.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 113
    Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Forest_girl
    Мале, дано нямам дете като теб...
    Да кажеш, че искаш да ги убиеш... не мога да повярвам

+1

помисли малко..кой те е създал? кой те е отгледал...или те не са работили и не работят за тебе,не те гледат,не ти помагат когато имаш нужда?!!?
    оф аман от тъпизми и грешки на природата като теб...
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Re: Искам да ги убия!!

Цитирай Първоначално написано от KpucmuHa
    да бе, на майка ти училището и виновно, не вижда дъщеря си ква е тъпа кифла...
    Цитирай Първоначално написано от terrrs
    Какъв съвет искаш !? Имаш късмет с родители, които ги е грижа за теб.
    Нима има такива родители?

Цитирай Първоначално написано от uBuTo
    ...което няма да стане ако шибаната ми майка не ми намери училище, защото ме отписа от предишното с оправданието, че там не съм научавала нищо и че много са ни били отпуснали .. щяла да ми търси училище чак на есен, защото сега не й се занимавало. не искам заради нея да изпусна годината и да повтарям ..

Мене това ме втрещи? Как няма да й търси училище?!
    И не бързайте да търсите вината веднага у момичето, на тези години няма каква да е при тази незаинтересованост на родителите. Това, че сега проявяват прекалено внимание не означава, че винаги са били така. Наскоро нещо им е прищракало, момичето го повтори милион пъти.
    Това, че е казала, че ска да ги убие? Хахаха, вие сериозно ли? Не сте ли го използвали като израз бе хора. Това, че то казва, не значи, че е готова да хукне да им прерязва гърлата.
    Поредната депресирана тийнейджърка може и да е, ама като й го заявявате май и вие не сте по-различни.
    Не казвам, че я харесвам или съм съгласна с нея, дори напротив, просто как можете да гледате толкова еднострачниво на нещата?!

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта

Re: Искам да ги убия!! _|_

Искам да ги убия, ама после няма кой да ми дава пари ..
    Брутално!
    Затова ли ти са? Нямаш никаква поне малко смислена причина, за да говориш така. Създали са те, отгледали са те, трепят се по 8-12 часа на ден, за да не те лишават от храна и дрешки... а ти ги възприемаш просто като някакви хора, които ти трябват, за да ти дават пари ?? Ще ти кажа нещо, без да ми се обиждаш... Толкова неблагодарно същество не бях виждала.

Радвай се, че има кой да ти виси над главата, радвай се, че има кой да ти "досажда" - някои деца са лишени от тези екстри.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

едит: много тъпа кифла...
    чувствам се добре като го напомням
    Надявам се да се почустваш още по-добре когато те подкрепя
    +1

Кухнята, ножа, банята, вените - край на проблемите.
    Pagani Zonda

uBuTo помисли няма идеални родители и всички си имаме кусури и както знаеш те не се избират, но толкова хора ти казаха че може би има и в тебе някаква вина. Рядко си давам мнението, но на твойто изказване просто не можах да се сдържа Всички сме минали пубертета и е имало моменти когато сме си мислели, че света се върти около нас. Ще пораснеш и ще осмислиш а това което аз мога да те посъветвам предполагам и другите е да говориш с родителите си. Твоя инат само ги провокира да са по строги и раздразнени и може би точно защото им лазиш по нервите са станали както казваш от скоро такива и разбери с твоя инат няма да ги промениш а напротив ще обтегнеш още вашите отношения. И не се ли почувства някак си сама в този спор хората бяха крайни и то с право нарекоха те кифла и пр. може би защото отношението и към познатите ти е такова. Опитай се да се промениш какъв ти е ангажимента на тази възраст та толкова омраза и негативизъм да има в тебе. Ти си противоречиш не може да твърдиш, че на майка ти не и пука за тебе и в същото време да казваш, че не получаваш необходимото знание в училището в което учиш според нея. Та помисли може би иска да успееш да станеш човек с самочувствие покрито от култура.

Град
    Пловдив : )
    Цитирай Първоначално написано от Untitled
    +1

Айде и аз се включвам..!

----
    p.s. Момиче ти не си добре! Родителите ти... как.. как.. ох o.O
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Град
    in my weird world
    Цитирай Първоначално написано от xXTOXiCXx
    +1

Айде и аз се включвам..!
    много много добре се чувствам сега
    и пак да кажа на авторката: тъпа си =]
    всеки път ми става все по - яко
    --Лудите, лудите - те да са живи!

Град
    * Somewhere Over The Rainbow *
    Леле някои деца и това нямат, а ти си толкова неблагодарна ... Нямам кво да кажа.
    Всяко вдишване е квадратче към теб...

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Малък идол мой!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Много ограничено мислене имаш за момиче на тези години. От известно време ти следя постовете и не оставам с добро впечатление.. Правиш някакви елементарни изказвания, пишеш неграмотно и т.н. Не, че се заяждам, но виж проблема може да е в теб, не в родителите ти.. С това мислене далеч няма да стигнеш
    Както и да е.. Все си мисля, че не искаш наистина да ги убиеш, просто отново са те ядосали и няма къде др-де да си излееш яда или може би по какъв начин Ако е така дишай, премисли ситуацията и ако имаш по-голяма част от вината по-добре се извини..
    Ако пък наистина искаш да ги убиеш За мен човек, който може да убие майка си или баща си , или въобще да отнеме човешки живот, не е човек и има някакви заболявания.. Ако мислиш, че наистина искаш да ги убиеш, иди на лекар

Мега фен Аватара на ameli
    а представи си, че и те искат да те убият .. к'во прайм знаеш ли колко деца мечтаят да бъдат на твое място - да имат родители, семейство, внимание, грижи и любов(макар и малко...)

замисли се
    http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук

Цитирай Първоначално написано от xXTOXiCXx
    +1

Айде и аз се включвам..!
    много много добре се чувствам сега
    и пак да кажа на авторката: тъпа си =]
    всеки път ми става все по - яко
    и аз се влючвам

П.П - Не тези,които ти дават съвет и ти се чудят на акъла са тъпи и ограничени. Напротив - ти си тъпата и ограничена
    Неприлично Щастлива .. : )

ОФФТОПИК:
    Впечатленията ми от теб:
    Изрусена кифла на 14, която обича бира и се целува с момичета. При това смята, че това е супер готино и си пуска снимките в нета. Прави си устните на пилешки анус и като цяло е това.
    Сега по темата:
    Родителите ти явно забелязват в какво си се превърнала и се опитват да те превъзпитат доколкото е възможно. И изявления от рода на искам да ги убия са най-малкото тъжни, уважавай родителите си поне защото са ти дали живот.
    ЕДИТ: И мечтата ти е да изрежеш като свиня на Трифон Зарезан.
    Евала!
    My heart is broke but I have some glue

Град
    Ивагакуре
    Толкова си тъпа, че нямам думи просто .. (то не е за смях, а за съжаление)
    Green Day BaffaLsc
    TFK
    Naruto Darker Than Black Fullmetal Alchemist D Gray Man
    Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от Naasko
    Искрено се надявам след време да осъзнаеш какви глупости си писала и мислила за твойте родители. Прочети това "Искам да убия нашите!! Като някакви конски мухи са и двамата .. Постоянно ми бръмчат около стаята, подслушват ми телефонните разговори, викат за най-малкото и само ми натякват" Та ти си на 14 и аз да съм ти родител ще се притеснявам за тебе с кого дружиш и пр.
    но те не се притесняват разбираш ли?? никога не им е пукало с кого дружа и с кого не .. просто в скоро време нещо им е прищракало
    Я си виж подписа, муЦкЪ, и пак говори
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Град
    Where streets have no name
    Цитирай Първоначално написано от ameli
    а представи си, че и те искат да те убият .. к'во прайм знаеш ли колко деца мечтаят да бъдат на твое място - да имат родители, семейство, внимание, грижи и любов(макар и малко...)

замисли се
    Например аз
    Как ми се ще нашите да си отделят малко време и да ми се развикат или да ми мърморят. Ама уви, криза е и по цял ден са на работа да бачкат като луди, прибират се смазани и се тръшват на леглото...колко съм плакала, не е истина,
    — Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
    — И намирахте ли го, мистър Грей?
    — Често. Твърде често.

Супер фен Аватара на vesinka899
    Кръв,черва и хруптящи вокали!

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Според мен, не говори сериозно,че иска да ги убие а иска да си излее яда..но пак не е права..докато родителите й се трепят от работа [предполагам] за да и осигурят всичко,тя ги обижда по форумите Това е НЕЧУВАНО Да обиждаш познат или друг-да,но родител?! Според мен е трябвало да помислиш преди да напишеш "Искам да ги убия" , защото те са тези които те гледат и ако не дай си боже,стане някакъв сериозен проблем с тебе само те могат да ти помогнат..

Според мен, просто не си свикнала да са около теб ,защото досега не са ти обръщали внимание и изведнъж ти се качват на главата и това те дразни.Но след време ще свикнеш, сигурно не понасяш промени или поне не свикваш веднага правят го за твое добро макар и да не мислиш така :P
    Ти на север,аз на юг,
    тъй далеч един от друг,
    но Земята се върти
    ще се срещнем пак,нали!?!

Със сигурност си им дала причина да се държат така с теб!Нищо лично, но това, което си написала е просто потресаващо . Не искам да цитирам части от текста, още по-малко да ги коментирам... Не искай помощ, защото в твоя полза няма да получиш, освен ако ти самата не се поправиш.

Плюя на теб и на всички като теб.

Град
    Пловдив : )
    Цитирай Първоначално написано от TheOnee
    Плюя на теб и на всички като теб.
    ++1
    Ohne dich kann ich nicht sein...

Мега фен Аватара на iiordanova
    Родителите никога не мислят лошо на децата си. Бъди сигурна това е моментно. На 14 си .. един тийн! Нормално е да се дразниш от всичко. Но никога не им пожелавай злото ! Никога!

Щом си на 14, научи се как да говориш, преговаряш и да искаш нещо от родителите си. Забелязах, че и материалното е взело страна в твоето изказване и никак не си права, че родителите са само за едните пари. Ами по тази логика, можеш да имаш много пари и никакви родители. Е, кое ще избереш? Леко е клиширано това, като "Парите или живота?" ама излиза точно така. Не за първи път чувам такива думи. Хората са се оправяли, но стига да имаш желанието да си промениш мисленето.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си