- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Направих голяма глупост
"всеки бърза", "във форума всеки си пише, както си иска" - изтъркано и не особено издържано. Дразнещо е просто на такива елементарни думи. Опитах се да се сдържа, ама...![]()
Доста глупаво от твоя страна![]()
Да де,но не е прятно да те коригират при положение,че това е форум,а не час по БЕЛ ... достатъчно ме тормозят в даскало да уча ;д ., : )
Защото ако кажеш,че ти не допускаш грешки ще излъжеш : ))
Ohne dich kann ich nicht sein...
Абе,момичето се е отчаяло от живота,не разбрахте ли? К'во ли разбирате вие.. Има много деца без родители които гладуват и така нататък. Но тяхното не е нищо,трябва много да си преживял,за да седнеш на по 1-2 шота кислородна вода.Първоначално написано от justonegirlwithonehope
Разбрахте ли сега??
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Ще се постарая и аз да бъда краДък, а също така и без Убиди. Кат глеам явно пиеш на големи глъДки...
П.П. Ще ти кажа само Управяй се![]()
еми извинявам се за правописните грешки знам,че има доста такива просто в момента съм притеснена,и пиша бързо и негледам какво пиша
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
^ Как е коремчето ?
"A few years ago, I had a dream. It began in the summer and was over by the following spring..."
Сига си се притеснявала .. щом още си жива ,значи няма да умреш скоро![]()
.., преди колко време пи горе-долу .., ?!
... до колкото мисля няма да стане нищо по-сериозно.. пак повтарям - това си е чист късмет
Еми пих малко преди да напиша тематаПървоначално написано от xXTOXiCXx
Аз се Вглеждам в тъмнината там къде е светлината... Всичко е една измама както беше любовта...Както любовта голяма...
Прочетох цялата тема . . мога само да кажа, дано да ти няма нищо![]()
да не опита да са самоубиваш с кислородна вода О_о омфгПървоначално написано от BuBuy
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
За контакти...![]()
Направис си акаунт в този форум само за да мога да ти кажа колко много си неграмотна, а и също бездарно тъпа!!!
И не от кислородната вода не може да ти стане абсолютно нищо!
аз пък не си направИС акаунт за това![]()
![]()
абе дете като ще нареждаш някой за правописа поне проверявай своя !![]()
![]()
![]()
Колко прости хора има на тая земя,следващия път пробвай с *******н няма да напиша цялото име защото можеш от тъпота наистина да пробваш и накрая изхода да е летален.
При такива случай обикновено в продължение на няколко месеца се пие прясно мляко по 3-4 литра на ден,отивай при лекар само той може да ти каже какво реално може да ти навреди и какво може да помогне.
"Убий евреина и бъди патриот."
Хуан Перон
Айде,айде стига спам,за да трупаш мненияПървоначално написано от xXTOXiCXx
Това не е неграмотност,объркала е буквите без да иска.. Пфф,нали никой не бил безгрешен,тогава?
Айде ще се въздържа да кажа през къде точно ми е дали трупам мнения или неако искате всички по-горни ги изтрийте . Не съм някаква стар-маниачка дето е тука да се прав на голямата звезда с многото мнения! просто обменям опит
![]()
![]()
П.П наистина е дразнещо някой да прави забележка на друг за правописа ,а в същото време и той да не знае какво пише : ) Защо някой от вас не се нагълта с нещо отровно после да видим как ще пише ако се притеснява дали няма да ПУКНЕ!
-----
По темата (за да не ми се мяка пакк) :
Авторкта, по-добре ли си ?!![]()
Ами кислородната вода обикновено се използва за лечения (добре че не е натрии), така че едва ли ще ти стане нещо. Може само да те дразни леко но нищо друго
![]()
Живота е такъв, какъвто е!
Рязането на вени вече не е ли на мода?!![]()
![]()
Жалко...![]()
Дано ти мине и дано ти дойде ума в главата...![]()
"Времето лекува всичко, времето го отнася и накрая има само мрак. Понякога откриваме други в мрака и понякога отново ги губим" - С. Кинг
*
"Когато човек има цел, просто трябва да го прави и лошо, ако го боли" - С. Кинг
*
"...each new stage in life, each new level of maturity attained, also marks a kind of small death, the loss of a little person no less loved."
Да не съм й наливала аз кислородната вода в гърлото? Като се притеснява "дали няма да пукне" - има си съответните медицински лица, към които да се обърне. Хич нЕма да толерирам безмозъчни същества, които си подритват живота.Първоначално написано от xXTOXiCXx
Нали този форум уж е за да си помагаме,а тук повечето само се подигравате и се заяждате,аз си мислех,че като споделя ще ми олекне,а то стана обратното.
Не ти тежи от нас,а от това дето си го нагълтала.Първоначално написано от BuBuy
![]()
Вече започвам все повече да се убеждавам,че темата е ебавка. Гори й стомаха,а тя седнала пред компа да пише във тийн форум,вместо да звъни на родители или направо на спешна помощ .. И още нищо й няма!! Авторката има железен организъм явно..
Еми не съм такъв човек да се ебавам с такива неща,наистина пих кисклородна вода,но разредена с вода и пих малко затова може би ми няма нищо освен,че ме боли гърлото
Отиди за една промивка и както казаха другия път ако отново се решиш да пробваш поради неуспешен опит гледай положението да не е трудно оправимо.
![]()
Всяко нещо в живота се заплаща - с кръв, с пот, със сълзи, с лични жертви.Затова не завиждай, не знаеш кой с какво е платил!
Бързо към болницата, идиотче такова!![]()
all day... all night... what the fuck?!