- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих голяма глупост
Здравейте...Няма да се обяснявам много ще го кажа на кратко.Понеже съм много чувствителна и тн направих една глупост,пих кислородна вода няма да обяснявам поради каква причина,защото ще ме помислите за луда,ама щом го правя сигорно съм си такава.И така искам да попитам дали може да ми стане нещо от кислородната вода,моля без обиди и излишни коментари![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
не съм мн сигурен ама мисля,че не може да ти стане нищо .. най-мн да повърнеш .. то пише без убиди ама аз пак ще ти кажа,че си доста глупава ... сори
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
То няма листовка в едно бурканче е с лепенка и пише на нея кислородна вода.Моляви,ако някой знае какво може да ти стане,ако пиеш кислородна вода да ми каже![]()
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
Оо ами отровна е,по принцип изгаря,но се ползва и за рани,но не знам,питай някой лекар!
Ако не умреш до утре .. начи е безвредно да се пие .. ако умреш пиши,че да знайме да не пием .. не знам къф е бил смисъла да я пиеш ццц накъде отива светът
п.с. - знам че коментара ми е тъп ама ..
~ Life isn't about waiting for the storm to pass, it's about learning to dance in the rain ~
~ Животът не се състои в това,да изчакаш бурята да премине,той се състои в това,да се научиш да танцуваш под дъжда ~
Още повече, че кислородната вода се отнася към отровните алкали, които въздействат крайно опасно на организма. Дори ако само няколко капки попаднат в устата ви, може да получите оток на гръкляна, а също изгаряне на хранопровода, както и на стомашната лигавица и епитела на черния дроб.
ВНИМАНИЕ!
В крайна сметка се развива вътрешен кръвоизлив, появяват се прилошаване, повръщане, резки болки в гърлото и корема. Във всеки разтвор на кислородната вода се съдържат тежките оловни соли. Този метал е прекалено токсичен и, за съжаление, не се изхвърля от организма, а остава там завинаги като постоянно и опасно отровно огнище.
----
Извинявай,не искам да те плаша ,но това намерих в интернет...
Виж, или отиди на лекар или изчакай,но ако усетиш някой от тези симптоми по-добре задължително отиди на лекар!!!
Ohne dich kann ich nicht sein...
Пуста гъзария. Режем вени, гълтаме кислородна водица, 'щото "любовта на живота ни" ни е зарязала, и сме много корави и храбри, преди да ги направим тея неща, после се тръшкаме по форумите да не би наистина от глупостта си да вземем да умрем.![]()
Не знам какво би направила кислородната вода с организма ти, не съм се сблъсквала с такъв случай(и слава Богу!). Кажи на вашите, за да те заведат до спешното и да ти промият стомаха.![]()
аа ебаси якото лууд.
ако имаш някво изгаряне на хранопровода ще си като от филмчетата ;>
ама погледни от добрата страна - ако умреш, 'щото си пила кислородна вода, ще те дават по телевизията и ще станеш известна като едно от най-глупавите момичета на земята. УСПЕХ!
Като ти се мре, що не пи спирт? Една от тука май от това успя да се убие, но не съм сигурна..
След бури - мир и тишина,
след нощ - безбрежна светлина.
Над равноширнатия път
лучите вихрен танц въртят -
път царствен царствено поел,
високо плува горд орел.
...
Утро - Димчо Дебелянов
Всъщност глупава идея е да стоим и да се бъзикаме! Също особено глупаво е авторката до стои и да си чака някой да я успкои. С кислородна вода действително можеш да се самоубиеш! (тъкмо прочетох из нета разни статии, не ги пускам нарочно, за да не губиш време в четене или пък да не изпаднеш в шок какво би ти предстояло в следващите няколко часа...)
Затова, момиче, обличай се и тръгвай към Пирогов или друго заведение, което е в района ти. Кислородната вода е отровна!!! Съвсем сериозно ти го казвам, не чакай родителите да дойдат да решат какво да правите ами директно си викай такси или линейка... Нямам повече думи всъщност...
Мерси за информацията.Еми аз пих една глъдка,и сега чувствам леко раздразнение на гърлото и паренеПървоначално написано от xXTOXiCXx
Отивай веднага на лекар! Не знам какво чакаш изобщо!
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
кво нема убиди брат, може ли да си токава тъпа пyтkа?!? представи си всички чувствителни хора да пият кислородна вода, деба тъпите момичета, отивай в спешното веднага.
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ще ти изгорят червата евентуално.. Не,че искам да те плаша. Зависи колко си пила. Ако не е много няма да умреш,само ще се мъчиш. Ще ти орежат червата и.. Ех,малко ще ти е скапано като ходиш до тоалетната ..
ПП: Дори и темата да е ебавка,може да послужи като предупреждение на другите: Кислородната вода НЕ става за пиене !!![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Аз преди да пия я разредих с вода за да не е толкова гаден вкуса затова мисля,че не ми е навредило чак толкова.Знам,че е много глупава постъпка,и имате право да ме убиждате колкото си искате,просто аз съм си такава в такива моменти не мисля какво правя,а после съжалявам![]()
Не мился,че от една малка глъдка,притова разредена с вода ще ми изгори червата,когато си пийнах ме пареше малко,сега малко ме боли главата и гърлото ми е леко раздразнено не мисля,че ще ми стане нещо повече от това сепак пих преди около половин час,ако не и повече
Спокойно! Всички по някога правим глупости : ) .., След години ще се смееш на всичко което си правила сега(ако си още добре дай ,Боже) ;д
Иначе.., от това,което четох мисля,че ще се управиш! ;дд
Стискам палци![]()
Не,темата не е ебавка съвсем сериозно си е,стига сте се ебавали секи може да изпадне в такива ситуацияПървоначално написано от SoStarstruck
![]()
Трудно ще се смее,като при всяко хилене ще я пресича корема сякаш я реже нож..Първоначално написано от xXTOXiCXx
ЕДИТ: Да,всеки може да изпадне в такава ситуация. Ако примерно някой го насили да пие. Но ДОБРОВОЛНО да изпадне в такава ситуация.. Рядкост са тия хора![]()
![]()
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Всеки,който пие кислородна вода ;дд
бай дъ уей .. точно за главоболието и гърлото не се притеснявай ., има някакво грипче сега и аз съм го пипнала та може от грипа да е![]()
бтл. Следващия път пий нещо,от което последствията са лечими в по-голям процент... че сега ако си напълно добре ще си е чист късметт
"Обиди", "Оправиш"
Как сте минали 3-ти клас изобщо?![]()
Ебати грипчето. Кислородно такова.
Аз кислородна вода не съм пила,ама ме боли глава и ме дращи гърлото,както и 1/2 от познатите ми в даскало ;дд да кажем ,че всички са хванали "кислородното грипче"![]()
++това всеки прави грешки ,когато пише., не съм тръгнала да пиша тук ,за да ми поправяте грешките : ))
Ся кажи,че ти си безгрешна : ))