- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- До колко часът ви дават да стоите.....?
С майка ми си имахме сделка-1ва смяна-12 часа, 2ра -2..но аз не я спазвах и тя всеки път ми се смееше..![]()
![]()
![]()
Иначе нищо не ми казват, но държат да си лягам навреме, щото съня е много важен, пък и знаят как заспивам в даскало и колко трудно ставам. Баща ми ми е казал "когато искаш си лягай, ама аз не се наемам да те будя"![]()
![]()
I didn't lose my mind.I sold it on eBay..
аз винаги съм първа и си лягам по-рано,но тука във Варна с тези ваканции стоях до по-късно на компа
и аз бях така обаче след като започнах работа ми се наложи да си лягам по раноПървоначално написано от viksit0y
Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
същата!Първоначално написано от nIkEnCeTy_bE
и даже и аз съм от Варна
![]()
до колкото си искам
До колкото искам, но гледам да си легна по-раничко, защото обичам да спя много![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Аз не си лягам раничко и пак спя доста. Къде е разминавката?Първоначално написано от Eliii
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Попринцип мрънкат да не стоя до късно, но стига да искам може да си постоя до по-късно. Обаче аз си лягам към 11-12 за да се наспя![]()
Ами при мен такива неща няма.
Еми към 10-11 започва майка да ми вика айдеее лягай ..
Ама аз не лягам ,тя много добре знае де![]()
Лягам когато аз си преценя.
Пък баща ми само ми вика : айде ей сега лягай ,а някога дори и това не ми казва ;д
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
ами по принцип майка нищо не ми казва.. ;0 но си лягам към 12- 1 понякога![]()
Седя доколкото си искам. Обикновено лягам късно. Когато на следващия ден ми предстои пътуване все не успявам да легна по-рано, за да се наспя и в училище едва успявам да не заспя в някой от по-обикновените часове. Общо взето обичам да си поспивам и през почивните дни си наваксвам.
аз ставам в 7 часа ...
стоя до когато искам.
най-често лягам в 1-2.
НО ми се е случвало и в 4-5 да легна ,а ако са ме чули наще кога съм легнал ... то на сутринта имам сериозен проблем, но аз съм си лисица и стъпвам тихо ..![]()
![]()
![]()
Нали се сащаш,че трябва да е часАПървоначално написано от punkOrNot
![]()
По темата-когато съм на училище,към 11-12 най-късно.Ако съм си харесал филм за гледане в 10,че да имам време да го изгледам![]()
бааааааааси майката... на 15 съм и нашите са адски строги по отношение на излизания и седене пред компавечер.. майка като се събуди в 10,30 ме кара да си лягам и ми гаси компа от тока.. иначе искат да си лягам, когато и те УЖАААААААААААААС.
![]()
mouth2mouth
Ами като съм първа смяна си лягам 10-10.30. Като съм втора или лятото понякога с мама имаме разногласияпонякога идва в 10.30 или 11 и ми казва "лягай си" най-често си лягам около половин час по-късно де. Понякога пък ме оставя. Но рядко стоя след 11.30-12 часа, защото и без това ми трябва поне половин час, докато заспя.
Нямам точен час. Сама мога да си наложа такъвПопринцип ставам към 10 и 30 от компютъра, защото колкото повече стоя, толкова по-уморена се чувствам на другия ден
![]()
По принцип до 22; 22:30, пък уиекенда до колкото си искам
:P
[size=2][b]I believe, I can fly .. PLATSCH! .. Schei
До колкото си искам.
Hold me when I'm here
Right me when I'm wrong
Hold me when I'm scared
And love me when I'm gone..
Докато съм в България живея при баба ми, а тя си ляга в 22:00ч. => мога да стоя будна до когато си искам без надзор.
Kun min
ми компа се е в мойта стая и мога да си легна, когато поискамдруг е въпроса, че не го правя, защото сутринта няа мога да стана за дскл
Първоначално написано от Gretii95