- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- ЗA сериалът "Перла"
Можете ли да ми кажете откъде мога да си сваля епизодите (кой сайт) НО с БГ аудио![]()
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
замунда?иначе ги има във вибок мисля че всичките...
...We stopped checking for monsters under our bed, because we realized they were inside us...
Незнам от каде.Но знам че баба ми ги гледа тия работи![]()
Ъъъъъъ...
къде по точно ?! има само 1ва и 11та серияПървоначално написано от psych0
![]()
и до вси1ки останали.. като не ви харесва не пишете КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ![]()
къде по точно ?! има само 1ва и 11та серияПървоначално написано от psych0
![]()
и до вси1ки останали.. като не ви харесва не пишете КОЙТО НЕ МУ ПОНАСЯ ДА СЕ ИЗНАСЯ![]()
Ама ти си бил и момче;\
*Иначе, може да ги гледаш във вбох, предполагам.![]()
От начало мислех че е много тъпо, но бяь за няколко дни при баба ми и започнах да го гледам всяка вечер![]()
ааа във вибок вижПървоначално написано от December
![]()
ебаси неграмотните заблудени животни
който търси - намира . ^^
Първоначално написано от LoveRetroMusic
Че те и момчетата от моя клас го гледаха.А мината година ги чувах не веднъж да обсъждат Отчаяни съпруги
![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Първоначално написано от BloomF
![]()
![]()
![]()
![]()
Асии <3 , Наннсии <3
Ама то отчаяни съпруги е готино, а и сигурно го гледат заради Ева Лонгория![]()
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
Ае хора сериала не е за менМислите, че ще се занимавам с такива сапунки ?! Баба ми искаше да й го кача на дискове, за да го гледала на ДВД, защото много й липсвало
![]()
![]()
малеее само някви отрицателни мнения на мен Перла не ми харесва особено много. Като стане нещо в филма и по 3 дена се развива действието и става досадно.. Но мога да кажа че Листопад е нах-хубавия сериал от всичките , които съм гледала до сега.. Много истински,много силен много реален и с много емоции . Защо всички оплювате турките сериали? Ок да турски са но мога да ви кажа че до като не седнете да гледате примерно Листопад недейте да мрънкате. Много хора ей така познати мрънкаха щото са с предрасъдъци - Турски сериал КРАЙ няма да го гледам не е така хора.. и все пак всеки си има мнение..
Първоначално написано от nymphadora
![]()
Кръв,черва и хруптящи вокали!