.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 50 от общо 50

Hybrid View

Ами аз понякога имам много гадни кошмари, които от мнооого години не съм забравила. Може би ще ви се стори смешно, ама за последно се сънувах в леглото си. Баба ми и майка ми излязоха от стаята ми. Беше през нощта, когато всички спят. И както си лежах, някакви гласове започнаха да пеят песен. Пееше се, че ще умра, ще дойде някаква жена и ще ме убие и леглото под мен ще гори. И наистина леглото ми се нагорещи и започна да гори, но не с пламъци. Предметите вкъщи започнаха да падат, да се хвърлят насам-натам, а аз дори не се опитах да викам или да се спася някак. Просто стоях гледах ококорено и това беше... Както винаги, след като се събудих от кошмара, дишах много тежко. И така... разказвала съм го и на други, но едно момиче започна да се смее... а аз се чувствах много зле.
    Lost ! Lost ! Lost !

Мега фен Аватара на lilincituuuu
    Град
    Варна : ))
    Наскоро сънувах, че танцувам с един огромен банан
    N- n- now th- that don't kill me
    Can only make me stronger
    I need you to hurry up now
    'cause I can't wait much longer
    I know I got to be right now
    'cause I can't get much wronger
    Man I've been waitin' all night now
    That's how long I've been on you

I need you right now
    I need you right now

www.facebook.com/li.lincitu (:

Ами в скоро време не ми се е случвало да сънувам, но последния сън беше, за това как си живея без проблеми на главата...

Мега фен Аватара на iveetyy
    Град
    София
    2012 Някви гръмотевици разцепваха земята , некви метеори хвърчаха ;х А аз и някви се бяхме събрали в мазе и мислехме как да спасим света Накрая бяхме измислислили нещо , но се събудих

Голям фен Аватара на Hopegiver
    Цитирай Първоначално написано от iveetyy
    2012 Някви гръмотевици разцепваха земята , некви метеори хвърчаха ;х А аз и някви се бяхме събрали в мазе и мислехме как да спасим света Накрая бяхме измислислили нещо , но се събудих
    значи света може да се спаси кат си навиеш алармата на часовника

аз 2pac i Eminem - как пеят заедно и записват хит през 2010 xd
    Hopegiver IS NOT Hopekiller

iveetyy

Feel your every heartbeat
    Feel you on these empty nights
    Calm the ache, stop the shakes
    You clear my mind
    You're my escape ...

Аз сънувах Апокалипсис!Така ходя си с наще и изведнъж земята се разпуква,после два дена е спокойно и всички са в паника,но ние мислим,че трябва да си отворим сергия и отворихме и някви крадяха от нея и аз ги набих и праихме ревизия,след която много се обеснявах на баща ми,че съм спасила 2 чанти След това земята започна още повече да се разпуква и 2ма мъже викаха хората да се качим на един кораб,за да се спасим,тъпо-но факт (в съня ми) И така пътувахме с кораба през едни грамадни вълни.Слезнахме в Африка но там имаше една голяма вълна,която е дълга 5 км.(знам,защото едно джудже с гащички на сърчица спря времето и я премери после ни каза ) Пусна времето отново,тъкмо вълната да падне в/у нас и един самолет взе всички хора и ни качи на друг кора и така пътувахме непрекъснато...после не знам какво е станало,защото се събудих УНИКАЛЕН СЪН!!

Сънувала съм,че съм се обяснявала в любов на баща ми!!

Сънувала съм Властелина на пръстените

Имам много сънища,но са мн дълги за писане!!
    I caN't tasSte my liPs,
    cOulD yoU dO it fOr mE?

Град
    Пулпудева
    Таа.. излизам си аз от вкъщи (посред нощ) и гледам как нещо горящо прелита в небето над мен и се разбива насред на града, обаче никой не обърна внимание и всеки продължи да си върши своето. Аз бях със някакви слънчеви очила и когато извънземно (в човешки образ) минеше покрай мен виждах как се размазва образа му за секунда (като на холограма). Аз пък се правех на ударен и не им обръщах внимание, за да не разберат, че знам за тях.
    Минах покрай магазина до нас и видях вътре някакво момиче ( доста ясно видях лицето й и беше много красива ). Стори ми се че и нейния силует премигна и реших че и тя е извънземно (това доста ме разтрои), но не бях сигурен Изплезих й се като ме погледна (защото мислех че е извънземно) (доста детинско и тъпо от моя страна беше да й се плезя ;д) иии тя се приближи леко към мен със заплашително изражение, а аз се стреснах и се отдъпнах назад
    После отидох в двора на училището и имаше огромен кратер, а вътре двама играеха на ръгби (и те бяха извънземни). А около кратера, който никой не забелязваше, имаше огромни борове. Вървяхме с един приятел към оградата и той каза нещо (вече не помня какво) и разбрах че и той е заменен от извънземно.
    След като разбраха че съм ги надушил (извънземните) започнаха да ме приближават (вече всички бяха извънземни) със безизразни изражения. Казаха ми да не се плаша. ии после се събудих
    Как може така на най-интереното (като иключим случката в магазина) да се събудя ;х

П.П. Иска ми се пак да сънувам момичето
    И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...

Мега фен Аватара на ByK
    Град
    Княжество Кофата.
    снощи сънувах ,че тичам над черна ,дълбока яма

Град
    На изток от рая
    Еми последния беше фетишистки,не е за разказване

Предпоследния беше много странен.
    Някакво момиче ми праща ММС с нейна снимка и ме пита дали е красива,а аз я питам дали си е пила сутрешното кафе и така излезнахме на кафе и свърши съня

Music is moonlight in the gloomy night of life.
    Taste the soup

Ами доста така еротичен сън беше..... 4-ка с Хена, Малти, Габи и Лили

"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд

Голям фен Аватара на CryToDie
    Град
    Razgrad

с

Сънувах, че гризачи нападат стаята ми

Не казвам
    Come back and set me free .. now from infinity [sun]♥ Love is a mistery , distance is killing me [music]♥[sun] You are the love i found , i feel above the ground {}~ You take me round and round {}~ ♥♥♥

Град
    Kyustendil
    Ами тичах и падах..
    [b][color=black]Espa

аз мн0г0 често когато бях малка сънувах как се опитвам да бягам от една вещица и все не успявах... колкото и да се опитвах неставаше...

Аз веднъж сънувах, че лежа на едно голямо легло цялото в разни гадни паяци и тарантули, които лазеха по мен.

За жалост беше кошмар
    ... Сънувах мъчителен час по история...

Мега фен Аватара на Petrow
    Град
    Барселона
    Сънувах че ме изпитват по химия... събуждамм се и почвам да си мисля какви оценки имам по химия.. след 2-3 минути мислене се сетих че не уча химия от 2 години...

Град
    Италия
    Един път сънувах че ме гони Bloody Mary
    Сид: За секунда си помислих, че наистина ще ме изядеш.
    Диего: Не ям боклуци.

Мега фен Аватара на SilverRain
    как падам от едно голямо дърво .. и преди да падна се събудих

Град
    Под слънчевите лъчи...
    Цитирай Първоначално написано от DaemonBoy
    Ами доста така еротичен сън беше..... 4-ка с Хена, Малти, Габи и Лили
    Яворее бее

Мега фен Аватара на mrtn
    Град
    В галактическото пространство..
    Сънувах класа си..
    Вафла..

Сънувах, че тиранозавър рекс ме гони из старото ми училище, а по едно време изяде учителката ми За да спре трябваше да стигна до двора и да дигна знамето на България
    You are beautiful, like a dream come alive, incredible
    A centerfold miracle, lyrical
    You've saved my life again...

Супер фен Аватара на Thrombocyte
    Стрелях по котки с въздушна пушка и накрая някакъв ме изнерви и му прелях киселина във вените. Май умря.

Повече от фен Аватара на Torn
    Град
    София
    ИЗВЕРЗИИИИИИИИИ
    Господи, моля ти се дай ми търпение, защото ако ми дадеш сила ще ги избия ВСИЧКИТЕ!!!

Guest
    Сънищата си не разказвам.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си