- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ВСЯКАКВИ снимки
Понеже някой потребители се издразниха че има тема за всяка част от тялото ви или за външен вид ето нова тема.
Тук може да слагате снимки от тип(а) :
- вашите очи
- вашите устни
- вашите снимки с грим
- ваши снимки БЕЗ грим
и е.т.ц.![]()
--
И какъв е смисъла,при положение че си има отделна тема за всяко от изброените?
Diamonds,Mexico,Tequila
Момиче съм,по кое не ми личи?
http://www.facebook.com/pages/Rainy-...205109?sk=wall
Темата е лапетата да се правят на умни.
Да, разбирам, че е глупаво да има тема за устните, очите, дупетата и нз си кво, НО няма лошо да са разделени. Ако харесваш очите си, ги постваш в темата, ако харесваш устните си - ги постваш в темата и се обсъждат само тези определени части.
Не мога да разбера какъв е проблемът.
Let the psycho plays with you...
КЛЮЧ
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Не мислиш ли,че ти ще издразниш останалите потребители,с глупавата си тема,,Първоначално написано от TheOnee
![]()
П.С. Темата е за КЛЮЧ!![]()
Ами когато пуснат тема,например снимки на вашите очи и започвате "не ви ли омръзна с тези теми.."
Сега момичето пусна една обща тема и пак..Пък аз мисля,че тази тема ще помогне да не се трупат теми /от всякакви видове
![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
съгласна ++Първоначално написано от SmilezZz
Темите вече ги има и хората си пишат в тях.Тя задръства форума с ненужна тема.Първоначално написано от SmilezZz
![]()
Само такава тема либсваше... има тема за всяко от изброените по-горе ако не се лъжа . Писнало ми е дори от теми като " вашите гривни, обеци.. и други" ама в тях поне има някакъв смисъл. Според мен, това дет го правиш е напълно ненужно. Вече се препълни с такива теми и мисля, че тази трябва да се заключи.( нищо лично)
"Когато толкова много са самотни, невероятно егоистично е, да си самотен сам..." One Tree Hill
Първоначално написано от dPa3HuTeJl