблече по бански. Вика:
    - ''Как да сесъблека с тея синини! Хората ще помислят, че сте ме били!''
    Смяяях!

[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei

Фен Аватара на exxxclusive
    Град
    Пазарджик
    АМи миналата година баща ми изпусна динята,в коридора и всичко лепише много му се смях

Мега фен Аватара на zlatit0o
    Град
    ..в близката далечина..
    Цитирай Първоначално написано от exxxclusive
    АМи миналата година баща ми изпусна динята,в коридора и всичко лепише много му се смях
    Стига връща стари теми, бе!

Фен Аватара на exxxclusive
    Град
    Пазарджик
    Цитирай Първоначално написано от zlatit0o
    Цитирай Първоначално написано от exxxclusive
    Стига връща стари теми, бе!

Какви стари теми те гонят пък теб ?

Супер фен Аватара на kitty02
    Град
    Някъде из Тетевен .. <3
    До колкото прочетох коментарите,аз не съм като вас.. в нащо семейство постоянно се караме,има и наказанияя.. ВЪОБЩЕ не е веселоо..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си