- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- До колко часът ви дават да стоите.....?
До колко часът ви дават да стоите на компа когато сте 1ва смяна?![]()
До колкото си искам.Иначе към 12 ми казват айде лягай.Ама не им цепя басма.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
Ем майка ми само се дразни, че мн шупуркам на клавиатуратаиначе не ми казва докога, ама аз вече си лягам по рано, за да се наспя. Пък и ние във Варна със тея постоянно ваканции замина срока и се опитвам да се опрая 2рия срок, затва лягам рано да може утре да не вървя кат ходещ труп
![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Попринцип до колко си искам ,но аз си лягам рано като съм първа смяна , така че......![]()
На мен ми дават до 22:30щото сутринта много ми се спи ако си легна по късно
![]()
Еми не е хубаво, да живееш само на компютъра. Мен това ми е грешка, че много се зарибявам, ама се поправям мисля![]()
"Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"
Попринцип горе долу до 11-12, но аз сама си правя ограничения, защото трябва да се наспя, а като седя на компа до 1-2 сутрин съм като пияна (наще заспиват и не разбират).![]()
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
При мене няма такива филми-лягам когато си искам.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
късметлия/каПървоначално написано от DieselBlood
![]()
До колкото искамНакой път ми скимва да не спя и цяла нощ гледам филми и после направо на даскало.
Брях,брях
Попринцип няма да ме вдигнат от компютъра или да ми изгасят телевизора, но аз просто си знам кога трябва да си легна през учебните дни. Поне за това ме третират като голям и ме оставят сам да се оправям.
...
peace
Като ми се доспи си лягам, никой не ми казва.
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
++Първоначално написано от viksit0y
Преди да си легнат ми казват нещо от сорта на "Утре няма да те викаме, прави си сметка в колко ще легнеш"
Но още не са ми казвали точен час. Лягам, когато искам.
И спря да се върти за миг земята..
достатъчно голяма съм, за да мога да преценя сама в колко да легна
Аз съм достатъчно голям, за да не мога да преценявам и да се оспивам на другия денПървоначално написано от therichbitch
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Именно.Първоначално написано от Chacho
Трябва ми някой да ме юрка да си пиша домашните, да си лягам навреме, да ставам навреме... 'щото тва отново да е неделя, отново да отива към 12 и аз отново да не съм написала нито едно домашно от камарата е... ;x супер съм несериозна
![]()
Първоначално написано от mArMaLaDkA
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
до колкото си искам, ама то на мен ше ми е кофти следващия ден![]()
На мен не ми поставят ограничения.
Понякога дори не лягам, оставам тук до сутринта и след това на даскало...![]()
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
+++Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Случвало се е дори и да не си легна...Първоначално написано от DieselBlood
![]()
Дали някой ден сърцето ми ще престане да се опитва да изкочи от гърдите ми всеки път, когато ме докоснеш ?
Първоначално написано от sladkoff
от 13годишна живееш сама
![]()
сигурно е много кофти
![]()
нямам определен час .. сама си определям кога да си легна ..![]()
Нямаше логика,беше любов.
Не ми се бъркат![]()
Нямам определен час![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥