- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- КЪМ МОМИЧЕТАТА !!!
Хей,момичета,смятате ли за гей,момче със пиърсинг ии по-точно на езика??
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Напротив.. супер секси е!![]()
![]()
Nobody breaks my heart.
Не оставяй някой безумно тъп човек,
който няма представа колко е часът,
да те убеди в противното."
Ever notice how 'What the hell' is always the right answer?
Нем, много си е яко![]()
![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Според мене е яко![]()
Според мене е яко![]()
Не го смятам, но не ми харесва.
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Първоначално написано от LovelyGirl
![]()
Едит: На ухото още по-зле..
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ахах зависи от момчето.
Попринцип не харесвам обици на езика при момчетата, но познавам един на който страшно му ходи.
И спря да се върти за миг земята..
Първоначално написано от kombarka
![]()
Когато завали дъжд от обиди, използвай усмивката си за чадър!
И за какво ти е, да си модерен? Браво! В другата секция се води една дискусия за младото поколение, няма да се повтарям тук.
Първоначално написано от boby88pd
май май![]()
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Зависи. На всеки му стои по различен начин, но нямам нищо против пиърсингите. Аз имам 6 лоби (по 3 на всяко ухо) като топченцата на обиците стажат все по-малко като се качват нагоре по ухото. Също имам 1 на езика, който гаджето ми много харесва, 1 на пъпа и 1 уеб м/у показалеца и средния пръст на лявата ръка, който също радва мн гаджето.![]()
Не..Даже на някои им ходи :P
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Мойто лайно има на езика .. и не се оплаквам .. особено пък в някои моменти![]()
Не ми пука за мнението на обществото, шото за мене едва ли му пука на някой от обществото ; ))
Hilary_![]()
КФ'О КЪТ ГЛААТА МИ Е ПРОСТЪ, НАЛИ УГЪВАМ ЛОСТЪ..!!
не .. в никакъв случай!! много е яко ..
FUCK-тически не ме интересувате..
Ами точно да ми харесва не бих казала,но не смятам,че е гейско! Но има някои момчета,които са просто невероятно секси с обица на езика!![]()
Първото правило на магьосника гласи: 'Хората са глупави. Могат да бъдат накарани да повярват на всяка лъжа или защото го искат,или защото се страхуват, че то може да бъде истина...'
че какво гейско има пък в това
не съм голям фен, обаче на някой хора седи яко
![]()
If you were born an original, don't die as a copy !!