.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Според ме нвсичко което можеш да направиш сега е да си до нея. Като неин приятел и подкрепяйки я в трудни моменти, и не само трудни де, можеш да спечелиш много повече, отколкото да седиш и да си мислиш какво да правиш

Цитирай Първоначално написано от Valento
    Авторе , бих те посъветвал малко да намалиш темпото и да и бъдеш нещо като приятел но такъв приятел че да усети тя че не ти е безразлична , ако толкова много държиш на нея , чувствата ти ще те напъдстват какво да правиш ... не я притискай ... говори си с нея за разни работи .. не и говори за другото момче .. просто отклонявай мислите и от него ... накарай я да усети че не е само онова момче ... и ще има резултат който ще ви задоволи и двамата !

Точните думи =] ^^

Голям фен Аватара на Emilen
    Цитирай Първоначално написано от EmiKodaTiKaja
    такива безхаберни под път и над път мене ако питаш те ползва за емоционална изтривалка и при първа възможност ще иде при другия
    ползва те за кошче за душевни отпадъци...
    Няма да го забрави просто така. А когато все пак го направи, вероятно ще си хване трети, а на теб ще обърне гръб. Проигравано няколко пъти...

Всичко се забравя,просто изчакай малко,бъди до нея,успокоявай , във всичко и накрая ще си доволен
    All of our dreams can come true - if we have the courage to pursue them.

Не че нещо, но няма да го забрави е така...
    Постъпи грешно... с правилното момиче.

Супер фен Аватара на m1nik
    Цитирай Първоначално написано от Valento
    Авторе , бих те посъветвал малко да намалиш темпото и да и бъдеш нещо като приятел но такъв приятел че да усети тя че не ти е безразлична , ако толкова много държиш на нея , чувствата ти ще те напъдстват какво да правиш ... не я притискай ... говори си с нея за разни работи .. не и говори за другото момче .. просто отклонявай мислите и от него ... накарай я да усети че не е само онова момче ... и ще има резултат който ще ви задоволи и двамата !
    идеалния подход
    )

Град
    ulicata
    Цитирай Първоначално написано от fc
    Тя не знае какво иска, хвърляй я и намери друга.
    това или я накарай да го забрави
    Страст да караш с газ, да завиваш от раз, да си играеш с болката и да минеш обиколката!!! Скороста е живот ~ живота е скорост !!!

При мен е същото...Каза ми че изпитва нещо към мен,ама не могла да го забрави. Целува ме прегръща ме каза ми че няма да се получи (защото и учи в друг град). Примирих се.... Сещам се за нея, но рядко, страя се да я забравя и за сега се получава. Зарежи я тя ако наистина има чуства към теб ще те потърси. Не й обръщай толкова внимание. Започнеш ли да съжаляваш момиче отишъл си... Живей си живота тя не е единствената

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си