- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Искам да ги убия!! _|_
Първоначално написано от KpucmuHa
Нима има такива родители?Първоначално написано от terrrs
Първоначално написано от uBuTo
Мене това ме втрещи? Как няма да й търси училище?!
И не бързайте да търсите вината веднага у момичето, на тези години няма каква да е при тази незаинтересованост на родителите. Това, че сега проявяват прекалено внимание не означава, че винаги са били така. Наскоро нещо им е прищракало, момичето го повтори милион пъти.
Това, че е казала, че ска да ги убие? Хахаха, вие сериозно ли? Не сте ли го използвали като израз бе хора. Това, че то казва, не значи, че е готова да хукне да им прерязва гърлата.
Поредната депресирана тийнейджърка може и да е, ама като й го заявявате май и вие не сте по-различни.
Не казвам, че я харесвам или съм съгласна с нея, дори напротив, просто как можете да гледате толкова еднострачниво на нещата?!
Брутално!Първоначално написано от uBuTo
Затова ли ти са? Нямаш никаква поне малко смислена причина, за да говориш така. Създали са те, отгледали са те, трепят се по 8-12 часа на ден, за да не те лишават от храна и дрешки... а ти ги възприемаш просто като някакви хора, които ти трябват, за да ти дават пари ??Ще ти кажа нещо, без да ми се обиждаш... Толкова неблагодарно същество не бях виждала.
Радвай се, че има кой да ти виси над главата, радвай се, че има кой да ти "досажда" - някои деца са лишени от тези екстри.
For you![]()
Skillet - Never Surrender
I miss you...
"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън
Надявам се да се почустваш още по-добре когато те подкрепяПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
+1![]()
Кухнята, ножа, банята, вените - край на проблемите.
Pagani Zonda
uBuTo помисли няма идеални родители и всички си имаме кусури и както знаеш те не се избират, но толкова хора ти казаха че може би има и в тебе някаква вина. Рядко си давам мнението, но на твойто изказване просто не можах да се сдържа Всички сме минали пубертета и е имало моменти когато сме си мислели, че света се върти около нас. Ще пораснеш и ще осмислиш а това което аз мога да те посъветвам предполагам и другите е да говориш с родителите си. Твоя инат само ги провокира да са по строги и раздразнени и може би точно защото им лазиш по нервите са станали както казваш от скоро такива и разбери с твоя инат няма да ги промениш а напротив ще обтегнеш още вашите отношения. И не се ли почувства някак си сама в този спор хората бяха крайни и то с право нарекоха те кифла и пр. може би защото отношението и към познатите ти е такова. Опитай се да се промениш какъв ти е ангажимента на тази възраст та толкова омраза и негативизъм да има в тебе. Ти си противоречиш не може да твърдиш, че на майка ти не и пука за тебе и в същото време да казваш, че не получаваш необходимото знание в училището в което учиш според нея. Та помисли може би иска да успееш да станеш човек с самочувствие покрито от култура.
Първоначално написано от Untitled
Айде и аз се включвам..!
----
p.s. Момиче ти не си добре! Родителите ти... как.. как.. ох o.O
Ohne dich kann ich nicht sein...
много много добре се чувствам сегаПървоначално написано от xXTOXiCXx
и пак да кажа на авторката: тъпа си =]
всеки път ми става все по - яко![]()
--Лудите, лудите - те да са живи!
Леле някои деца и това нямат, а ти си толкова неблагодарна ... Нямам кво да кажа.
Всяко вдишване е квадратче към теб...
Малък идол мой!![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Много ограничено мислене имаш за момиче на тези години. От известно време ти следя постовете и не оставам с добро впечатление.. Правиш някакви елементарни изказвания, пишеш неграмотно и т.н. Не, че се заяждам, но виж проблема може да е в теб, не в родителите ти.. С това мислене далеч няма да стигнеш
Както и да е.. Все си мисля, че не искаш наистина да ги убиеш, просто отново са те ядосали и няма къде др-де да си излееш яда или може би по какъв начинАко е така дишай, премисли ситуацията и ако имаш по-голяма част от вината по-добре се извини..
Ако пък наистина искаш да ги убиешЗа мен човек, който може да убие майка си или баща си , или въобще да отнеме човешки живот, не е човек и има някакви заболявания.. Ако мислиш, че наистина искаш да ги убиеш, иди на лекар
![]()
а представи си, че и те искат да те убият .. к'во праймзнаеш ли колко деца мечтаят да бъдат на твое място - да имат родители, семейство, внимание, грижи и любов(макар и малко...)
замисли се![]()
http://www.facebook.com/pages/Im-you...43163692376341 < Страницата ми във Фейсбук
и аз се влючвамПървоначално написано от KpucmuHa
![]()
П.П - Не тези,които ти дават съвет и ти се чудят на акъла са тъпи и ограничени. Напротив - ти си тъпата и ограничена![]()
Неприлично Щастлива .. : )
ОФФТОПИК:
Впечатленията ми от теб:
Изрусена кифла на 14, която обича бира и се целува с момичета. При това смята, че това е супер готино и си пуска снимките в нета. Прави си устните на пилешки анус и като цяло е това.
Сега по темата:
Родителите ти явно забелязват в какво си се превърнала и се опитват да те превъзпитат доколкото е възможно. И изявления от рода на искам да ги убия са най-малкото тъжни, уважавай родителите си поне защото са ти дали живот.
ЕДИТ: И мечтата ти е да изрежеш като свиня на Трифон Зарезан.
Евала!
My heart is broke but I have some glue
Толкова си тъпа, че нямам думи просто ..(то не е за смях, а за съжаление)
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Я си виж подписа, муЦкЪ, и пак говориПървоначално написано от uBuTo
![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Например азПървоначално написано от ameli
![]()
Как ми се ще нашите да си отделят малко време и да ми се развикат или да ми мърморят. Ама уви, криза е и по цял ден са на работа да бачкат като луди, прибират се смазани и се тръшват на леглото...колко съм плакала, не е истина,![]()
— Никога не съм търсил щастие. Кому е нужна щастието? Аз търсех наслаждение.
— И намирахте ли го, мистър Грей?
— Често. Твърде често.
Според мен, не говори сериозно,че иска да ги убие а иска да си излее яда..но пак не е права..докато родителите й се трепят от работа [предполагам] за да и осигурят всичко,тя ги обижда по форумитеТова е НЕЧУВАНО
Да обиждаш познат или друг-да,но родител?!
Според мен е трябвало да помислиш преди да напишеш "Искам да ги убия" , защото те са тези които те гледат и ако не дай си боже,стане някакъв сериозен проблем с тебе само те могат да ти помогнат..
![]()
Според мен, просто не си свикнала да са около теб ,защото досега не са ти обръщали внимание и изведнъж ти се качват на главата и това те дразни.Но след време ще свикнеш, сигурно не понасяш промени или поне не свикваш веднагаправят го за твое добро макар и да не мислиш така :P
Ти на север,аз на юг,
тъй далеч един от друг,
но Земята се върти
ще се срещнем пак,нали!?!
Със сигурност си им дала причина да се държат така с теб!Нищо лично, но това, което си написала е просто потресаващо. Не искам да цитирам части от текста, още по-малко да ги коментирам... Не искай помощ, защото в твоя полза няма да получиш, освен ако ти самата не се поправиш.
++1Първоначално написано от TheOnee
Ohne dich kann ich nicht sein...
Родителите никога не мислят лошо на децата си. Бъди сигурна това е моментно. На 14 си .. един тийн! Нормално е да се дразниш от всичко.
Но никога не им пожелавай злото ! Никога!
![]()
Щом си на 14, научи се как да говориш, преговаряш и да искаш нещо от родителите си. Забелязах, че и материалното е взело страна в твоето изказване и никак не си права, че родителите са само за едните пари. Ами по тази логика, можеш да имаш много пари и никакви родители. Е, кое ще избереш? Леко е клиширано това, като "Парите или живота?" ама излиза точно така. Не за първи път чувам такива думи. Хората са се оправяли, но стига да имаш желанието да си промениш мисленето.