- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как да уцелеем сред света на "известните"
Имате ли проблеми в училище?
Чуствате ли се не на място?
Държат ли се зле с вас?
Споделете ги и изплачете болката си . Понякога това ще ни направи по спокойни .![]()
Иначе наистина темата може да бъде полезна..Първоначално написано от blackday
![]()
Наистина който има проблеми - да сподели..100 %,че ще ви олекне малко..
Ии записвам се да следя темата
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Първоначално написано от blackday
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
Не...
Супер си ми е ...![]()
Държат ли се зле с вас?
Не...
Бият ли ви или ви обиждат?
Нито едното![]()
www.tuzari.com/tuz.php?name=eli7ooo
Американски форум: питаш нещо и ти отговарят;
Руски форум: питаш нещо и теб те питат;
Български форум: питаш нещо и всички ти обясняват колко си тъп.
1. НеПървоначално написано от blackday
2. Не
3. Не
4. Не
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
значи че сте късметлии мен секи ден ме тормозят![]()
Имам 6-7 съученички по красиви и многооо по известни от мен и всеки ден ме засягат . Падало ми е пердето , но не мога да се сбия с тях , а отвътре крещя , че искам да ме оставят намира , но ме е страх щом ги видя как блестят и всеки се заглежда по тяхПИСНА МИ
ПОМОГНЕТЕ МИ ХОРА , ДАЙТЕ МИ СЪВЕТ![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Намери си приятели. Мнооото приятели. Не е задължително да са ти найдобрите, просто хор, с които да се чустваш добре и на място.Първоначално написано от blackday
Ще видиш как ще ти помогне, когато го направиш.
А иначе - започни да им отговаряш. Използвай ирония, сарказъм, каквото си избереш.
Имате ли проблеми в училище? - Да, но са прекалено малки, за да се говори за тях.
Чуствате ли се не на място? - Понякога.
Държат ли се зле с вас? - Мне.
Бият ли ви или ви обиждат? - Не са ме били, но често момчета ме обиждат. На мен не ми пука по принцип, но щом питаш...
Вдигни си самочувствието..Първоначално написано от blackday
И не мълчи..Отговори им..
Кажи им,че никой не е перфектен и да те оставят на мира..
Или пък изобщо не им обръщай внимание![]()
SweetLuna7 - а имали причина,за да те обидят ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Знаете ли не ви познавам , но БЛАГОДАРЯ ВИ![]()
Ако се заяждат пак ще се бия или ще отговоря , но няма да се дам на някакви си лигли
найстина се мотивирах от мнението на други хора , все пак ние живеем в свободна държава и никой няма право да накърнява чуствата на другите![]()
все още изпитвам известна доза страх защото ако се бия с точно тези момичета може да извикат половината град![]()
Тежко е отвътре ужасно трудно е,но никога не падай на ниво бой! Никога,ужасно селско и неграциозно е за момиче,а и нали знаеш "Простотията ходи по хората" не мисли,че те са красиви а ти не си! Всеки човек може да бъде красив,отговаряй им с ирония и безразличие,вярвай в себе си,защотото ако сега се даваш на "кукличките",защото реално те са без сърце с едно красиво , може би доста изкуствено лице,нататък в живота ще ти е много трудно,а и замисли се щом те закачат,щом те обиждат,значи са забелязали нещо в теб,нещо което те никога не биха могли да имат и ако мислят,че си по "нисша класа " от тях в такъв случай защо изобщо се занимавата с теб...какъв е смисалаПървоначално написано от blackday
От години това да си готин се състой в това да се фукаш с дрехи и красиво тяло но в момента 1 момче ме харесва защото съм била естествена и честно казано вярвам в справедливостта![]()
Първоначално написано от blackday
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
С премълчаване нищо няма да стане.
За мое щастие, никога не съм била тормозена в училище, но съм ставала свидетел на какви ли не случки.
Ако си мълчиш и се оплакваш само на този и онзи, нищо няма да се промени. По-голямата част от тези училищни звезди, които обичат да си играят с другите подигварайки ги, са същински въздух под налягане.
Ако човек има смелостта да застане зад собственото си мнение и да се бори за него, показвайки, че не е беззащитно пиле в очите на другите, то едва ли някой ще тръгне да се занимава с него.
Просто е.. ако искаш да не си обект на унижения, заслужи уважение.
И спря да се върти за миг земята..
Оцелявам трябва да е в заглавието.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
- Не може да се каже. Има една групичка момичета, които имат нещо против към мен, но нито се занимавам, нито ми пука. Не съм единствената, която не харесват.
- Не.
Държат ли се зле с вас?
- Еми само въпросната групичка момичета правят опити да ме сринат психически, но засега без успех![]()
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Единственото, което ме крепи така да се каже, е че завършвам и се махам от това училище, и отивам в друго.Първоначално написано от blackday
Аз съм на мнение,че в живота оцеляват силните.Ако си слаб и постоянно търпиш критика,няма как да се пребориш с трудностите в живота.Или свикваш да си роб на подигравки,или се взимаш в ръце.Средно положение няма.
Знаете ли хора като чета всички тези неща , които сте написали ми идва да заплача от радост и аз не зная защо. Просто днес ми беше един от онези гадни дни , в които всичко е досадно и раздразнително и реших да пусна една анкета за да видя как мислят и другите хора. Но е хубаво това че си вдъхваме сила и доверие , защото аз мисля че всеки от нас и логично е всеки от нас да има достойнство и накарнено ли е то , този човек да обърне сериозно внимание . Това е моята грешка стоя безучастно и не смея да направя нищо , но вие сте СТРАХОТНИ дори и да не ви познавам и това че споделихте опита си с мен ви прави още по добри хора
![]()
По този повод мисля да пусна още една тема , но ще е нещо което за което можете да разкажете какво ви прави щастливи или кой е най-запомнящия се момент в живота ви![]()
Имате ли проблеми в училище? Имах, по едно време
Чуствате ли се не на място? Не
Държат ли се зле с вас? Не
Споделете ги и изплачете болката си.
Нямам какво да споделя.Научих се да подтискам болката.С мен, който иска, срещу мен, който може!
"Всички сме в канавката, но някои поглеждат към звездите." - Оскар Уайлд
I will survive![]()
![]()
Ами Оцелявам някак си : ) ., живея си ., ;д
никой не ме тормози,никой не ме бие..,
е,аз по някога ги тормозя,но както и да е![]()
Ohne dich kann ich nicht sein...
За всички, които търпят някакви отрепки да ги обиждат, че и побийват-уредете си няколко урока по някое бойно изкуство (карате, айкидо, джудо, самбо) и отвръщайте! Тези изкуства са перфектни за самоотбрана. Много скоро ще ви оставят на мира.
Positive rate, gear up!