- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- До колко часът ви дават да стоите.....?
По същия начин съм.Първоначално написано от Zarity
Или си говоря по скайп.
.. любовта ни с теб,лудата цял живот ще ни държи!
Лягам си, когато ми се доспи.
Обаче гадното е, че като съм на училище, вечерта ми се доспива към 22 30![]()
Не ми казват, но когато имам свободно време си лягам към 22, 30 - иначе не мога да се наспя...![]()
Първоначално написано от sladkoff
![]()
Никога не ми казват до колко да седя, но си лягам доста рано, за да се наспя..![]()
![]()
... Док0свай мее.. 0ще чувствай мее..
ми като бях на твоята възраст до 12 часа.
.
Лазерно гравиране на плочки, запалки Zippo и други предмети по избор!
За повече информация посетете >>> http://gravirane.pulslight.net/ <<<
.
До когато си поискам.Наще се опитват да приложат някакъв контрол и когато си лягат да ме карат и аз да си лягам, но поради проблеми със съня ми последните 2 месеца никой не ме насилва.АЗ самата най - късно в 12 си лягам..
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
еми попрницип не ми казват в колко часът да си лягам.Взимам си лаптопа в леглото и така...
Попринцип нямам час и за тва не злоупотребявам .. Лягам си в рамките на нормалното![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
ега ми скимне.. тия работи бяха преди мноого години
Who's next!
лягам си,когато ми се доспи или реша,че няма да успея да стана сутринта.в интерес на истината през последните месеца ме отпуснаха доста(цялостно става въпрос)..може най-накрая са осъзнали,че не съм на 12![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
емии на мене попринциип ми дават до 12 някъде .. но за мен така е по добре за да мога да се наспивам като нормален човеееееек .. ;д![]()
![]()
Когато си искам и когато ми се доспи. Но ако реша,че трябва да ида на даскало се принуждавам да си легна по-рано...
И аз така. Легна ли си прекалено късно няма събужданеПървоначално написано от anna93
+Първоначално написано от RememberxMe
Пък и аз вечер не сяда много на компа. Най-много да седна от 6 до 8 и това е - просто не ми се седи, толкова съм уморена
![]()
Не ми правят проблеми.
If you don't know my name, you can call me your baby ...![]()
Life isn't about finding yourself. Life is about creating yourself.
Raindrops fall from everywhere.
Първоначално написано от brutaLxxbunny
Мойта майка е много печена и не ми прави забележки докато баба ми само влиза в стаята и : намали тая музикаа не мога да гледам новините ..![]()
![]()
![]()
![]()
на мен не ми казват нищо... дори и да не си легна.. майка ми преди време правеше опитида ме накара да си лягам към 12 ... ама вече се отказа :Д само ми казва ти си решаваш ,но утре ще си като пребита [казва го крещейки де :Д ама се пак]
По принцип нямам проблем с висенето пред компа. Надраснала съм го сигурно... Но се е случвало да преча с "чаткането", но аз си продължавам докато не свърша с разговора.