- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ДАЙТЕ СЪВЕТ ОТНОСНО ПИС
Здравейте на 18 съм и имам приятелка от 2 години сериозна връзка е разкрепостени сме правели сме тройки с мъже и с жени орална любов онално сех и т.н ,но сега разбрах ,нещо за нея което ме отврати иска да правим пис (да и пикая в устата) доставя ло и удоволствие ,незнам какво да правя сега моля ви помогнете![]()
![]()
как може да я възбужда такова нещо (puke) какво да и кажа моля ви за съвет
ОМГ..Ама наистина ли се възбужда от такова нещо..???
Леле само като си го представям,ми се повръща![]()
Иначе - обясни й,че на теб не ти е приятно да го правиш..Просто седни и поговори с нея..![]()
Успех !!
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
тя тая твоита приятелка маи нещо не е наред
ти за две години щом не ис разбрал каква е представи си за напред
ако на мене ми се случи това няма ко да мисля направо си я оставям секи по пътя си
това си е моето мнение!!!
После ще се навиеш ли на целувка уста в уста?![]()
Ако - да, значи нямаш проблем...
Поговорете си малко за границите, които поставяте в отношенията си, защото очевидно, че не са едни и същи.
Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от smirnoffgreen
![]()
![]()
![]()
човек не е смешно ...Първоначално написано от t0d1t0
ами незнам все пак аз НИКОГА не бих го направил на човешко същество .... а още повече на момиче което обичам силно от 2 години![]()
Никога не спори с глупака - ще те завлече на неговото ниво и ще те победи с опит !!!
![]()
не би го направил на човешко същество, а на друго същество били го направилПървоначално написано от playboyche
![]()
![]()
е за 2 години и не си разбрал?![]()
Седни и поговори с нея .. обясни й как стоят нещата от твоя страна .. дан оте разбере!![]()
много извратени мацки се навъдиха бе !!![]()
.. еми седни, поговори с нея, обясни й как се чувстваш и че не би ти било приятно да го направиш .. дано те разбере!! Успех
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
ако не я искаш вече, пусни и скайпа - за мене не е проблем да и пикая в устата. даже е много яко, щото след секс винаги ми се допикава - така нема да ставам от леглото, направо и се изпикавам в устата и си легам да спя. а щом и дава в гъза, тройки, четворки и тн, още по-добре! аз ти казвам, тая е златна бацезимам я
![]()
днешната младеж - у гъза да я еб*ш
Ти бъди по-гаден кажи, че искаш да и се изсер** в устата и ше се откажеПървоначално написано от milen4oooo90
![]()
ами ако се навие??Първоначално написано от ludiq0maks
ще става шоу .. навие ли се викайте ме!! там ще съм, и ще снимам
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Хаха.Еми прецени си ти...Ако и теб те възбужда това остани с нея,ако те отвращава -Я РАЗКАРАЙ!
Не тормозете толкова човека. Май нещата опират до консултация с психиатър. Поне си изясни някак дали това е единственото й отклонение от нормално възприетото поведение. Определено надминава представите дори за "свободно поведение в секса". Не че разбирам жените участващи в групов, но това тук е доста повече "strong"...
Разгледай нещата от следните ъгли:
1. би ли го направил ако настоява?
2. ако го направиш, после ще можеш ли пак да си с нея?
3. ако откажеш, тя ще остане ли с теб?
и най-важното:
4. тази откровена извратеност дали не е свързана с някакво психично отклонение от друг тип(да не тичаш утре ти гол по двора, а тя след теб с касапския нож...).
Първоначално написано от t0d1t0
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
А имате ли пари за минерална вода може това да е проблема
Айде сега сериозно-попитай я същото - дали тя би се изп***ла в твоята уста и реши.
Хич не е смешно!Такива хора са болни, БОЛНИ!
http://www.teenproblem.net/teenid/K0rTexXx
"Бях нещастен , защото нямах обувки , докато не срещнах човек без крака"
Радвай се.. Че поне не я възбужда тя да пикае.. че тогава е лошо
Какво лошо има? Събуждаш се нощес,пикае ти се ,но вместо да ставаш ,само казваш "мило отвори уста и се приготви за оргазъм" или когато не ти се чука просто и се изпикаваш в устата и ок.За в бъдеще може да я научиш и да и сереш в устата и тогава ще е безценна.Баси кефа където и да си няма да имаш нуж да от кенеф и тоалетна хартия.![]()
![]()
Откажи й и кажи ,че не искаш.Компромис.
Аз честно не намирам прага на възбудата и как сексът и урината могат да са взаимно допълващи се понятия.
Т'ва ма разцепи.Първоначално написано от t0d1t0
А иначе брато, като иска да и пикаеш в устата, пикай е. К'во ти пука нали тя гълта![]()
А к'во прай' кат' му каже: "Целуни ме"?
Стига сте се бъзикали! После все едно, че ще лиже тоалетната чиния отвътре...