- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-хубавата европейска столица
Гласувайте и споделете мнение.![]()
Виена е хубава, ама мръсничка ми се стори.
Рим ми харесва.
Рим е прекрасен, Виена също. На мен пък ми се видя доста чиста.
Брюксел е ужасно грозен град. Прага съм я гледала само от снимките на нашите, много прилича на Виена, красива е.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Как можете да пропуснете най-хубавата столица в Европа ?
МАДРИД !
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Няма да си кривя душата и ще бъда "шовинист".
Бил съм на някои от споменатите места - хубави са, ама... Излишно е да се стремя към обективност в такава анкета.
Обичам си София, въпреки всичките й мизерии.
активизъм/превенция; писане; музика
Рим е много хубав и гласувам за него, защото съм бил там и съм видял, че е хубав. А по мнението на повечето познати Виена е най-хубавият и културният град в Европа.
според мен , една от най-хубавите столици е Брюксел ..
` in l0we with the imp0ssible .. =[
Какво значи най-хубавата... Всеки гледа и се впечатлява от различни неща, относително е. Гласувах за Лондон.
PARIS![]()
![]()
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
tervetuloaПървоначално написано от Wildchildd
![]()
баце ти схващаш ли го езика? че аз съм ходил, тва лято пак ще ходя, ама само хаускаа пяивяя запомних и такива прости изрази.. .тея са си е*али майката с езика![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
От тези които съм посетила за мен най-хубавата, чиста и красива столица е Виена.Но по незнайна причина ужасно искам да живея в Лондон.. като ходих последно нещо ме плени![]()
![]()
![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
грозно е в МадридПървоначално написано от LiLGrizzly
MoiПървоначално написано от kypo
![]()
И аз съм на твоето ниво, разни изразчета знам : как се казваш, здрасти,чао,къде живееш, къде ви е кръчмата, дай една бира карху
. Ще ходя другият месец, ама не за постоянно, евентуално ще го уча ако стане работата за университета, че наистина си е ебал майката.
тва с образованието и аз съм си мислил, много е на далавера. а страната е - победил социализъм от всякъде, няма по-подредена и служеща на обществото от финландияПървоначално написано от Wildchildd
![]()
купих си някакъв разговорник и бях седнал да уча преди време ама направо ужас... добре че повечето знаят руски
иначе ако се уредиш да учиш там, пиши някъде по нета как е, защото аз също мисля нещо подобно (ама магистратура), та аз самия съм малко финландец, а жената на братовчед ми е от Вантаа, около Хелзинки![]()
поздрави!
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Прага
"Tolerance and apathy are the last virtues of a dying society..."
-- Aristotle
Образованието си е голяма оферта, без такса както си е в цяла Скандинавия. Само проблема е, че финският е почти задължителен те английски знаят повече и от нас, ама съм чувал, че не им се нрави много,много да го говорят, искат да им учим невъзможният езикПървоначално написано от kypo
.
Например, в University of Helsinki пише че се преподава на фински, обаче имало учебниците и на английски, което не ми помага много, щото не мога да им го разкажа или напиша на фински. Поздрави и от мен, и ако ми се получи непременно ще ти пиша.
Рим и Амстердам най-много ми харесват.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Москва е красив град, но определено не може да се сравнява с С.Петербург ( за Русия )
пък за другите градове не мога да кажа, понеже не съм бил никъде освен Москва и София.
Лондон![]()
![]()
![]()