.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

то да бе любов да се опише ;x

така .. моята история е следната .. ще ме извините еко има правописни грешки

занчи с едно момче сме в един клас .. в началото на годината той се зарибяваше с една приятелка но нищо по сериозно .. проблема е че сега с него се сближихме аз го харесвах много но сега когато той ми казва че иска да е с мен и само чака подходящ момент аз не съм сигурна дали искам същтото .. в час стоим на един чин смеем се закачаме се виждам че иска нещо сериозно а и самия той ми го каза .. не очаквам някой да ме разбере защото и аз самата немога .. ако някой има някаква идея как да постъпя или е попадал в подобна ситуция да пише ..

забравих да кажа че съм на 16

Супер фен Аватара на ivcheto0o
    Град
    Варна
    изясни си 4уствата и ако го ахресваш му даи шанс,но само не го разиграваи и все пак сте от един клас доста време ще ви се налага да се гледате

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Офф,да ви имам детските истории.Искам го,не го искам.Тръгнал с друга,пък се чудите как така сте го изпуснали.Поразмисли,остан и сама със себе си и прецени дали да си дадете шанс,или не.След като знаеш,или поне имаш представа какво иска той (нещо сериозно,според написаното),или се пригаждаш към него,или изобщо не го бодалкай.

Супер фен Аватара на Valento
    Град
    Софиянче съм ....турбо гъзаррр
    Цитирай Първоначално написано от ivcheto0o
    изясни си 4уствата и ако го ахресваш му даи шанс,но само не го разиграваи и все пак сте от един клас доста време ще ви се налага да се гледате
    Насочи се към изяснявания на чувствата , защото така само си губите времето ...
    Цитирай Първоначално написано от tuning.bg
    Осъзнаваш ли колко си прост?
    K O 6 M A R A

Тръгнал с друга,пък се чудите как така сте го изпуснали

не е тръгнал с друга и не съм го изпускала

Помисли си много добре какво чувстваш и прецени дали искаш да си с него.

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Супер фен Аватара на ScarletBite
    Стига глупости, моля ви.
    all day... all night... what the fuck?!

По просто казано ти самата не си наясно какво искаш.Спокойно, това е съвсем нормално.Винаги е така, когато нямаш нещо го искаш, а когато си на път да го получиш вече не ти е интересно и го оставяш.Съветът ми е да обмислиш добре чувствата си и да направиш това, което ти подсказва сърцето, а ако отново не си сигурна пробвай - пък каквото излезе

да но ние сме много добри приятели и смятам да оставя всичко така .. и утре като го видя ще му кажа .. [-o<

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Цитирай Първоначално написано от sladkafukla1
    Тръгнал с друга,пък се чудите как така сте го изпуснали

не е тръгнал с друга и не съм го изпускала
    Говоря принципно.

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Или искаш да си с него, или не... какво е това не знам? Ако решиш, че идеята да си дадете шанс е добра, кажи му - след като и той го иска, всичко ще се нареди.

Ако не искаш да си с него, пак му кажи... Нека се чувства свободен да бъде с друга...

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Мега фен Аватара на soul1199
    Град
    аda,pri teb...
    [еми харесва6 го,кво толкова му мисли6
    Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!

тц.. ей голяма дилема голямо нещо.. ние ли да ти казваме дали искаш даден човек или не.. няма ние да имаме връзка с него я

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си