- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- за първи път ми се случва
това ми се случва за първи път и искам да разбера на друг случвало ли се е дойде ми на 25ти и тоя месец не съм правила секс само той ми го е потърквал няколко пъти и на 7ми и днес на 9ти имам някакво розово зацапванее и възможно ли е да съм бременна четох че и на други жени се е случвало около овулацията и аз съм в 16 ден демек съм в овулация и нз все пак възможно ли е да е станало нещо
имало ли е проникване свършил ли е в теб
ако не спх няма нищо ама едва ли има нещо според мен е нещо друго
тя е написала че е на 16
aLL SaM Ve eBaL
^а ти явно си адски тъп,а?![]()
Пише,че сега е 16тия ден от цикъла и най-вероятно е в овулация.
Иначе не си бременна...
Станислава
написала е, че е в 16ден.Първоначално написано от Ma3x
по темата
Ама нали не сте правили секс ква бременност![]()
hating you makes me all warm inside : )
звучи ми абсурдно от потъркванее да забременея и питах дали ви се е случвало по време на овуто просто тва зацапване ме накара да се замисля дали не е станало нещо щото друг път не се е случвало инъче съм си информирана
Не си бременна. Спокойно.
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
спокойно имах един път в овуто такова зацапване,никога преди не бех имала,но тъй като се гледам не съм бременнаПървоначално написано от iveta_bebeto
![]()
Не мисля че ако няма проникване или свършване, ще има някаква грижа.. Бъди спокойна ,нормално е да закъснява понякога..
Аз съм по-силен от теб не се съзтезавай с мен..
http://vbox7.com/play:54ee0bda&al=1&vid=169615
Спам
Raybeez
хахаха какво ти е потървал ? И другото то, ако от това се забревеняваше хората щяха да са 10 милиарда не 3, аве кви са тез малумните теми дет ги пускате ве.Първоначално написано от iveta_bebeto
![]()
![]()
ммм...еми на мен мисля, че ми се беше случило нещо подобно![]()
![]()
....но спря след няколко дена
така, че няма страшно
![]()
Хората вече отиват към 7 милиарда, но изглежда някой не ходи на училищеПървоначално написано от prettyboy
![]()