- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как да си избрасним тестисите без нищо да повредим
малко е тапу ама нз кфо да правя разранявам си кожата когато ги бръсна
хах,еми с пяна за бръснене и няма да натискаш и да бързаш много.Една година тъй ги бях прожулил,че... няма да ти разпраям![]()
![]()
мерси за коментарите тазе вечер ще пробввам с пяна
![]()
ти луд ли си бе как ще си бръснеш топките или с тия кремове за епилация или просто с ножчката ги подстрижи на прилично къса дължина
П.П дано не се кастрираш
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Крем/пяна за бръснене или сапунена пяна, трябва да свършат работа.
пич внимавай с бръсненето там , резнеш ли не ти завиждам![]()
съвсем нежно с самобръсначка
ми първо се изкъпи с топла вода, после се намажи с пяна за бръснене, бръснеш и тва е.. е, ако си насъбрал гъста горичка, първо я махни с ножичка '_'
98% от българското население харесва БИРА. Ако ти си от тези 2%, които не я харесват, значи си пълен идиот! xD
е ти какво искаш бе?? да си обръсне х*я пък топките да ги остави космати ..ти луд ли си бе как ще си бръснеш топките![]()
![]()
FUCK-тически не ме интересувате..
Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
![]()
крем депилатор???![]()
греда то си е нож няма как нежно ...да си земе крем вийт ли ко бешеПървоначално написано от DjPiRgOs
За контакти...![]()
КУПИ СИ БУКВАР! И ЗА ЧИТАНКАТА СЕ ЗАХВАЩАЙ!
Westside rollin' all day, every day
бръсненето не е единствения начин за обескосмяванеПървоначално написано от uBuTo
![]()
все пак сме 21 век
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
абе тези кремове не се ползват за интимните части!! Има листовка на която подробно е описано всичко!!
Земаш си бикче от левче и жулиш на сухо и завинаги ти е решен проблемът. \/ \
/
Или приятелката ти започва да яде шоколад, защото както ще забележите в една нашумяла тема в раздела: "от шоколада не остават косми в устата"![]()
Dio mi la dona, guai a chi la tocca!
Първоначално написано от DjPiRgOs
Аз така правя![]()
![]()
![]()
Луд човек и силен вятър, нищо не може да ги спре!!!
малко странно може да прозвучи но... опъни хубаво от двата края че да може бръснача/самобръсначката да върви плавно това намалява възможността от порязване![]()
Бръсненето на генеталите при момчета или при мъже, е проява на неосъзнат или осъзнат хомосексуализъм !
В човешката история и природа винаги наличието на по-малко окосмяване или на премахнато такова е било свързвано с елемент на женственост, и обратно. Не случайно окосмяването на интимните области е в категорията "Вторични полови белези" и е различно при мъже и жени като вид и обем. Премахването на окосмяването е опит за уеднаквяване и оттам за размиване разликите между половете.
Това определено НЕ Е НОРМАЛНО !
Да бее и аз това си мислех пхаха .. глупости!!Първоначално написано от PlamenRS
![]()
![]()
Иначе авторе опитай с кремовете депилатори .. само, че малко повече време ще ти е нужно да седиш разкрачен ..![]()
ем зимаш самубрасна4ката и се брасне6 няма никав проблем ако си некаж с чуствителни топки с ножицата![]()
martins
Отрежи ги и не му мисли... Иначе сериозно по внимателно и винаги с нова самобрасначка пяна или сапунене пяна или крем за бръснене ..И ДА НЕ СЕ ОПИТВАШ КОНТРА
![]()