- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да я забравя ли???
Ето го и самия проблем: Запознах се с едно момиче на мен ми направи впечатление и се зближих с нея почнах да я харесвам дори сега мисля че съм влюбен. Тя мен също ме харесва и изпитва нещо към мен, но преди да се запознае с мен е имало др. момче в която тя е влюбена и сега все още е, но това момче я е наранило мн. и тя ми казва че иска 1-во да забрави него и тогава да се пробва с мен. Проблема е че днес бяхме 2-та навън и срещнахме момчето тя се притесни и почна да незнае какво да прави, но очите и сиаеха и й личеше че е щастлива че го вижда и после говорихме за това и тя каза че е мн. влюбена в него, но въпреки това нямало да стане нищо м/у тях и все пак не е сигурна дали ще може да го забрави.
Въпросът ми е какво да права? Дали да се спра докато все още мога? Дали според вас ще го забрави?
Иска ми се да я забравя, но тя е момичето което винаги съм искал.
В тоя момент каквото и да стане между вас.. каквото и да очакваш накрая ти ще си наранения.. според мен трябва да я оставиш.![]()
Авторе , бих те посъветвал малко да намалиш темпото и да и бъдеш нещо като приятел но такъв приятел че да усети тя че не ти е безразлична , ако толкова много държиш на нея , чувствата ти ще те напъдстват какво да правиш ... не я притискай ... говори си с нея за разни работи .. не и говори за другото момче .. просто отклонявай мислите и от него ... накарай я да усети че не е само онова момче ... и ще има резултат който ще ви задоволи и двамата !![]()
K O 6 M A R AПървоначално написано от tuning.bg
Yep.Първоначално написано от Valento
Напълно съм съгласен =D>Първоначално написано от Scepticism
МАЙНАТА ИМ НА ПАРИТЕ МАЙНАТА ИМ НА КОЛИТЕ МАЙНАТА ИМ НА ЖЕНИТЕ МАЙНАТА ВИ И НА ВАС ЩОМ НЕ МЕ ЦЕНИТЕ![]()
![]()
Yep!!!Първоначално написано от Faces
Oh but until then I got you
Baby I got you
Until you're used to my face
And my mystery fades
I got you
еми и аз така мисляПървоначално написано от Scepticism
Нищо не е грешно,ако те кара да сияеш от щастие!
Дам от както ми призна че има друг гледам да съм по внимателен и все пак когато съм близо до нея почвам да не мога да се сдържам иска ми се да я целуна и да я прегърна и тя го усеща и ми позволява но и по целувките и личи че мисли за него някак си не се получават. Но е имало случай в които сме се карали и тя обикновено в такъв момент казва: "Айде да видим кой ще издържи повече" и обикновено още същия ден ми пише по скайп личи и че не съм и безразличен и даже когато не се виждаме казва че и липсвам но също казва че не знае какво изпитва и е объркана и я било страх да не ме нарани но също и ми дава надежди че може да стане нещо а аз наистина съм влюбен в нея и все още си чудя какво да правя...Първоначално написано от Valento
![]()
и теб те задоволява да си номер 2?!Или предпочиташ резервата да ти казвам...няма какво да направиш,освен да си прекарваш добре с нея,но се постарай да не хлътваш до уши,докато тя не е готова "да го забрави",кво ми се филмирата всички бе...да го забравела,да го нз си какво,как мразя като момичето ми говори за бивши или приятни неща за тях...а на теб пред очите ти говори за "настояща любов",аз не бих издържал,нз за теб...Първоначално написано от freemen
Усмихни се на някой непознат. Това може да се окаже единствената му радост за деня.
Влюбена е в другото момче.
Ако той продължава да я игнорира, тя може и да тръгне с теб и... да те използва като заместител.Това ли искаш?
Научи се да губиш с достойнство.![]()
all day... all night... what the fuck?!
Мен ако ме задоволяваше да съм номер 2 нямаше да ви питам какво да правя и вече да съм с нея. Аз точно това и казах че няма да се примеря с това да съм номер 2 и че искам да си изясни чуствата към мен и към него но понеже виждам че и е трудно за това ви питам според вас ще го забрави ли?Първоначално написано от Stan4o123
П.П. И да на мен също не ми е никак приятно до ми говори за него но предпочитам да съм наясно с нещата и да знам какво я спира, а когато видя онова момче и като и видях погледа й направо ми идеше да потъна в земята![]()
Още утре и кажи "или той,или аз - избирай!" От такива несигурни и нерешително хора нищо не ста'а![]()
Висша форма мазохизъм е твоето.
Ако трябва да избира между този, към който изпитва симпатии, и онзи, когото обича(уж), кого смяташ би избрала?![]()
такива безхаберни под път и над път мене ако питаш те ползва за емоционална изтривалка и при първа възможност ще иде при другия![]()
и аз така мисля......просто само ако той и даде нещо като "знак" така да кажа и ще те зареже... съжалявам но това мисля аз защото имам няколко приятелки който харесваха 2 момчета и накрая те отидоха при стария ама той после ги заряза и след това като се върнаха при "втория" и той ги отряза...... но това е от друга гледна точкаПървоначално написано от EmiKodaTiKaja
Като за начало ще ти предложа да се научиш да пишеш![]()
както някой беше казъл или ти или той..кво ви разиграва и двамата![]()
Ако се отнася с интерес към теб значи може да стане нещо ... а междувременно давай по - полека ... не я притискай... успех
намери си друг брат![]()
Абе не може тя да е влюбена в него от не знам колко време и да се появиш ти и тя да го забрави мигновено, все едно не е съществувал.Не става така.Прояви малко търпение и разбиране.Ако бъдеш мил и я правиш щастлив едва ли няма ти да си този, в който е влюбена.Най-лесно е да се откажеш, но едва ли е правилното решение.Ако се отказваш с такава лекота от всичко в живота ..![]()