.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

ВСЯКАКВИ снимки

Понеже някой потребители се издразниха че има тема за всяка част от тялото ви или за външен вид ето нова тема.
    Тук може да слагате снимки от тип(а) :
    - вашите очи
    - вашите устни
    - вашите снимки с грим
    - ваши снимки БЕЗ грим
    и е.т.ц.

- -

И какъв е смисъла,при положение че си има отделна тема за всяко от изброените?
    Diamonds,Mexico,Tequila

Момиче съм,по кое не ми личи?

http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall

Темата е лапетата да се правят на умни.

Да, разбирам, че е глупаво да има тема за устните, очите, дупетата и нз си кво, НО няма лошо да са разделени. Ако харесваш очите си, ги постваш в темата, ако харесваш устните си - ги постваш в темата и се обсъждат само тези определени части.
    Не мога да разбера какъв е проблемът.
    Let the psycho plays with you...

Супер фен Аватара на galu6a
    КЛЮЧ
    http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ

Re: ВСЯКАКВИ снимки

Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    Понеже някой потребители се издразниха че има тема за всяка част от тялото ви или за външен вид ето нова тема.
    Не мислиш ли,че ти ще издразниш останалите потребители,с глупавата си тема,,

П.С. Темата е за КЛЮЧ!

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Ами когато пуснат тема,например снимки на вашите очи и започвате "не ви ли омръзна с тези теми.."
    Сега момичето пусна една обща тема и пак ..Пък аз мисля,че тази тема ще помогне да не се трупат теми /от всякакви видове
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Цитирай Първоначално написано от SmilezZz
    Ами когато пуснат тема,например снимки на вашите очи и започвате "не ви ли омръзна с тези теми.."
    Сега момичето пусна една обща тема и пак ..Пък аз мисля,че тази тема ще помогне да не се трупат теми /от всякакви видове
    съгласна ++

Темите вече ги има и хората си пишат в тях.Тя задръства форума с ненужна тема.

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    + : )

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Голям фен Аватара на Inn0cenCe
    Град
    Плевен
    Цитирай Първоначално написано от Harum_Scarum
    Темите вече ги има и хората си пишат в тях.Тя задръства форума с ненужна тема.

Да, но те вече да много стари и трудно се намират. Ако са на 60та страница (примерно) кой ще си играе да ги търси

Нито една от раните ми, не ме кара да те обичам по-малко..

Голям фен Аватара на a1a2b3v
    Само такава тема либсваше... има тема за всяко от изброените по-горе ако не се лъжа . Писнало ми е дори от теми като " вашите гривни, обеци.. и други" ама в тях поне има някакъв смисъл. Според мен, това дет го правиш е напълно ненужно. Вече се препълни с такива теми и мисля, че тази трябва да се заключи. ( нищо лично)
    "Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
    Цитирай Първоначално написано от dPa3HuTeJl
    ходи прочети насам натам,малко житейски experience и тогава говори копеле мръсно!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си