- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Забавни случки със родителите ви
При нас колкото искаш смешни случки![]()
![]()
![]()
Тази е от миналата седмица:
Седнали сме всички в хола и почва Листопади нали мелодията започва, и тате започва да пее песента с колкото му глас може голям смях падна
![]()
и нали вече филма започна,обаче там във серията нали почнаха да играят кючеки тате стана и почна да си върти гъза и да си клати раменете
![]()
![]()
голям смях падна
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Тази е от миналата седмица:
Седнали сме всички в хола и почва Листопади нали мелодията започва, и тате започва да пее песента с колкото му глас може голям смях падна
![]()
и нали вече филма започна,обаче там във серията нали почнаха да играят кючеки тате стана и почна да си върти гъза и да си клати раменете
![]()
![]()
голям смях падна
![]()
![]()
[/quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
I'd come for youu .. <3
Тати дава на котето да яде печена наденичка, обаче тя тъкмо смъкната от скарата и още гореща. И котето естествено не иска .. и тати му вика
" е как няма да искаш бе Малчо .. аха .. ясно .. от тебе човек няма да стане .. "
![]()
![]()
![]()
Ами аз имам 2 ри бащаЗа пръв път като нали са се запознали с майка ми сме отишли в 1 кафе
И аз нали се кола пия и сам си поръчала кола
И аз се чуда ся къф е тоя
А съм била на около 9 години !
А той беше целия в бяло ! И идва ми колата и се бутам под масата
Тръскам мн яко колата и я отварям пред него него
![]()
![]()
И нали се сещате кво стана
После целия беше в кола
![]()
![]()
![]()
![]()
Емм .. Да не казвам впечатленията му от мене
![]()
![]()
Още от тогава съм налитала на бой
![]()
![]()
![]()
A woman`s heart is a deep ocean of secrets ...
Веднъж се разхождахме аз, мама и баба по магазините. Вече се беше стъмнило и ние се пребирахме. Майка ми си беше купила захаросани фъстъци и хрупаше там. После започнахме да спорим за нещо и тя като се ядоса : хвана един фъстък хвърли го срещу мен, а той ми застана точно в ухото - като слушалка от mp3-ка. Вярвайте след това сме се смели поне половин час!
![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Сетих се за още 1. Значи разхождахме се аз, баба, вуйчо и мама. По едно време видяхме от онея люлки дето се сяда от двете страни и започваш да изтласкваш другия - нагоре, надолу (надявам се да сте се сетили). Обаче люлката беше като тръба и беше около 15м дълга. И от единия край седнахме аз и вуйчо, а от другия мама и баба. Люляхме се, люляхме се и по едно време викам на вуйчо:
- ''Хайде да ги съборим!'' И той:
- ''Ами добре.''
И започнахме силно да прожинираме с крака. И така 5 мин. сигурно. По едно време баба ми излетя, майка ми се кюфна върху нея, и двете им дамски чанти и те.
След 1 седмица отидохме на почивка и баба ми не посмя да се съблече по бански. Вика:
- ''Как да сесъблека с тея синини! Хората ще помислят, че сте ме били!''
Смяяях!
![]()
![]()
![]()
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
Стига връща стари теми, бе!Първоначално написано от exxxclusive
До колкото прочетох коментарите,аз не съм като вас.. в нащо семейство постоянно се караме,има и наказанияя..ВЪОБЩЕ не е веселоо..
![]()