- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Ехх тази ревност ;d
Интересно ми е за тези от вас, които имат брат или сестра.. Ревнувате ли ги и правите ли им проблеми, във връзка с техните партньори ?
ПП - Съжалявам, ако им такава тема.. не намерих![]()
Имам сестра...аама по-малка от мен!![]()
Като й дойде времето няма да ревнувам,но много добре ще проучвам с какъв ходиПървоначално написано от MegiBoOm
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
хмм.. аз пък имам брат, който много ме ревнува, иначе аз него - не, но ако нещо не ми хареса, веднага му казвам![]()
Имам по-голям брат - не го ревнувам,нито
той мене..Понякога поразпитва за момчетата,
но никога не ми е казвал да не "ходя" с този
или онзи..
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Нямам,но ако имах нямаше да се меся.
Това което изпитват братята и сестрите не е ревност а загриженост .. правете разлика между двете -.-
“Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
-Albert Einstein
Не се ревнуваме.Имам по-малко братче.Много ми е миличък,нормално е в момента да му се радват повече и да му обръщат повече внимание,защото е още детенце.Със всички деца е такане забравяйте,че и ние сме били малки :P
имам по-малка сестра, единственото което правя е да разпитам и поразуча кой и какъв точно е приятеля и до там. Нито й се ровя в личния живот нито нищо.
Fuck you You fucking Fuckers
Аз имам по-голям брат,преди го ревнувах (сигурно защото бях по-малка) но вече не. Той,само си изказва мнението за момчетата с които общувам
![]()
Имам сестра по-голяма от мен ,боли ме шмайзера къв е , искам само да е щастлива , ако той я кара да е тъжна ще му стъжня живота !
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
И азПървоначално написано от MegiBoOm
...ама като порасне ...абе като стане някъде 7ми клас ще се интересувам с кой ходи и какво прави.
имам по-малък брат нито той ми се меси(е понякога се меси)нито аз на него
![]()
Абсолютно същата работаПървоначално написано от arizona
![]()
*сън*
Хмм, виждам, че повечето нямате проблемиАз лично имам по-голям брат и той доста ми се меси в живота - поне в това отношение ;d Иначе съм срещала много хора, които имат проблеми с брат си или сестра си точно заради тази ревност .
![]()
Имам по-голям брат.
Той си има приятелка , която много харесвам.
И не ревнувам,нито се меся в неговите неща.
Той е същата работа. ;д
Наскоро те видях и сърцето ми се разтуптя!
Разпали се пожар и не мога да го изгася...
Имам сестра,но не я ревнувам.От какво?Просто,когато видя,че излиза с неподходящ,се опитвам по всякакъв начин да я предпазя.Няма да я оставя някакъв да я върти на малкия си пръст,я.Все пак тя е малката ми сестра и винаги ще я пазя.