.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 65
    Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от great_mari
    А някой изобщо направил ли си е труда да прочете,че всеки 1 глас за даден клас=1 код от капачка,а и също така,за да участваш трябва да имаш минимум 1000 гласа? Хайде дерзайте сега кой ще ходи на почивка в САЩ - май единствено тея от Пепси щото има мн балъци дето се връзват на тая глупост. :P
    +1
    И моя клас се регистрирал ..така чух де..не съм проверила и айде ся всички да пием Пепси...ми аз като не обичам
    Друг е в-са,че за мене е глупост...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Уж се водя, че съм в най-елитното училище за града. В ПМГ уча. Богаташчетата дето се оправят с пари и връзки се броят на пръсти. Буквално. Думата "оправен" я приемам, че значи да се адаптираш лесно към разнообразни ситуации. Не мисля, че училището определя дали ще си оправен или не, това си е до личността, възпитанието, приятелската среда.
    Това, че учат само "мамини синчета и богаташчета" в елитните училища си е чисто и просто предразсъдък.
    Предразсъдък е и че ПМГ е най-елитното
    nicolepcd

Град
    Враца
    Цитирай Първоначално написано от elsy
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Уж се водя, че съм в най-елитното училище за града. В ПМГ уча. Богаташчетата дето се оправят с пари и връзки се броят на пръсти. Буквално. Думата "оправен" я приемам, че значи да се адаптираш лесно към разнообразни ситуации. Не мисля, че училището определя дали ще си оправен или не, това си е до личността, възпитанието, приятелската среда.
    Това, че учат само "мамини синчета и богаташчета" в елитните училища си е чисто и просто предразсъдък.
    Предразсъдък е и че ПМГ е най-елитното
    Верно си е
    еlsy

Гласовете ви трябва да са над 1500 и не е нужно нали класа да пие само Пепси можете да кажете на братя сестри роднини или пък ваши познати които са под 9-ти клас ... едно от важните неща е да "спечелите вота " имам предвид че ако във самия сайт сте активни така и хората които не могат да участват биха гласували за вас ! За това бъдете активни и не мислете че е невъзможно да спечелите или ще спечели някоя елитна гимназия - това са пълни глупости даже не е нужно да знаете английски . Всички имате шанс !

Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    А някой изобщо направил ли си е труда да прочете,че всеки 1 глас за даден клас=1 код от капачка,а и също така,за да участваш трябва да имаш минимум 1000 гласа? Хайде дерзайте сега кой ще ходи на почивка в САЩ - май единствено тея от Пепси щото има мн балъци дето се връзват на тая глупост. :P
    +1
    И моя клас се регистрирал ..така чух де..не съм проверила и айде ся всички да пием Пепси...ми аз като не обичам
    ама не схващам защо мислите че е няква глупост ... напълно реално си е Пепси е голяма компания няма начин да лъжат ако се замислите малко . Аз пък мисля че промоцийката е страхотна !

Град
    София
    Молба. Ако някой има капачки, но не иска да участва в промоцията - моля гласувайте за нас. Ние сме много готини. Номер на класа - 268117
    9 Б КЛАС СОУ "Любен Каравелов"
    Пловдив
    Винаги има някой по-добър от теб, който ще се откаже!

Никакъв шанс да участваме нашия клас..гледах,че в началото сте казали,че елитните училища привилегироват и какво..аз съм от ПМГ и искам да кажа,че няма и едни клас,в който да са само `елитни ученици`...във всеки клас има простаци да ви кажа това всеки го знае
    just be

they say learning to love yourself is the first step,
    that you take when you want to be real..
    face up to the fact that you are who you are
    and nothing can change that belief

Цитирай Първоначално написано от NeverTheSame
    Никакъв шанс да участваме нашия клас..гледах,че в началото сте казали,че елитните училища привилегироват и какво..аз съм от ПМГ и искам да кажа,че няма и едни клас,в който да са само `елитни ученици`...във всеки клас има простаци да ви кажа това всеки го знае
    Глупости ! Никой не е превилигирован ! Ама сички сме свикнали да има превилигировани в тази промоция са равни ! Не се заблуждавайте

Мега фен Аватара на Biskfitka
    Цитирай Първоначално написано от SUPERPENGUINN
    Цитирай Първоначално написано от Biskfitka
    +1
    ама не схващам защо мислите че е няква глупост ... напълно реално си е Пепси е голяма компания няма начин да лъжат ако се замислите малко . Аз пък мисля че промоцийката е страхотна !
    Няма какво да го схващаш...всеки си има мнение...

Това всичко го правят заради парите ... правят някакви шибани промоции и чрез гласуване става работата и след 30 май ще обявят победителя и ще отидат в САЩ .... за 1 човек за 4 дена до САЩ излиза към 3500-4000 лева а представете си 25-30 деца ... Какво става от там на сетне.Хората си дават парите и не разбират къде ги дават едно пепси е 1 и 80 говоря за 2 литра а гледам из този сайт хората по цели стекове си купувата за да отидат до САЩ.Тези промоций ги правят само заради парите ще дадат до 100.000 лева за тази екскурзия и другите пари ще си ги приберът в такава държава живеем и няма да се промени.Сега хората да си дават парите до 30 май и накрая ако се класират но не изберат тях тогава вече ще го проумеят и няма повече да участват в такива игри.И на мен ми се ходи в САЩ но като знам , че няма начин да отида като нашето училище е забравено от бога и съм се примирил вече ...
    Не е достатъчно да си простак и говедо - ПЛЮЙ и ХРАЧИ за да се вижда

Keep Walking ... !

Цитирай Първоначално написано от MrUnnamed
    Това всичко го правят заради парите ... правят някакви шибани промоции и чрез гласуване става работата и след 30 май ще обявят победителя и ще отидат в САЩ .... за 1 човек за 4 дена до САЩ излиза към 3500-4000 лева а представете си 25-30 деца ... Какво става от там на сетне.Хората си дават парите и не разбират къде ги дават едно пепси е 1 и 80 говоря за 2 литра а гледам из този сайт хората по цели стекове си купувата за да отидат до САЩ.Тези промоций ги правят само заради парите ще дадат до 100.000 лева за тази екскурзия и другите пари ще си ги приберът в такава държава живеем и няма да се промени.Сега хората да си дават парите до 30 май и накрая ако се класират но не изберат тях тогава вече ще го проумеят и няма повече да участват в такива игри.И на мен ми се ходи в САЩ но като знам , че няма начин да отида като нашето училище е забравено от бога и съм се примирил вече ...
    еми не бе човек екскурзията излиза далеч по малко когато е с тази промоция и пак казвам няма значение от кое даскало си ... време е малко да се позамислите щото мненията са ви леко предубедени .. пък и кой казва че трябва само класа да гласува нали за това са конкурсите за шантави снимки и т н ! имаите малко доверие има фирми които не лъжат смисъл в този случай съм убедене че е така и че тези които спечелят ще си изкарат зверски яко ! а и не могат да заведат цяла България в САЩ и за това най - готините отиват а стават такива чрез гласуване ако трябжаше само класа да гласува щеше да е далеч по - трудно ... найстина смятам че цялата промоция си струва не може всички да спечелят а и никой няма да спечели с корупция в това съм 100 % сигурна хайде успех и не бъдете толкова недоверчиви !

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от blue_ice
    няма да избират по елитност на училището бе вий в ред ли сте ква им е файдата от тва няма никво значение колко ученици от класа ви са се регнали или колко снимки имате.. важното е да си купувате само пепси и да пращате някакви кодове или капачките не разбрах мн мн просто целта им е да си продават пепсито
    +
    Нашият клас се регна (1/2 от него, ама все пак). Само че никой не си е купувал Пепси на скоро, Кола поне да беше. И така, като видя някой познат да си е взел и го моля да ми отстъпи кода си Нелепо е, ама кауза, какво да се преви Пепси обаче няма да пропия!
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Голям фен Аватара на FlowerPower
    Град
    гр. София
    Цитирай Първоначално написано от MrUnnamed
    Това не се отнася само за Булгария . Да си чувал за комерсиални цели?Промоции се правят по целия свят и хората са наясно,когато участват
    Никога не казвай никога, защото ти се връща.

Смехът е заразен. Бъди преносител!

Цитирай Първоначално написано от FlowerPower
    Цитирай Първоначално написано от blue_ice
    няма да избират по елитност на училището бе вий в ред ли сте ква им е файдата от тва няма никво значение колко ученици от класа ви са се регнали или колко снимки имате.. важното е да си купувате само пепси и да пращате някакви кодове или капачките не разбрах мн мн просто целта им е да си продават пепсито
    +
    Нашият клас се регна (1/2 от него, ама все пак). Само че никой не си е купувал Пепси на скоро, Кола поне да беше. И така, като видя някой познат да си е взел и го моля да ми отстъпи кода си Нелепо е, ама кауза, какво да се преви Пепси обаче няма да пропия!
    Бдл точно така се прави това имам предвид през цялото време еее някой да се сети не говоря за не пиенето на Пепси ами за това че молиш приятели и познати за кода ! се пак не е нужно само класа да гласува

Град
    София
    незабравяте да гласувате за нас. вместо да хвърлите капачката в кофата, пуснете един глас за нас
    Винаги има някой по-добър от теб, който ще се откаже!

Регистрирай се за боулинг турнира „На боулинг с Pepsi”!

До полунощ (24 часа) на 1 март, понеделник, можеш да се регистрираш за участие в боулинг турнира, организиран специално за класовете в all4class.com! Турнирът ще се проведе в боулинг „Принцес” в Младост 4, София, от 13 часа.

Град
    Sofia
    Нашия клас се рег-на тази седмица. Мислите ли, че е вече късно?
    Пък и ако участват някои класове от елитни училища могат да пият по цял ден пепси вместо вода и ще спечелят. Няма да отиде някоя обикновена гимназия. Ама все пак нищо не губим! Надявам се че има шанс да спечелим!

Е 100 пъти ли ще говорим за това кой има шанс и кой не . Ето например моето даскало уж е елитно пък мн малко са се навили да участват не са задружни един вид . Така че май всички имат шанс . А също така днес имаше момичета от Пепси в даскало и те казаха че има още голям шанс да настигнете останалите класове . Хаха защо елитните училища да пият повече Пепси от другите не всички влизат с парите под масата някои хора са просто умни .. Аре късмет да спечелите

Мега фен Аватара на L0ST
    Не мога да се въздържа да не го кажа:

Боже на тея хора, кой им е правил сайта. Толкова грозно изпълнение не бях виждал скоро .

А иначе и нашият клас е егистриран, но съм далече т мисълта, че можем да спечелим нещо...по-добре да си пуснем по еидн фиш в тото-то

Мега фен Аватара на nIkEnCeTy_bE
    Град
    Варна
    6/49 много се печели ейййй
    "Щастливите хора сигурно не са тези, които имат всичко и най-хубавото, а тези, които извличат най-хубавото от това, което имат. Животът не е въпрос как да преживееш бурята, а как да танцуваш в дъжда!"

Мега фен
    Град
    Earth...
    не ми се чете темата
    ма ще ви кажа какво ще стане ако отидете в САЩ!

както сте си мързеливички и глупави и не говорите английски, ще влезнете в даскалото и ще ви е мноо кеф, след 5-6 месеца ще осъзнавате че всички ви се смеят зад гърба а вие едвам искарвате 50%, даже и тях ви е труднода го направите,ще усетите дискриминацията от накой учители и накрая ще разберете че там не е лесно и трябва да учите. Докато почнете да учите вие ще сте останали без пари, няма да имате приятели и ще ревете за БГ...

-> спрете да гледате скапаните Hollywood movies!

Мега фен Аватара на L0ST
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    не ми се чете темата

както сте си мързеливички и глупави и не говорите английски, ще влезнете в даскалото и ще ви е мноо кеф, след 5-6 месеца ще осъзнавате че всички ви се смеят зад гърба а вие едвам искарвате 50%, даже и тях ви е труднода го направите,ще усетите дискриминацията от накой учители и накрая ще разберете че там не е лесно и трябва да учите. Докато почнете да учите вие ще сте останали без пари, няма да имате приятели и ще ревете за БГ...

Абе, то става дума за екскурзия до сащ

Супер фен Аватара на someonerandom
    Цитирай Първоначално написано от Nakadah
    не ми се чете темата

Пък аз ще ти кажа,че трябваше да прочетеш темата.

Мега фен Аватара на teenems
    Според мен всичко е нагласено ,още преди да е обявена тази "промоция"
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Мега фен Аватара на Infinity
    Цитирай Първоначално написано от teenems
    Според мен всичко е нагласено ,още преди да е обявена тази "промоция"
    To infinity and beyond.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове