- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Вашата Козметична Чантичка
http://3.bp.blogspot.com/_1RCqZXKY7N...icture+317.jpg
Това е моята.В нея слагам повечето си балсами и гланцове,ножичка за вежди,червила,огледалце,сп рали и т.н
Моята е на Bon Bons.Като отидох в един магазин беше на промоция от 15 на 9лв. с дезодорант и тоалетна вода.Побира всичко,което си нося-тоник,спирала,четки за грим,2 гланца за устни,руж,сенки,памук,едно кремче,очна линия.Естествено не ползвам винаги всичките...
-Това е комплекта(моля,без подигравки...) .
Някои хора никога не се променят!
Te amo mi vida.
Dulce Maria ♥
Вкъщи държа всички гримове в една огромна кръгла кутия. Така всичко ми е налице,когато ми потрябва. А козметичната чантичка си я нося,когато излизам и пътувам. В нея нося само най-важните продукти.Първоначално написано от MegiBoOm
Ето и моята : http://prikachi.com/images.php?images/740/4310740v.jpg . Взех си я от Кауфланд беше на промоция с ластици за коса за 4 лв. . В нея има два гланца , две спирали , молив за очи , пудра , фдт .
моята е бежова от Франция и цялата е на надписчета PARIS, FRANCE, но мисля, че се водеше просто по-голям несесер :Д иначе разходи се по козметичните магазини по пазарите, ДМ също може да разгледаш (ако не държиш да е маркова) смятам, че ди 10 лева дори ще си намериш :Д
Моята е някаква от Франция, розово със сиво. Не я нося в себе си, ползвам я само когато ходя някъде на почивка. Голяма е,събира всичко.
Everything changes, but beauty remains ...
Имам един несесер, в който имаше малък сгъваем чадър. Черничък, с цип и разни рисунки по него. Нося си го в дамската чанта, вътре има фон-дьо-тен, спирала, очна линия, шишенце със зехтин, балсам за устни, червено червило, 2 тестера от други фон-дьо-тен-и, сив молив за очи, ножичка за маникюр, пинсета, клечки за уши, понякога и самобръсначка.
Тия неща винаги си стоят в несесера. Когато пътувам, той пак си е в дамската ми чанта, а всички бижута, лакове и друга козметика, която не нося с мен (черни сенки, примерно), ги слагам в едно пластмасово куфарче. Доста е удобно и събира всичко. Само шампоани, лосиони и такива щуротии отделно.
Имам бая такива чантички ;д
Една черна на ейвън (кожена) доскоро я ползвах ама е мн мъничка. Една розова имах пак от Ейвън ама я дадох на мама. Имам една червена - голяма пак от Ейвън вътре са лаковете ;д Имам една с леопардив принт ама ми се видя и тя малка и сега съм с една от SHAUMAВътре имаше шампоан и балсам за боядисана коса - мама им се зарадва - а аз се зарадвах на чантичката ;д