- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- изправяне на косата !
Исползвам преса за коса от година и нещо , до скоро нямаше видими поражения , но сега забелязах че косъма е истънял и се къса лесно на 14.02 имам р.д. и ще си взема нова по-хубава от тази . Пиша тук за да ми препоръчате : балсами , маски каквото и да е само да си запазя косата .... мерси предварително![]()
ами,изправям се дота честоИзползвам един крем Лореал за изправяне,уж предпазва, не знам колко действа,ама мирише супер
Иначе и кристалите за коса са много хубави. А там другие ще ти препоръчат някакви маски за коса,че не им разбирам..
а бтв,на свети валентин рд,баси манията
![]()
I tried to be perfect,
It just wasn't worth it,
Nothing could ever be so wrong.
It’s hard to believe me,
It never gets easy,
I guess I knew that all along.. (:
Да,но много рядко..
Иначе можеш да използваш кристали,или някави продукти на Лореал за изправяне..
Иначе дай малко почивка на косата си,че след време ще пуснеш тема:
- Косата ми е изтощена..Какво да правя ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Защо след време, като косата й вече е изтощена?Първоначално написано от SmilezZz
![]()
кристали. Маските, балсамите и шампоаните трябва ти да си ги избереш. Все тая е обаче какво ще избереш. Щом досега не си предприела мерки и щом мислиш да продължиш с тормоза над косата си, единственото спасение от гадна, суха, падаща коса е първо ножицата, после всичко останало(маски, масла и т.н.)
Права си..Но за съжаление авторката не забелязва товаПървоначално написано от mArMaLaDkA
![]()
Имам същия проблем . . косата ми е станала ужасно МЪРШАВА!
Най-добре ще е да се подстрижеш, да се освежи малко и след това да използваш маски , шампоани, балсами. . и тн
И най-вече ограничи използването на пресата до минимум!![]()
I don`t care .. ;] ..
Изправям се 2 пъти в седмица и гласувах за Да, честоИначе ползвам маската за коса на Planet Spa от AVON - зелената със маслини и съм доволна :P
Изправям я всеки ден,преди това си мажа връхчетата с Кокосово масло или Бадемово
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Изправям я 3, рядко 4 пъти в седмицата.
Косата ми не изгаря лесно и не цъфти, затова не използвам кристали.
След като я изправя, оформям няколко кичура с вакса, за да стои леко на клечки.![]()
ще получа удар ако прочета още нещо за преси и изправяне
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
Първоначално написано от SmilezZz
какво не забелязвам ? тцтц мислех че под накъсани краища се разбира че е истощена ама явно несхваш лесно![]()
шегувам се:P
![]()
Първоначално написано от tonie__
ами недей да четеш , никой не те кара![]()
Искам да кажа,че ако продължаваш косата ти ще се изтощи доста..Първоначално написано от denzitoo
Ще загуби блясъка,мекотата си и т.н..
Накъсани краища - просто си ги подстрижи..Или си направи нова прическа..И няма да ги има..
Това може би е "знак",че косата ти си "отива".. мое мнение![]()
моля ви..Първоначално написано от SmilezZz
не пишете толкова дребновсяко мнение е ценно мс се пак
![]()
![]()
И аз си я изправям всеки ден![]()
Използвам шампоан и балсам -(без маската ги имам)
- подобно на второто, не същото ,но ме мързи да ида до горе да видя какво е и го слагам на косата след всяко къпане.
След изправяне -- става страхотна
![]()
аз си я изправям обикновено веднъж седмично само за дискотека понеже редовете ми са с права коса,а моята само на връхчетата пощтръква. използвам кристали,балсам, но преди да си изправя косата не слагам нищо, защото преди като сложех примерно кристали преди това и тя не се изправяше хубаво. може и да е било от това,че старата ми преса не беше много мощна незнам.
няма любов
Изправям се 2 пъти седмично и използвам кристали и нещо като балсам без отмиване, за защита от преса на Лореал(розовото)
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
Използвам преса малко повече от 2 години (всеки ден) и косата ми е същата.Даже я боядисвам.Използвам само обикновен шампоан (от всичко друго ми става или мазна или суха).
So what if you can see the darkest side of me
No one will ever change this animal I have become..
не защото ми е права
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Изправям си косата всеки ден, но ползвам Хербал Есенсис >
http://images02.olx.com.ph/ui/2/37/07/17013007_1.jpg
(но лилавият, който е за накъсани краища и съм много доволна. Но прябва да отбележа, че пресата ми е професионална и не гори косата, толкова колкото обикнивенните : ) .
Ами отговорих да рядко, защото от няколко месеца спрях заради поражение върху косата ми ..Сега използвам серум за сухи краища и маска от боровинки ( и двете от Ейвън) добре ми действат ии съм решила да не се изправям докато не си купя нова преса ..
Препоръчвам ти и на теб да й дадеш малко почивка ..
Това последното на Нивея какво представлява, зак каво се използва? На каква цена е? И тай като знам, че не живееш в България, имаш ли идея дали тук го има?Първоначално написано от DevilWish