Здравейте!Сигурна съм,че всички сте чули за така нашумялата промоция на Pepsi.Мислите ли да участвате с класа си,харесвали ви идеята?Изобщо какво вие е мнението за такива промоции?..
http://www.all4class.com/
Потребителите на Pepsi могат да гласуват за най-добрия клас, а класът събрал най-много гласове, ще отиде на страхотна едноседмична екскурзия в САЩ.

Чрез новата кампания, която върви под надслов „Един за всички - всички до САЩ! Най-добрият клас отива в САЩ”, Pepsi осигурява на младежите средство, чрез което да изразят и покажат себе си. Те могат да разкажат за това, което ги вълнува и към което се стремят, да са креативни и интересни, така че профилът на техния клас да бъде по-впечатляващ и да привлече повече гласове. Всеки ученик трябва да допринесе за спечелването на своя клас, а всички заедно получават наградата.

Дали един клас може да е „неразделен” и днес? Дали пътуване до САЩ и титлата „най-якия клас” е достатъчно привлекателна цел, за да накара младите хора да се обединят около нея? Кое, според потребителите на Pepsi, e критерият, който определя „най-добрия” клас? Предстои да разберем.

Днес отивам в училище (и се изненадах приятно) дойде eдна жена и носеше 12 бутилки Pepsi и ни ги даде,каза да участваме,да не се притесняваме..Също така и някви брошурки беше раздала....
На мен ми допада цялата компания и мисля,че днеска ще се регистрираме.... току виж спечелим