- Форум
- По малко от всичко
- Фън, фън и пак фън
- Споделете нещо което сте сънували
Таа.. излизам си аз от вкъщи (посред нощ) и гледам как нещо горящо прелита в небето над мен и се разбива насред на града, обаче никой не обърна внимание и всеки продължи да си върши своето. Аз бях със някакви слънчеви очила и когато извънземно (в човешки образ) минеше покрай мен виждах как се размазва образа му за секунда (като на холограма). Аз пък се правех на ударен и не им обръщах внимание, за да не разберат, че знам за тях.
Минах покрай магазина до нас и видях вътре някакво момиче ( доста ясно видях лицето й и беше много красива). Стори ми се че и нейния силует премигна и реших че и тя е извънземно (това доста ме разтрои), но не бях сигурен
Изплезих й се като ме погледна (защото мислех че е извънземно) (доста детинско и тъпо от моя страна беше да й се плезя ;д) иии тя се приближи леко към мен със заплашително изражение, а аз се стреснах и се отдъпнах назад
![]()
После отидох в двора на училището и имаше огромен кратер, а вътре двама играеха на ръгби (и те бяха извънземни). А около кратера, който никой не забелязваше, имаше огромни борове.Вървяхме с един приятел към оградата и той каза нещо (вече не помня какво) и разбрах че и той е заменен от извънземно.
След като разбраха че съм ги надушил (извънземните) започнаха да ме приближават (вече всички бяха извънземни) със безизразни изражения. Казаха ми да не се плаша. ии после се събудих![]()
Как може така на най-интереното (като иключим случката в магазина) да се събудя ;х
П.П. Иска ми се пак да сънувам момичето![]()
![]()
И видях, и ето блед кон, и името на яздещия на него беше Смърт, и адът вървеше подире му...